- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
evet bakalım artık.Neyse zaten önceki piki yakaladın sen sıkıntı yok yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bakalım artık.Neyse zaten önceki piki yakaladın sen sıkıntı yok yani
Evt canım ovulasyon testiBunlar ovulasyon testi mi
aynen işte ben de farkettim onu 4 gündür denemelerdeyim her gece vur patlasın çal oynasınçatlama olmuş canım
Allah seniaynen işte ben de farkettim onu 4 gündür denemelerdeyim her gece vur patlasın çal oynasın
Harika tam koyu olmuş yakalamışsın vallahiBenim de 30 ve 1 indeki testlerim 11 v3 12.gun bunlar.. dun de zaten tekrar siliklestiEki Görüntüle 1706824
Valla yakaladık ama bakalım.. test sonuçlarım yüzünden pek parlak hayallerim yok ama Allah'tan ümit kesilmez canım.. Hayırlısı artık :)Harika tam koyu olmuş yakalamışsın vallahi
işte bu iki koyu çift çizgiye pik diyolar canım :) en yüksek gibi bişey sanırsam :)Pik ne acaba gibigibiyim
Kesinlikle kesilmez canım test sonuçlarında be varkiValla yakaladık ama bakalım.. test sonuçlarım yüzünden pek parlak hayallerim yok ama Allah'tan ümit kesilmez canım.. Hayırlısı artık :)
FSH 17 küsür.. E2 ler falan hepsi olması gerekenin dışında.. Hepsinden de önemlisi AMH yumurtalık rezervi gösteren hormon testim 0,87.. doktorlara göre menapozun eşiğindeyimKesinlikle kesilmez canım test sonuçlarında be varki
Allah seniaynen işte ben de farkettim onu 4 gündür denemelerdeyim her gece vur patlasın çal oynasın
bat nezaman gibigibiyimValla yakaladık ama bakalım.. test sonuçlarım yüzünden pek parlak hayallerim yok ama Allah'tan ümit kesilmez canım.. Hayırlısı artık :)
16 Aralık canım
hadi inşallah bakalım.16 Aralık canım
sağlık olsun yeni aylara çalışmalar devam..Bir gün tutacak meraklanma.Çalışmaya devam canım.
ne uyguluyorlar şimdi?Aynen canım çalışmaya devam, tedavim bugün tekrar başladı hayırlısı bakalım
ne uyguluyorlar şimdi?
pardon canım ilk gebelik beklentin değil mi?Bu ay 5 gün sabah akşam klomen, 5 gün puregon iğne kullanıcam sonra yumurtalar geliştti ise çatlatma iğnesi
Evet canım hala ilki için uğraşıyoruzpardon canım ilk gebelik beklentin değil mi?
Yumurtalarin catlamadigini nasil anliyor dr?Evet canım hala ilki için uğraşıyoruz