- 10 Ekim 2014
- 412
- 262
- 103
- 38
boşver bekledin madem bekle bir kaç gün daha.hayırlı haberlerini bekleriz.
Merhaba, haberler bu ayda hayırlı olmadı Salı günü regli oldum
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boşver bekledin madem bekle bir kaç gün daha.hayırlı haberlerini bekleriz.
Bugün geç kaldım kızlar tünaydınlar ateş 36.2 bat 13 aralık ama biz ara verdik çalışmalara çünkü ağrım var galiba idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum doktora gidicem geçmezse ağrılar
sağlık olsun yeni aylara çalışmalar devam..Bir gün tutacak meraklanma.Çalışmaya devam canım.Merhaba, haberler bu ayda hayırlı olmadı Salı günü regli oldum![]()
sen şimdi başlarsın ateş ölçmeye ya bende çok stres yapıyor ateş ölçme evde olsam neyse de.Ovülasyon takibi yapacapım artık bat gelirseBenim adet bitti en sonunda prolaktin düşünce lekelenme de olmadı :)
Gazam mübarek olsun![]()
sen şimdi başlarsın ateş ölçmeye ya bende çok stres yapıyor ateş ölçme evde olsam neyse de.Ovülasyon takibi yapacapım artık bat gelirse
Slm kızlar bi süredir uzak kaldım topikten bebiş haberimiz var mı??
Sen neler yaptın canım var mı gelişme ?
İnşallah hamilerimde ama sanki adet olacak gibiyim ama ben hamileyken de böyleydim ben adet ve gebelik belirtisini ayırt edemiyorum yacanim benim oglum 19 aylik ilk bebegimi kaybettim 2012 de 5 aylik ikinci iste oglum oldu cok sukur zor bela 9. ayimi tamamlayabildim cook zor gecti hamileligim kanamalar 6 ay surdu 7 aylikken bebgin kafasinda su cogalyo dediler cok badireler attlattim dogurdum saglikki bi bebisimiz oldu tam oglum 13 aylik felandi ucuncu gebeligim ummadigim anda geldi ama sevinmistim 15 haftalik kafatasi olusmuyodu omurgasi egri felandi derken kalbi durdu yavrumun kaybettim 3 ay oldu doktr dedi yeniden gebe kalabilirsin bende bi tane cicicimem olsun istiyorum bi kiz bi oglan yeter birlikte buyusunler belki erken gelebilir ama istiyorum ne bileyim iste coook asiri seviyorum cocuklari rabbim beni anne olmak icin yaratmis sanki cook guzel bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahhhh cani gonulden dua edyorum insallahh sende hamissindir o kocaciginda catlasin tatlimm yaa![]()
Ekledikten sonra koyulasti ama ovdan sonraki 11 gun yani bat yakin ama sonra ki gun silik cikti yapmadim daha
yok bazen beyazımsı krem gibi oluyor.Akıntın nasıl
Canım 2 gün önce ovulasyonda çift çizgi gördüm.. Düne kadar çizgiler eşitti koyuydu.. Dün de silinmeye başladı.. Heralde çatlattım yumurtaları :) 4 gündür de çalışmalara devam ettim aralıksız.. İnşallah başarmışızdır.. Sen neler yapıyosun?Sen neler yaptın canım var mı gelişme ?
Ben de bir garip hamileysem de şaşırmam adet olursam daHic bir belirtim kalmadi bat 4 kala.sadece kuyruk sokumumda cok agri var yaa
Sen kan testi yaptır canımEkledikten sonra koyulasti ama ovdan sonraki 11 gun yani bat yakin ama sonra ki gun silik cikti yapmadim daha
yok bazen beyazımsı krem gibi oluyor.
ben bekliyorum ama her ay bekliyorum en ufak şeyi de belirtiye sayıyorum şekerBen de bir garip hamileysem de şaşırmam adet olursam da