• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

psikolojik olabilir benimkiler , adet belirtisi de olabilir, midem bulanıyor ve kasık ağrım var karnım ve göğüslerim şişti bugün. ama hepsi adet belirtisi de olabilir:KK43: çok üzülürüm
benımde goguslerım her zamankınden daha sıs gibi ve karnım sert şuan ısyerındeyım nasıl bi halsızım ınsallah bebıstndr ya

ben zaten hamile değilsem ya idrar yolları enfeksiyonu var ya başka birşey çünkü şuan işteyim mesela tutuyorum kusacağım.....(pardon)
bendede iç kalkması oluyo ama cok yorulunca aksamları dahada artıyo gibi hem karnımın sıslıgı hemde yorgunluk bılemedım valla... bi test yap bakalım

ayyyy ben ilkinde hemen kalmıştım ama ikinci de denememiz bile yok oturdum dua edip mucize bekliyorum, bu ay tam yumurtlama günüm annemlerde kaldık ve prezervatif yoktu zaten eşimle de küsmüştüm konu 2. çocuk. eğer hamile kalırsam evden kaçacakmış bu arada kızım inanılmaz akıllı sadece hala bizimle uyuyor:) neyse ben dedim prezervatif yok hiç yaklaşma dedim ama yaklaştı kendince korundu :) işte ertesi günde öyle oldu sat 8 kasım şüpheli ilişkiler 18-20 kasım bir umut içimde bekliyorum:) senin kız mı erkek mi?
oğlum var cnm 7 yaşında 2. sınıfa gidiyor oda kardeşi benden çok sevemezsiniz diye tehtitler.. >:KK48:

Kızlar ovülasyon testi yapıyorum sabah koyuydu şimdi silinmiş akşam ilişki oldu bu akşam yine mi olmalı sonuçlar böyle acil cvp yazarmısınz

Sonuç

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    71,8 KB · Görüntüleme: 96
Kızlar, çift cizgiyi gördüm. Şoktayım, ne hissedeceğimi bilmiyorum, hatta ne yazacağımı bile bilmiyorum şuan. Aynı duyguları paylaşan var mı benimle, rüya gibi puslu şuan herşey gözümde. Ne yapmam gerek hemen doktora mi gideyim?

Kızlar, çift cizgiyi gördüm. Şoktayım, ne hissedeceğimi bilmiyorum, hatta ne yazacağımı bile bilmiyorum şuan. Aynı duyguları paylaşan var mı benimle, rüya gibi puslu şuan herşey gözümde. Ne yapmam gerek hemen doktora mi gideyim?
hcg de mi çift çizgi tebrikler. yükleyebilirsen bakalım. önce kanda baktırıyorsun sonra doğru kadın doğum polikliniğine..belirtileri paylaşırmısın nekadar süre beklediğinide.

shoji shoji geldim canım sizi takip ediyorum elimden geldiği kadar , ateş ölçümlerinizi heyecanla takip ediyorum. Ben çok yoğun çalışıyorum o yüzden günde bir defa girip hepsini okuyup çıkıyorum. Bana gelince , ben bu ay yumurtlama gününü değerlendirdiğimi düşünüyorum. Ovu yapmadım sadece akıntıdan farkettim. Aslında bebek işinden vazgeçtim sanıyordum ama akıntıyı görünce dayanamadım. :-)Ama o ilişkiden iki gün sonra acayip bir kasık ağrısı çektim bacağıma vuruyordu. Adet sancısı gibi siddetliydi. Bunun dışında başka bir şey yaşamadım. Sat 12 Kasım. Bat 10 aralık. Ama 25 inde olması gereken yumurtlama 29 da oldu o yüzden belki geç adet olurum. Yani bende böyle hepinizide çok öpüyorum. Allahım kucaklarimizi hayırlısıyla bir an evvel doldursun inşallah :anneadayı::KK200:

Back