• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

hcg de mi çift çizgi tebrikler. yükleyebilirsen bakalım. önce kanda baktırıyorsun sonra doğru kadın doğum polikliniğine..belirtileri paylaşırmısın nekadar süre beklediğinide.

Canım çok teşekkürler, henüz iki aydır bebek fikrine ısınıyorduk eşimle, ama hani öyle üstüne düşüp gerçek bi çalısma yoktu ortada. Zaten o yüzden şuan şoktayım hala, atlatamıyorum yarım saattir. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Geçen ay yaşadığım belirtilerle kesin hamileyim demiştim kendi kendime, yumurtlama döneminden sonra kasıklarım da "kendimce":) hareketler oluyordu. Reglime 2-3 gün öylesine meraktan test yaptım, tabii çıkmadı bişey. Psikolojik oyun oynamışım kendime... Akabinde regl oldum ztn.
Bu ay takvimime göre tamda bugün normalde regl olmam gerek, ama ben tekrar meraktan gittim test aldım az önce, ve Bu sonucu gördüm. Belirti olarak simdilik söyleyebilecegim tek şunlar var: hamile kalmadan önce diyete gireyim demiştim, ve gercekten az yiyordum. Şu son iki gündür midem müthiş kazınıyor, ağrı gibi, hep bişey yeme ihtiyacı hissediyorum. İş stresinden ağrıyordur belki de diye de aklıma geliyor. Bugünse regl olacakmışım gibi kasıntılar var sadece. Onun haricinde yine iki gündür uykulu geziyorum, çay- kahve hiç birşey fayda etmiyor uyanmama. Yani bu söylediklerim dediğim gibi iki gündür hissettiğim şeyler sadece. Belki de sonuçla alakası yoktur bile.
image.jpeg

Canım çok teşekkürler, henüz iki aydır bebek fikrine ısınıyorduk eşimle, ama hani öyle üstüne düşüp gerçek bi çalısma yoktu ortada. Zaten o yüzden şuan şoktayım hala, atlatamıyorum yarım saattir. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Geçen ay yaşadığım belirtilerle kesin hamileyim demiştim kendi kendime, yumurtlama döneminden sonra kasıklarım da "kendimce":) hareketler oluyordu. Reglime 2-3 gün öylesine meraktan test yaptım, tabii çıkmadı bişey. Psikolojik oyun oynamışım kendime... Akabinde regl oldum ztn.
Bu ay takvimime göre tamda bugün normalde regl olmam gerek, ama ben tekrar meraktan gittim test aldım az önce, ve Bu sonucu gördüm. Belirti olarak simdilik söyleyebilecegim tek şunlar var: hamile kalmadan önce diyete gireyim demiştim, ve gercekten az yiyordum. Şu son iki gündür midem müthiş kazınıyor, ağrı gibi, hep bişey yeme ihtiyacı hissediyorum. İş stresinden ağrıyordur belki de diye de aklıma geliyor. Bugünse regl olacakmışım gibi kasıntılar var sadece. Onun haricinde yine iki gündür uykulu geziyorum, çay- kahve hiç birşey fayda etmiyor uyanmama. Yani bu söylediklerim dediğim gibi iki gündür hissettiğim şeyler sadece. Belki de sonuçla alakası yoktur bile. Eki Görüntüle 1705918
Canım tebriklerr çok sevindim adına dualarını eksik etme bizlerden:)

Ha
shoji shoji geldim canım sizi takip ediyorum elimden geldiği kadar , ateş ölçümlerinizi heyecanla takip ediyorum. Ben çok yoğun çalışıyorum o yüzden günde bir defa girip hepsini okuyup çıkıyorum. Bana gelince , ben bu ay yumurtlama gününü değerlendirdiğimi düşünüyorum. Ovu yapmadım sadece akıntıdan farkettim. Aslında bebek işinden vazgeçtim sanıyordum ama akıntıyı görünce dayanamadım. :-)Ama o ilişkiden iki gün sonra acayip bir kasık ağrısı çektim bacağıma vuruyordu. Adet sancısı gibi siddetliydi. Bunun dışında başka bir şey yaşamadım. Sat 12 Kasım. Bat 10 aralık. Ama 25 inde olması gereken yumurtlama 29 da oldu o yüzden belki geç adet olurum. Yani bende böyle hepinizide çok öpüyorum. Allahım kucaklarimizi hayırlısıyla bir an evvel doldursun inşallah :anneadayı::KK200:
Hadi inşallah tutmuştur canım bat tarihlerimiz yakın sayılır yumurtlama normalde 29 du benim ama 27 de yumurtladım diye düşünüyorum baklım neler olucak bu ay

shoji shoji geldim canım sizi takip ediyorum elimden geldiği kadar , ateş ölçümlerinizi heyecanla takip ediyorum. Ben çok yoğun çalışıyorum o yüzden günde bir defa girip hepsini okuyup çıkıyorum. Bana gelince , ben bu ay yumurtlama gününü değerlendirdiğimi düşünüyorum. Ovu yapmadım sadece akıntıdan farkettim. Aslında bebek işinden vazgeçtim sanıyordum ama akıntıyı görünce dayanamadım. :-)Ama o ilişkiden iki gün sonra acayip bir kasık ağrısı çektim bacağıma vuruyordu. Adet sancısı gibi siddetliydi. Bunun dışında başka bir şey yaşamadım. Sat 12 Kasım. Bat 10 aralık. Ama 25 inde olması gereken yumurtlama 29 da oldu o yüzden belki geç adet olurum. Yani bende böyle hepinizide çok öpüyorum. Allahım kucaklarimizi hayırlısıyla bir an evvel doldursun inşallah :anneadayı::KK200:

