Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Hamileliğinle ilgili bir bilgi vermiyor bu test...Ama bazı arkadaşlar bu testle yumurtladıklarını görüp (çizgileri), o günleri değerlendirmiş ve hamile kalmış olabilirler.
Forumda da okuduğum kadarıyla ov. testi yaptım, orada çıktı, sonra gebelik idrar testinde, sonra kan testinde vs.. bence bu süreçleri birbirine karıştırıyor olabilirler.
Hamilelik için esas olan HCG testidir.
Elbette bu senin hamile olmadığın anlamına gelmez, sadece bu testi baz almamak lazım...

ay ozaman bendemi dr gitsem of ya inşallah diğer ay artık

Canlarim bana yardimci olmaycakmisiniz. Adetime 2 gun var ov. Testi yaptim silikte olsa bi cizgi gördum. Ov. Testiyle hamile oldugunu ögrenenler varmis acaba hamilelik olabilirmiki. Yoksa cizgi normalmi
canım ovulasyon testinin silik olması maalesef bir şey ifade etmiyormuş çünkü az da olsa her zaman idrarda bir miktar lh hormonu varmış t çizgisi c ile aynı koyulukta yada daha koyu olursa pozitif sayılıyor o da yumurtlamanın yaklaştığını ifade ediyor

okuduklarıma göre belirtileri genellikle bebiş için uğraşanlar çok erken hissediyor canım genellikle 5. 6. haftadan sonra daha çok yoğunlaşıyormuş yanii erken belirtileri yaşamayabiliriz inşallah lekelenme yerleşmeden kaynaklanıyordur

kızlar ovulasyon testi alcam ama

Tesekkurler canim baska bi topikte okumustumda ov testinde cikiyo fln diye merak etmistim. Zaten adet olacak gibi agrilar gelip gidiyo akintimda fazlalasti neye yoracagimi bilemedim artik Cuma gelsede görseydim rhatlasaydim

kızlar ben kasım 1 inde,aralıkta 2 snde adet oldm.normalde dün olmam gereken regly i aralık btmeden 29 unda oldum.şmdi ovulasyon testi alsam kaç gün snra başlamam lzm.adetm tam olarak bugn bitti?

Tesekkurler canim baska bi topikte okumustumda ov testinde cikiyo fln diye merak etmistim. Zaten adet olacak gibi agrilar gelip gidiyo akintimda fazlalasti neye yoracagimi bilemedim artik Cuma gelsede görseydim rhatlasaydim
aynen bende öyleyim çok iyi anlıyorum canım benim ov. testlerim bitti yapamıyorum çok şükür yoksa düşünüp duruyorum pozitif mi değil mi diye

kızlar ben kasım 1 inde,aralıkta 2 snde adet oldm.normalde dün olmam gereken regly i aralık btmeden 29 unda oldum.şmdi ovulasyon testi alsam kaç gün snra başlamam lzm.adetm tam olarak bugn bitti?
daha önce hiç yapmadıysan ya da diğer yöntemlerle yumurtlama gününü tahmin edemiyorsan bence adetin 8. 9. gününden itibaren başla canım doktorlar da yumurta takibine öyle başlıyor diye biliyorum

Ben de diğer hamile olmak isteyenler gibi tüm belirtileri yaşamak için kendimi çok dinledim, fakat maalesef :))

Kizlar benim telefonuma ''period calender'' diye bir program yukledim. Otomatik yumurtlama gununuz, adet gununuzu hesapliyor. Ben ilk baslarda programa gore ovtestini yapiyordum ve dogru cikiyordu. Adet gunlerimde hep hesapladigi gunde cikiyor. Belki sizlerede yarari olur.

Selam kızlar doktordan geldik.
akşam 8 gibi 2 damla pembe 3-4 damla kahverengi lekeler başlamıştı hemen acile koşştuk.
kan verdik değerim 60tan 244 olmuş. doktor düşük tehlikesi olabilir dedi 1 hafta yatıcam..
Allahım bebeğimi sen bağışla bana diye hep dua ediyorum
ilaç verdi işte bakalım

Çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Hayırlısıyla atlat bugünleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…