Canım 2 gün önce ovulasyonda çift çizgi gördüm.. Düne kadar çizgiler eşitti koyuydu.. Dün de silinmeye başladı.. Heralde çatlattım yumurtaları :) 4 gündür de çalışmalara devam ettim aralıksız.. İnşallah başarmışızdır.. Sen neler yapıyosun?
Kuzum kıyamam ya ben de değilim büyük ihtimal moralini bozma en azından senin eşin istiyor eninde sonunda olur hayatım Allah nasib eder, ben napim koca katili olacamaz once doktoru aradim tahlil sonuclari icin gebelik yokk dedi cook moralim bozulduerken mi yaptrdm acaba testi ne bileyim yaaa benim moralim sifir sifir
normalde bat a1 kaç gün şişerdi bu defa ovs dan sonra başladı acıdı ağrıdı sızladı ama şuan bir şey yok. normalde olmaz geçmişte bir kere öyle erkenden şişmişti.oooo bu güzel göğüsler ne durumda
Ay sağol canım benim ben de çok dua ediyorum sana da hepinize de.. Allah gönlümize göre versin inşallah :) Yumurta takibi mi yapılıcak?İnşallah başarmışsınızdır canım en çok sana dua edicem..
Ben 7 sinde dr gideceğim yumurtalara bakıcak şimdilik bekliyorum adetim yeni bitti
11 aralık mı ?!?!?! Doktor Nasıl test yaptı çıkmaz ki çok erken değil mi?26 yasindayim canim ben doktrm 3 ay kendiniz deneyin demisti hormon testi ne icun yapilyo bilgilendrrsen beni sevinirim canim tskr edrm adet gunumu bekliycem 11 araliga kadar yolu var ufacikta olsa bi umut vardi bende bekliorum bakalim...
normalde bat a1 kaç gün şişerdi bu defa ovs dan sonra başladı acıdı ağrıdı sızladı ama şuan bir şey yok. normalde olmaz geçmişte bir kere öyle erkenden şişmişti.
hcg yi idrar da baktırayım gününe beklerim ya negatiff görmrk istemiyorum.Sen kan testi yaptır canım
Ay sağol canım benim ben de çok dua ediyorum sana da hepinize de.. Allah gönlümize göre versin inşallah :) Yumurta takibi mi yapılıcak?
bakalım bilmiyorum bende öfff pöfff.inşallah hamilesindir canım bat a az kaldı görücez bakalım
bende istiyorum onu yaa 6 ay geçsin bakalım da amh isteyeceğim.Valla sanırım yumurtalarına bakcam dedi
Çift çıkmış sen de zaten bat yarın değil mi senin? Bence baktır yarın ben de belki idrar testi yaparım yarın ben bat 6hcg yi idrar da baktırayım gününe beklerim ya negatiff görmrk istemiyorum.
Hadi inşallah güzel haberler verirsin canım yakın zamandahcg yi idrar da baktırayım gününe beklerim ya negatiff görmrk istemiyorum.
Anladım canım.. Bolca yumurtan olsun inşallah :) Bana da bakarken 2 sağda 2 solda yumurtan var dedi güzel gelişmiş dedi 9. günüydü adetimin.. Bakalım kaçı çatladı falan çatladıysa tutturduk mu görücez 15 gün sonra :)Valla sanırım yumurtalarına bakcam dedi
Amin canım isteyen herkeze nasip olsun.. Aynı umutla bende herkez için diliyorum.Hadi inşallah güzel haberler verirsin canım yakın zamanda
ya yumurta birden fazla olabiliyor değil mi? sağ sol değişik.Hangisi çatlarsa önce öyle oluyor değil mi?Anladım canım.. Bolca yumurtan olsun inşallah :) Bana da bakarken 2 sağda 2 solda yumurtan var dedi güzel gelişmiş dedi 9. günüydü adetimin.. Bakalım kaçı çatladı falan çatladıysa tutturduk mu görücez 15 gün sonra :)
Haha aynen bırakmıycam ama biraz rapor vs takılıcamÇok kafam ağrıyor ya işten bunaldım hamile kalsamda evde otursam diye bakıyorum
O kadar seviniyorumki burda beraber herşeyimizi anlattığımız birileri hamile haberi verince.. Ben olsam ancak o kadar sevinirim heralde.. İnşallah hamile kalıp kalıp kaçar gideriz hepimiz topicten.. arada uğrar bakarız :)Amin canım isteyen herkeze nasip olsun.. Aynı umutla bende herkez için diliyorum.
aynen aynen evde oturmak sitiyorummm..Bıktım vallahi..Haha aynen bırakmıycam ama biraz rapor vs takılıcam
Evt canım oluyor tabi bazen bi tane olup kaliteli de olabiliyo.. Bazen çok olup hiçbiri gelişmiyo bazen de çok olup hepsi gelişip çatlıyo :) Öyle olunca tabi çoğul gebelikler de olabiliyo.. ayyy çifter çifter bebeklerimiz olsaaaya yumurta birden fazla olabiliyor değil mi? sağ sol değişik.Hangisi çatlarsa önce öyle oluyor değil mi?
Kızlar şey sorucam şimdi bu ovu testini ilk yapınca silik oluyor gittikçe koyulaşıyor ya kaç dakika sonrasını almak lazım çok sonrası geçerli değildir diye düşünüyorum doğrumu siz neyi baz alıyorsunuzbelirgin çizgi çıkıyorsa ovuda hamile olabilirsin canımyunus_ciklet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?