• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canım 2 gün önce ovulasyonda çift çizgi gördüm.. Düne kadar çizgiler eşitti koyuydu.. Dün de silinmeye başladı.. Heralde çatlattım yumurtaları :) 4 gündür de çalışmalara devam ettim aralıksız.. İnşallah başarmışızdır.. Sen neler yapıyosun?

İnşallah başarmışsınızdır canım en çok sana dua edicem..

Ben 7 sinde dr gideceğim yumurtalara bakıcak şimdilik bekliyorum adetim yeni bitti

az once doktoru aradim tahlil sonuclari icin gebelik yokk dedi cook moralim bozuldu :KK14::KK43: erken mi yaptrdm acaba testi ne bileyim yaaa benim moralim sifir sifir :KK61:
Kuzum kıyamam ya ben de değilim büyük ihtimal moralini bozma en azından senin eşin istiyor eninde sonunda olur hayatım Allah nasib eder, ben napim koca katili olacam :(

İnşallah başarmışsınızdır canım en çok sana dua edicem..

Ben 7 sinde dr gideceğim yumurtalara bakıcak şimdilik bekliyorum adetim yeni bitti
Ay sağol canım benim ben de çok dua ediyorum sana da hepinize de.. Allah gönlümize göre versin inşallah :) Yumurta takibi mi yapılıcak?

26 yasindayim canim ben doktrm 3 ay kendiniz deneyin demisti hormon testi ne icun yapilyo bilgilendrrsen beni sevinirim canim tskr edrm adet gunumu bekliycem 11 araliga kadar yolu var ufacikta olsa bi umut vardi bende bekliorum bakalim...
11 aralık mı ?!?!?! Doktor Nasıl test yaptı çıkmaz ki çok erken değil mi?

Valla sanırım yumurtalarına bakcam dedi
Anladım canım.. Bolca yumurtan olsun inşallah :) Bana da bakarken 2 sağda 2 solda yumurtan var dedi güzel gelişmiş dedi 9. günüydü adetimin.. Bakalım kaçı çatladı falan çatladıysa tutturduk mu görücez 15 gün sonra :)

Anladım canım.. Bolca yumurtan olsun inşallah :) Bana da bakarken 2 sağda 2 solda yumurtan var dedi güzel gelişmiş dedi 9. günüydü adetimin.. Bakalım kaçı çatladı falan çatladıysa tutturduk mu görücez 15 gün sonra :)
ya yumurta birden fazla olabiliyor değil mi? sağ sol değişik.Hangisi çatlarsa önce öyle oluyor değil mi?

Amin canım isteyen herkeze nasip olsun.. Aynı umutla bende herkez için diliyorum.
O kadar seviniyorumki burda beraber herşeyimizi anlattığımız birileri hamile haberi verince.. Ben olsam ancak o kadar sevinirim heralde.. İnşallah hamile kalıp kalıp kaçar gideriz hepimiz topicten.. arada uğrar bakarız :)

ya yumurta birden fazla olabiliyor değil mi? sağ sol değişik.Hangisi çatlarsa önce öyle oluyor değil mi?
Evt canım oluyor tabi bazen bi tane olup kaliteli de olabiliyo.. Bazen çok olup hiçbiri gelişmiyo bazen de çok olup hepsi gelişip çatlıyo :) Öyle olunca tabi çoğul gebelikler de olabiliyo.. ayyy çifter çifter bebeklerimiz olsaaa :KK33::KK33::KK33:

belirgin çizgi çıkıyorsa ovuda hamile olabilirsin canım yunus_ciklet yunus_ciklet
Kızlar şey sorucam şimdi bu ovu testini ilk yapınca silik oluyor gittikçe koyulaşıyor ya kaç dakika sonrasını almak lazım çok sonrası geçerli değildir diye düşünüyorum doğrumu siz neyi baz alıyorsunuz yunus_ciklet yunus_ciklet

Back