- 22 Mayıs 2013
- 698
- 885
- 333
hcg de mi çift çizgi tebrikler. yükleyebilirsen bakalım. önce kanda baktırıyorsun sonra doğru kadın doğum polikliniğine..belirtileri paylaşırmısın nekadar süre beklediğinide.
Canım çok teşekkürler, henüz iki aydır bebek fikrine ısınıyorduk eşimle, ama hani öyle üstüne düşüp gerçek bi çalısma yoktu ortada. Zaten o yüzden şuan şoktayım hala, atlatamıyorum yarım saattir. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Geçen ay yaşadığım belirtilerle kesin hamileyim demiştim kendi kendime, yumurtlama döneminden sonra kasıklarım da "kendimce":) hareketler oluyordu. Reglime 2-3 gün öylesine meraktan test yaptım, tabii çıkmadı bişey. Psikolojik oyun oynamışım kendime... Akabinde regl oldum ztn.
Bu ay takvimime göre tamda bugün normalde regl olmam gerek, ama ben tekrar meraktan gittim test aldım az önce, ve Bu sonucu gördüm. Belirti olarak simdilik söyleyebilecegim tek şunlar var: hamile kalmadan önce diyete gireyim demiştim, ve gercekten az yiyordum. Şu son iki gündür midem müthiş kazınıyor, ağrı gibi, hep bişey yeme ihtiyacı hissediyorum. İş stresinden ağrıyordur belki de diye de aklıma geliyor. Bugünse regl olacakmışım gibi kasıntılar var sadece. Onun haricinde yine iki gündür uykulu geziyorum, çay- kahve hiç birşey fayda etmiyor uyanmama. Yani bu söylediklerim dediğim gibi iki gündür hissettiğim şeyler sadece. Belki de sonuçla alakası yoktur bile.