• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

O kadar seviniyorumki burda beraber herşeyimizi anlattığımız birileri hamile haberi verince.. Ben olsam ancak o kadar sevinirim heralde.. İnşallah hamile kalıp kalıp kaçar gideriz hepimiz topicten.. arada uğrar bakarız :)
inşallah olup gidenler işte öyle arada bakıp kaçıyorlar.bide insan böyle herkeze anlatıp duramıyo burda yazıyom ya rahatlıyom vallahi.

Kızlar şey sorucam şimdi bu ovu testini ilk yapınca silik oluyor gittikçe koyulaşıyor ya kaç dakika sonrasını almak lazım çok sonrası geçerli değildir diye düşünüyorum doğrumu siz neyi baz alıyorsunuz yunus_ciklet yunus_ciklet
5 dk sonrası geçersiz diyo ama benim 5 dk dan sonra renk veriyor

Kızlar şey sorucam şimdi bu ovu testini ilk yapınca silik oluyor gittikçe koyulaşıyor ya kaç dakika sonrasını almak lazım çok sonrası geçerli değildir diye düşünüyorum doğrumu siz neyi baz alıyorsunuz yunus_ciklet yunus_ciklet
5-10 dakika sonraki durumu geçerli canım.. Zaten sonra fazla değişmiyo.. Öyle kalıyo ben hep saklıyorum sararıyo sadece ama renk tonu değişmiyo çok beklese de.. Hamilelik testi gibi değil yani..

5-10 dakika sonraki durumu geçerli canım.. Zaten sonra fazla değişmiyo.. Öyle kalıyo ben hep saklıyorum sararıyo sadece ama renk tonu değişmiyo çok beklese de.. Hamilelik testi gibi değil yani..
Bende saklıyım bari şüpheye düştüm ben koyulaşırsa daha da diye o yüzden sordum teşekkürler ilk kez kullanıyorum bu ay

Şimdi gördüm canım hatta dur ben de ekleyim koyuların fotosunu buliim de.. Bu pik miydi senin sonra silindi mi?
bu benim ov günümden tam 11 gün sonraydı meraktan yaptım sabah silik akşam bayağı koyulaştı sonra ertesi gün silik devam etti. anlamadım bazen gebelerde çıkar diyorlar ama o bat kadar hep çift çizgi devam ediyor muş güya.

bu benim ov günümden tam 11 gün sonraydı meraktan yaptım sabah silik akşam bayağı koyulaştı sonra ertesi gün silik devam etti. anlamadım bazen gebelerde çıkar diyorlar ama o bat kadar hep çift çizgi devam ediyor muş güya.
evt gebeliği tespit ediyor diyenler var aslında ama ben pikten sonra silinmeye başlıyoya sonra bi daha yapmayı hiç denemedim açıkçası.. ama biliyomusun bazen kadınlar aydan birden fazla da yumurtlayabiliyo öyle bişey de olabilir değerlendirseydin o günleri de :)

evt gebeliği tespit ediyor diyenler var aslında ama ben pikten sonra silinmeye başlıyoya sonra bi daha yapmayı hiç denemedim açıkçası.. ama biliyomusun bazen kadınlar aydan birden fazla da yumurtlayabiliyo öyle bişey de olabilir değerlendirseydin o günleri de :)
duydum bende denemedim ya vallahi ne bileyim ki.

Benim de 30 ve 1 indeki testlerim 11 v3 12.gun bunlar.. dun de zaten tekrar siliklesti
2015-12-03 15.14.32.jpg

Back