İnsallah canım yarın sabah 3 gün olacak sabh yaparım bugün sabah yapamadı meraktan bakalım hayırlısı :)Canım senin 4 gün var demi az kaldı senin de güzel haberlerini alacaz inşallah :)
Canım bi sıkıntımız yoktu.... sanırım gerçekten istemeklemi alakalı. . Biz istemiyorduK sonra etraftan baskı oldu eşim istemiyordu ben istiyordum oda insanlar sussun diye:) ama son 4 aydir eşimde bende istedik :) ve şimdi oldu cok sukur :) 1 yıl öncesine kadar aslında hazır hissetmiyordum :) soranlar oluyordu bi sıkıntımı var tüp bebek yapın yok diyordum Rabbim nezaman isterse ozaman olsun :) ve Rabbim öyle bir zamanda nasip ettiki herşey dört dörtlük ken çok şükür :)Neden üç yıldir olmuyordu canim. Ilk cocugun mu. Ne güzel duygu sonunda hasretin bitiyor hayırlisiyla.
Canım bunu söylemen iyi oldu alttan baktirma yim ozamanArkadaşlar bu arada sağlıkçı bir arkadaşımın bana verdiği öneriyi sizinle paylaşmak istiyorum. Hamileliğin izin en başından en sonuna kadar alttan muayene yaptırma dedi bana. İlk haftalar düşük tehlikesini arttiriyormus son haftalarda da erken doğumu tetikliyormus. Özellikle keseyi yada kalp atışlarını duymak için alttan baktirma dedi biraz sabret. Rahimi uyarıyor alttan muayene dedi. Bilginiz olsun
Doktorlar bazen gereksiz ısrar ediyor bu konuda. Kendisi 38. Haftaya kadar alttan baktirma mis. 38. Haftada alttan bastırdığı gece suyu geldi fakat doğuma hazır değildi. Mecburen sezeryan oldu. Bilginize...
Canim belli oluyor silik çizgi :) ayy hadi inşallah :) yarın bidaha yap sabah daha belli olur :)Bu arada kizlar dun yapip fotoda belli olmayan testim Eki Görüntüle 1691971
Valla dun gece yaptm bunu canim fotoda hic cikmiyodu kafayi yedim heralde diye dusunmustum artik :)) esime de gosteremedm surprizim bozulmasin diye.. ama sabah yaptigim testte golge bile yoktu ben de umidimi kaybettimCanim belli oluyor silik çizgi :) ayy hadi inşallah :) yarın bidaha yap sabah daha belli olur :)
Baktirma canım ben istemiyorum de kalp atışları için bi alet sokuyorlarmis uzunmus baya. O tehlike olusturabiliyormus.Canım bunu söylemen iyi oldu alttan baktirma yim ozaman
Var canım gördüm bende yarın sabah bidaha yap :)Valla dun gece yaptm bunu canim fotoda hic cikmiyodu kafayi yedim heralde diye dusunmustum artik :)) esime de gosteremedm surprizim bozulmasin diye.. ama sabah yaptigim testte golge bile yoktu ben de umidimi kaybettimsimdi eve gelince dunki teste tekrar baktm cizgi sanki daha koyu gerci bekleyince gecerliligini kaybediyo ama zaten dun benim gordugum kadar cikti bugun fotoda..yaa kafayi yemedm dimi var oyle bi cizgi???
Ayy canım öyle mi dersin sabah yapacaktım dayanamadım 4 tane test almıştım hepsini yapcam adet gününe kadar Ayy çok garip şeyler hissediyorum şu an
Ebis benim batada daha 6 gun var. Varmi belirtilerinCanım bizim de ilk deneme, ben de seninle aynı şeyleri hissediyorum. Göğüslerim inanılmaz büyüdü, hatta eşim bile bu işte bi gariplik var dedi yanibence test için acele etme, negatif çıkarsa üzülürsün boş yere. 3 güncük daha sabret. Bennim bat a daha 6 gün var...
Belirti olarak mı diyorsun tuğsemcim?
Bu arada kizlar dun yapip fotoda belli olmayan testim Eki Görüntüle 1691971
çok acayip bi duygu dimi. insan bi hoş oluyo düşündükçe içinde bi canlı oluşuyo . Hanımlar Rabbim cümlenize nasip etsin inşallah. bu duyguyu tatmayan kalmasın inşallahh
Bu arada kizlar dun yapip fotoda belli olmayan testim Eki Görüntüle 1691971
Yaa gorunuyo dimikıızzzzz sende hamişsinnn . Hayırlı olsun cnmm. en kısa zamanda kan testi yaptır tatllımm
Y
Yaa gorunuyo dimitest yanilmaz insallah :)) karnimda regl olcak gibi agrio ama :)) hayirlisi olsn insallah :))
Saol canim insallah yanilmiyorumdur :) BAT yarin bu test dun aksamdiTebrik ederim caniiim bat ne zamandi:)))
Saol canim insallah yanilmiyorumdur :) BAT yarin bu test dun aksamdi
Eger regl olmazsam yarin aksam kan testi yaptiririm cnm mesaiden sonraAynen benim Karnım la belimde regl olcakmis gibi ağrıyor yaaa ins testler doğrudur dr a ne zaman gitmeyi düşünüyorsun :)
Eger regl olmazsam yarin aksam kan testi yaptiririm cnm mesaiden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?