• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Evt canım çünkü eğer akşama kadar regl olmazsam akşam kan testine gidicem

Yap o zaman canım madem kan testi yaptıracaksın..

Bide ben merak ediyorum hiç tecrübem yok bu konuda.. Gebelik için kan testini nasıl yaptırıyorsunuz Kadın Doğumcuya gidip kan testi mi istiyorum diyorsunuz nasıl oluyor ?

Bide ben merak ediyorum hiç tecrübem yok bu konuda.. Gebelik için kan testini nasıl yaptırıyorsunuz Kadın Doğumcuya gidip kan testi mi istiyorum diyorsunuz nasıl oluyor ?
günaydın.. ben kan testi için doktora gitmiştim bana kızmıştı kovmuştu hatta kibarca çok üzülmüştüm hastane çıkışı regl oldum zaten tam günümdü zaten ama merakla gitmiştim işte.. her doktor farklı karşılıyo en iyisi benim gibi bugün benim günüm demeyin 10 gün geçti falan deyin :63:

tmm canım öğleye kadar bekleyim yaparım o zaman fazla sıvı tüketmemeye çalışıyım :) Kadın d.cuya gitmiyosun canım ben tıp merkezi gibi biyerde yaptırıyorum. Gidiyorum normal beta hcg yaptırmak itiyorum diyorum.. sonucumu alıp gidebiliyosun, istersen doktora da görünebiliyosun, Bildiğim kadarıyla sağlık ocakları da yapıyo kan testini ama sonuç biraz geç çıkıyo.

adet günün geçti mi canım merak ettim benim bugün günüm test yaptım ama negatif :KK43:
Geçmedi canım ama önceki akşam yaptığım teste pozitif dedi arkadaşlar burda, silik bi çizgi vardı.. Ondan heveslendim bugün adet günüm, henüz bişey yok, akşama kadar olmazsa gidicem inşallah :)

tmm canım öğleye kadar bekleyim yaparım o zaman fazla sıvı tüketmemeye çalışıyım :) Kadın d.cuya gitmiyosun canım ben tıp merkezi gibi biyerde yaptırıyorum. Gidiyorum normal beta hcg yaptırmak itiyorum diyorum.. sonucumu alıp gidebiliyosun, istersen doktora da görünebiliyosun, Bildiğim kadarıyla sağlık ocakları da yapıyo kan testini ama sonuç biraz geç çıkıyo.

Tamam canım bende merakla bekliyorum inşallah hamilesindir.. Verdiğin bilgi için teşekkürler

Geçmedi canım ama önceki akşam yaptığım teste pozitif dedi arkadaşlar burda, silik bi çizgi vardı.. Ondan heveslendim bugün adet günüm, henüz bişey yok, akşama kadar olmazsa gidicem inşallah :)
ay doğru canım ya ben de bakmıştım unutmuşum inşallah hamişsindir :anneadayı::anneadayı::KK200::KK200:

Bende istiyorum bebiş ya iki günüm var sabah idrarıyla test yaptım negatif çıktı :( yazanların çoğu çift çizgiyi görmüş heralde bebişleri sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)

kızlar 2 aydır adet olamaıyodum ilaçla anca geldi şimdi bitti ve klomene başladım aranızda varmı kullanan :110::110:

Canım güzel haberlerini bekliyoruz bende yarın dr a gideceğim ins dua et:))

ya kızlar ya bugün tam günüm test negatif gösteriyo tamamen ümidimi kesmelimiyim olsa çıkardı di mi.. rüyamda hep çift çizgi gördüm bugün sabaha karşı kalktım yaptım ama :(

Back