• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar bende 2. istiyorum ilkinde 18 ayda kalabilmiştim şimdide 5 aydır deniyoruz.
ayyyy ben ilkinde hemen kalmıştım ama ikinci de denememiz bile yok oturdum dua edip mucize bekliyorum, bu ay tam yumurtlama günüm annemlerde kaldık ve prezervatif yoktu zaten eşimle de küsmüştüm konu 2. çocuk. eğer hamile kalırsam evden kaçacakmış bu arada kızım inanılmaz akıllı sadece hala bizimle uyuyor:) neyse ben dedim prezervatif yok hiç yaklaşma dedim ama yaklaştı kendince korundu :) işte ertesi günde öyle oldu sat 8 kasım şüpheli ilişkiler 18-20 kasım bir umut içimde bekliyorum:) senin kız mı erkek mi?

farklı. bu defa ovlasyondan hemen sonra sızlamaya başladı normalde adete yakın 1 kaç gün önce oda bazen olurdu.08/12 bekliyorum canım

canım bende ovulasyonun son gününden bir sonra gögüslerim o kadar şiştiki yeşi,l damarlar çok belirginleşti. bir iki gün sürdü geçti. sonrada su gibi akıntım oldu bir hafta 10 gün kadar. sonuç hamileyim. :)

canım bende ovulasyonun son gününden bir sonra gögüslerim o kadar şiştiki yeşi,l damarlar çok belirginleşti. bir iki gün sürdü geçti. sonrada su gibi akıntım oldu bir hafta 10 gün kadar. sonuç hamileyim. :)
benim bir oğlum var canım 7 yaşında 2. gebeliği bekliyoruz 5 aydır.ilkindede 18 ayda kalabilmiştim.zor kalıyorum anlayacağı senide tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin

benim bir oğlum var canım 7 yaşında 2. gebeliği bekliyoruz 5 aydır.ilkindede 18 ayda kalabilmiştim.zor kalıyorum anlayacağı senide tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin

cnm benimd Allahın izniyle 12 yaşında bir kızım var. ben bu kadar ara vrdikten sonra hemen olmaz demiştim .Rabbim ol deyince oluyor. Tam tefekkür etmek lazım cnm

kaç ay bekledin yaşa takık durumdayım 34 aman 35 den sonrayumrtlama azalıyormuş ya..

cnm 36 yaşındayım htta yıl bitiyor neredeyse 37 . bir ay hatta hiç ay. 2 ekimde ki yumurtlamada denedim olmadı 29- 30 ekimdekine yetiştim cnm :)
cnm AMH testi yaptır. ben yaptırdım . yumuerta rezervini gösteriyor. için rahat olsun. bide adetin 3. günü hormon testlerini yaptır bence . ben hepsini yaptırdım. sonra işe başladım :)

cnm 36 yaşındayım htta yıl bitiyor neredeyse 37 . bir ay hatta hiç ay. 2 ekimde ki yumurtlamada denedim olmadı 29- 30 ekimdekine yetiştim cnm :)
cnm AMH testi yaptır. ben yaptırdım . yumuerta rezervini gösteriyor. için rahat olsun. bide adetin 3. günü hormon testlerini yaptır bence . ben hepsini yaptırdım. sonra işe başladım :)
senin ilk bebek mi?

yaptırdım bende canım hatta paylaştım burada herşey normal.bitek AMH yoktu içinde 6 ay geçsin bakalım da daha önce normal diyorlar bekle olmazsa gel dediler.

Kızlarr sonunda kan verdim :21: belirti olarak göğüs şişliği var yumurtlamadan sonra sanki silikonlu gibi oldu :KK48: bat 4 aralik

Back