• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar hepinize teşekkürler... Evet ben 3 yıl bekledim bu arada Dr gidiyordum ne bende ne eşimde problem yoktu... . Bana hep tüp bebege başvur diyorlardı ama ben hiç düşünmedim dedim içimde umudum var Rabbim nezaman uygun görürse ozaman olsun... o da bugunmus şuan neler hissettiğimi anlatamıyorum. . Benim gibi uzun zaman deneyip olmayanlar umudunu hiç yitirmesin Rabbime güvenin...
BuArada bişey söyleyim ben hep iliskiden sonra ayakları dikip 20 dk zor dayanıyordum hemen banyoya koşuyorum. . Burda bi topicte arkadaşın biri iliskiden sonra cenin pozisyonunda yani bacaklarınızı karniniza çekip sağ tarafa yatın dedi... bende bu ay hep öyle yaptım 20.dk bacaklarımı kaldırdım ondan sonra 2 saat cenin pozisyonunda sağ tarafa yattım. ..bunu sizinle paylaşmak istedim... inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
Şuan inan daha mutlu oldum Rabbim daha fazla bekletmemis seni şükürler olsun... Canım tebrik ederim

ayy ne güzel hemen belirtileri paylaş.. Tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin
Canım benim ilk goguslerim alarm verdi..
Normalde adetime 2-3 gün kala göğsüm dolgunlasir ve ağrı olurdu bunda 2 hafta öncesinden başladı. . Sonra kasık ağrım ve bel ağrım oldu...

Şuan inan daha mutlu oldum Rabbim daha fazla bekletmemis seni şükürler olsun... Canım tebrik ederim
Cok sagol canım çok şükürler olsun.. iyikide şimdi oldu geriye dönüp kıyaslaldığımda maddi anlamda çok iyi bir duruma geldik.. önceden ben de eşimde çocuk istemiyorduK.. sonra ben insanların baskısından dolayı çocuk olsun istedim.. Ama son 4 aydir eşimde bende gerçekten bir bebeğimiz olsun istedik ve içten çok çok istediğimiz bir anda Rabbim nasip etti.. şükürler olsun.... inşallah darısı hepinize olur inşallah sizlerinde güzel haberlerinizi almak nasip olur...

Cok sagol canım çok şükürler olsun.. iyikide şimdi oldu geriye dönüp kıyaslaldığımda maddi anlamda çok iyi bir duruma geldik.. önceden ben de eşimde çocuk istemiyorduK.. sonra ben insanların baskısından dolayı çocuk olsun istedim.. Ama son 4 aydir eşimde bende gerçekten bir bebeğimiz olsun istedik ve içten çok çok istediğimiz bir anda Rabbim nasip etti.. şükürler olsun.... inşallah darısı hepinize olur inşallah sizlerinde güzel haberlerinizi almak nasip olur...
İnsallah canım insallah senin adet tarihin bu gundu demi benim daha 4 gün var hala umut var yani

Canım benim ilk goguslerim alarm verdi..
Normalde adetime 2-3 gün kala göğsüm dolgunlasir ve ağrı olurdu bunda 2 hafta öncesinden başladı. . Sonra kasık ağrım ve bel ağrım oldu...
Ya işte benimde aynen böyle oldu 2 hafta önceden göğüs ağrıların başladı sonra kaşık agrim ve bel agrim. İnsallah bende hamileyimdir hiç bu belirtiler olmamıştı daha önce.

Kızlar ya bat a 3 gün var dayanamadim az önce yaptım bi bakın nolur ya ne buu
Screenshot_2015-11-17-18-06-20.png

İnsallah canım insallah senin adet tarihin bu gundu demi benim daha 4 gün var hala umut var yani
Benim tahmini yarındı canım BAT :)
Ya işte benimde aynen böyle oldu 2 hafta önceden göğüs ağrıların başladı sonra kaşık agrim ve bel agrim. İnsallah bende hamileyimdir hiç bu belirtiler olmamıştı daha önce.
Ozaman sende hamilesin bence canım benimkiyle aynı :))

Canım silik çıkmış senindeee bence hamilesindir yaaa tebrik ederim ama yarın bidaha yap olmazsa netlessin yada kan testi yaptır yerleşir.
Canım çok sağol ya inş çok heyecanlıyım şu an :)) 3 gün var daha geçsin yaptircam ins ama o güne kadar idrar testine devam sabah ilk idrarda nasıl çıkacak bakalım :)))

Canım çok sağol ya inş çok heyecanlıyım şu an :)) 3 gün var daha geçsin yaptircam ins ama o güne kadar idrar testine devam sabah ilk idrarda nasıl çıkacak bakalım :)))
Yap yap bende bi silikte olsa gorebilsem hayirlisiyla hergun yapacağım :)

Ayy canım öyle mi dersin sabah yapacaktım dayanamadım 4 tane test almıştım hepsini yapcam adet gününe kadar Ayy çok garip şeyler hissediyorum şu an:-)
Tatlım sen kesin hamilesin hadi bakalım güzel haberler senden de gelecek desene :KK49::KK200:

Sağol canım elim ayağım titriyor 3 yıllık özlemim bitiyor inşallah.. Allah herkese nasip etsin eşimden gizli ağlıyorum şuan lavaboda çünkü ona demedim henüz süpriz yapıcam yarın kan testiyle.
Neden üç yıldir olmuyordu canim. Ilk cocugun mu. Ne güzel duygu sonunda hasretin bitiyor hayırlisiyla.

Back