İnşallah hamilesindir canım ya :)

Bu ay takvimime göre tamda bugün normalde regl olmam gerek, ama ben tekrar meraktan gittim test aldım az önce, ve Bu sonucu gördüm. Belirti olarak simdilik söyleyebilecegim tek şunlar var: hamile kalmadan önce diyete gireyim demiştim, ve gercekten az yiyordum. Şu son iki gündür midem müthiş kazınıyor, ağrı gibi, hep bişey yeme ihtiyacı hissediyorum. İş stresinden ağrıyordur belki de diye de aklıma geliyor. Bugünse regl olacakmışım gibi kasıntılar var sadece. Onun haricinde yine iki gündür uykulu geziyorum, çay- kahve hiç birşey fayda etmiyor uyanmama. Yani bu söylediklerim dediğim gibi iki gündür hissettiğim şeyler sadece. Belki de sonuçla alakası yoktur bile. Eki Görüntüle 1705918

Canım tebrikler Allah kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inş

Canım tebrikler Allah kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inş

Çok tesekkur ederim canım.
İnan teşekkür ediyorum ama sanki hâlâ ne tebrik ediliyor ve ben neye teşekkür ediyorum algılayamıyorum hala. Eşime söylemeyi de düşünmüyorum henüz.
Bi an evvel doktora gidip uzmanından duymam gerek.

benim de bir kızım var 30 aylık , allah bağışlasın oğlunu , ben de 2. istiyorum ama eşim istemiyor. benim ilk hamileliğimde bat 12 mayıstı 11 mayıs öğlen yaptığım testte çıkmıştı aynı gün kan da 157 bhcg çıkmıştı.çok istiyorum allah isteyen herkese versin inşallah
canim benim oglum 19 aylik ilk bebegimi kaybettim 2012 de 5 aylik ikinci iste oglum oldu cok sukur zor bela 9. ayimi tamamlayabildim cook zor gecti hamileligim kanamalar 6 ay surdu 7 aylikken bebgin kafasinda su cogalyo dediler cok badireler attlattim dogurdum saglikki bi bebisimiz oldu tam oglum 13 aylik felandi ucuncu gebeligim ummadigim anda geldi ama sevinmistim 15 haftalik kafatasi olusmuyodu omurgasi egri felandi derken kalbi durdu yavrumun kaybettim 3 ay oldu doktr dedi yeniden gebe kalabilirsin bende bi tane cicicimem olsun istiyorum bi kiz bi oglan yeter birlikte buyusunler belki erken gelebilir ama istiyorum ne bileyim iste coook asiri seviyorum cocuklari rabbim beni anne olmak icin yaratmis sanki cook guzel bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahhhh cani gonulden dua edyorum insallahh sende hamissindir o kocaciginda catlasin tatlimm yaa :anneadayı::KK15::KK11:

ayyyy ben ilkinde hemen kalmıştım ama ikinci de denememiz bile yok oturdum dua edip mucize bekliyorum, bu ay tam yumurtlama günüm annemlerde kaldık ve prezervatif yoktu zaten eşimle de küsmüştüm konu 2. çocuk. eğer hamile kalırsam evden kaçacakmış bu arada kızım inanılmaz akıllı sadece hala bizimle uyuyor:) neyse ben dedim prezervatif yok hiç yaklaşma dedim ama yaklaştı kendince korundu :) işte ertesi günde öyle oldu sat 8 kasım şüpheli ilişkiler 18-20 kasım bir umut içimde bekliyorum:) senin kız mı erkek mi?
Ay güldüm sabah sabah hahhahaha evden kaçacak vay be iyiymiş :KK48::KK45::-)

yaş kaç 2 gebelik için tekrar hormon testi yaptırmanı tavsiye ederim.Bozma moralini.
26 yasindayim canim ben doktrm 3 ay kendiniz deneyin demisti hormon testi ne icun yapilyo bilgilendrrsen beni sevinirim canim tskr edrm adet gunumu bekliycem 11 araliga kadar yolu var ufacikta olsa bi umut vardi bende bekliorum bakalim...

26 yasindayim canim ben doktrm 3 ay kendiniz deneyin demisti hormon testi ne icun yapilyo bilgilendrrsen beni sevinirim canim tskr edrm adet gunumu bekliycem 11 araliga kadar yolu var ufacikta olsa bi umut vardi bende bekliorum bakalim...
kadın d dr gidip adet 3 günü yapılan hormon testi var değerlerine baklıyor bebeeklerin mesela 2 kez bu şekilde riskli olması genetik hormon yapsı ile ilgili olabilir fsh proklatin gibi vs.. 6 ay bekle ama bebek düşünüyorsan bunlara baktırmanı tavsiye ederim.

kadın d dr gidip adet 3 günü yapılan hormon testi var değerlerine baklıyor bebeeklerin mesela 2 kez bu şekilde riskli olması genetik hormon yapsı ile ilgili olabilir fsh proklatin gibi vs.. 6 ay bekle ama bebek düşünüyorsan bunlara baktırmanı tavsiye ederim.
canim kromozon analizi yaptrdik bendede esimdede bisy yok ama dedigini yaptrcam iki tane riskli gebelik bi tane saglikli bebegim oldugu icin akillar karisiyo doktrmda soyledi saglikli bi tane cocgun var o olmasaydi kotuydu dedi hamile kalmadan once folik asit kullanmam gerekiyormus kullanyorum hormon testi icin adet olunca gidicem ama tskr edrm canim.

Bugün geç kaldım kızlar tünaydınlar ateş 36.2 bat 13 aralık ama biz ara verdik çalışmalara çünkü ağrım var galiba idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum doktora gidicem geçmezse ağrılar

Back