- 29 Kasım 2014
- 34
- 16
- 13
ay ozaman bendemi dr gitsem of ya inşallah diğer ay artıkCanım adet geçmeden ümitlenme. Dün bir damla kan geldi benden korktum ve kasık ağrısı sürekli olunca ve sadece sol tarafta şüphelendim ve bugün doktora gittim. Mantar çıktı maalesef. Kasık ağrım için net bişi demedi kontrol etti sorun yok dedi, hamileysen adetin geçmesini bekleyeceğiz dedi değilsen adet günü gel tahlil yapalım horman testi yapalım dedi. Birde 6 aydır korunmadığımızı duyunca neden hamile kalmadın araştıralım dedi. Artık şu 10-12 günü bekleyeceğim bakalım. Ama sanmıyorum hamil olduğumu bakalım.
Allah tüm gönülden isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin.
canım ovulasyon testinin silik olması maalesef bir şey ifade etmiyormuş çünkü az da olsa her zaman idrarda bir miktar lh hormonu varmış t çizgisi c ile aynı koyulukta yada daha koyu olursa pozitif sayılıyor o da yumurtlamanın yaklaştığını ifade ediyorCanlarim bana yardimci olmaycakmisiniz. Adetime 2 gun var ov. Testi yaptim silikte olsa bi cizgi gördum. Ov. Testiyle hamile oldugunu ögrenenler varmis acaba hamilelik olabilirmiki. Yoksa cizgi normalmi
okuduklarıma göre belirtileri genellikle bebiş için uğraşanlar çok erken hissediyor canım genellikle 5. 6. haftadan sonra daha çok yoğunlaşıyormuş yanii erken belirtileri yaşamayabiliriz inşallah lekelenme yerleşmeden kaynaklanıyordur2 gün önce çok az lekelenme yaşadım ( ki bu normal benim için, her regl öncesi olur, gün içinde ya da 1 gün sonra da regl başlar).
Hala başlamadı, ve tipik regl öncesi ağrılarım var, özel bir şey hissetmiyorum, sadece belim biraz daha çok ağrıyor. BAT 4-5 Aralık.
Acaba bu lekelenme adetin değil de bebeğin mi habercisi?
Bu kadar belirtisiz hamilelik yaşayan var mı aranızda?
canım ovulasyon testinin silik olması maalesef bir şey ifade etmiyormuş çünkü az da olsa her zaman idrarda bir miktar lh hormonu varmış t çizgisi c ile aynı koyulukta yada daha koyu olursa pozitif sayılıyor o da yumurtlamanın yaklaştığını ifade ediyor
Çok sevindim canim hamissin artik bize de dua et Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Diğer aylardan farkli ne belirtin vardiKızlar 2 haftalik hamileyim.
60.73 çıktı çok mutluyuz
aynen bende öyleyim çok iyi anlıyorum canım benim ov. testlerim bitti yapamıyorum çok şükür yoksa düşünüp duruyorum pozitif mi değil mi diyeTesekkurler canim baska bi topikte okumustumda ov testinde cikiyo fln diye merak etmistim. Zaten adet olacak gibi agrilar gelip gidiyo akintimda fazlalasti neye yoracagimi bilemedim artik Cuma gelsede görseydim rhatlasaydim
daha önce hiç yapmadıysan ya da diğer yöntemlerle yumurtlama gününü tahmin edemiyorsan bence adetin 8. 9. gününden itibaren başla canım doktorlar da yumurta takibine öyle başlıyor diye biliyorumkızlar ben kasım 1 inde,aralıkta 2 snde adet oldm.normalde dün olmam gereken regly i aralık btmeden 29 unda oldum.şmdi ovulasyon testi alsam kaç gün snra başlamam lzm.adetm tam olarak bugn bitti?
Ne güzel çok sevindim bize de dua edin bol bol. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Diğer aylardan farklı birşeyler varmiydi.Kizlar kan sonucumu aldim bugun hamileymisim cok sukurrabbim herkese nasip etsin bu duyguyu.
Kizlar kan sonucumu aldim bugun hamileymisim cok sukurrabbim herkese nasip etsin bu duyguyu.
Kizlar kan sonucumu aldim bugun hamileymisim cok sukurrabbim herkese nasip etsin bu duyguyu.
hayırlı olsun...güzel bir hamilelik geçirirsin umarım...darısı bekleyenlerin başınaKizlar kan sonucumu aldim bugun hamileymisim cok sukurrabbim herkese nasip etsin bu duyguyu.
Belirtiler var mıydı?Kizlar kan sonucumu aldim bugun hamileymisim cok sukurrabbim herkese nasip etsin bu duyguyu.
okuduklarıma göre belirtileri genellikle bebiş için uğraşanlar çok erken hissediyor canım genellikle 5. 6. haftadan sonra daha çok yoğunlaşıyormuş yanii erken belirtileri yaşamayabiliriz inşallah lekelenme yerleşmeden kaynaklanıyordur
bir sürü belirti hissedip boş çıkmasından iyidir :) ben her dinleyişimde farklı belirti hissediyorumBen de diğer hamile olmak isteyenler gibi tüm belirtileri yaşamak için kendimi çok dinledim, fakat maalesef :))
Çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Hayırlısıyla atlat bugünleri...Selam kızlar doktordan geldik.
akşam 8 gibi 2 damla pembe 3-4 damla kahverengi lekeler başlamıştı hemen acile koşştuk.
kan verdik değerim 60tan 244 olmuş. doktor düşük tehlikesi olabilir dedi 1 hafta yatıcam..
Allahım bebeğimi sen bağışla bana diye hep dua ediyorum
ilaç verdi işte bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?