• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Neden üç yıldir olmuyordu canim. Ilk cocugun mu. Ne güzel duygu sonunda hasretin bitiyor hayırlisiyla.
Canım bi sıkıntımız yoktu.... sanırım gerçekten istemeklemi alakalı. . Biz istemiyorduK sonra etraftan baskı oldu eşim istemiyordu ben istiyordum oda insanlar sussun diye:) ama son 4 aydir eşimde bende istedik :) ve şimdi oldu cok sukur :) 1 yıl öncesine kadar aslında hazır hissetmiyordum :) soranlar oluyordu bi sıkıntımı var tüp bebek yapın yok diyordum Rabbim nezaman isterse ozaman olsun :) ve Rabbim öyle bir zamanda nasip ettiki herşey dört dörtlük ken çok şükür :) :KK200::anneadayı::nazar:

Arkadaşlar bu arada sağlıkçı bir arkadaşımın bana verdiği öneriyi sizinle paylaşmak istiyorum. Hamileliğin izin en başından en sonuna kadar alttan muayene yaptırma dedi bana. İlk haftalar düşük tehlikesini arttiriyormus son haftalarda da erken doğumu tetikliyormus. Özellikle keseyi yada kalp atışlarını duymak için alttan baktirma dedi biraz sabret. Rahimi uyarıyor alttan muayene dedi. Bilginiz olsun
Doktorlar bazen gereksiz ısrar ediyor bu konuda. Kendisi 38. Haftaya kadar alttan baktirma mis. 38. Haftada alttan bastırdığı gece suyu geldi fakat doğuma hazır değildi. Mecburen sezeryan oldu. Bilginize...

Bu arada kizlar dun yapip fotoda belli olmayan testim
2015-11-17 19.21.25.jpg

Arkadaşlar bu arada sağlıkçı bir arkadaşımın bana verdiği öneriyi sizinle paylaşmak istiyorum. Hamileliğin izin en başından en sonuna kadar alttan muayene yaptırma dedi bana. İlk haftalar düşük tehlikesini arttiriyormus son haftalarda da erken doğumu tetikliyormus. Özellikle keseyi yada kalp atışlarını duymak için alttan baktirma dedi biraz sabret. Rahimi uyarıyor alttan muayene dedi. Bilginiz olsun
Doktorlar bazen gereksiz ısrar ediyor bu konuda. Kendisi 38. Haftaya kadar alttan baktirma mis. 38. Haftada alttan bastırdığı gece suyu geldi fakat doğuma hazır değildi. Mecburen sezeryan oldu. Bilginize...
Canım bunu söylemen iyi oldu alttan baktirma yim ozaman

Canim belli oluyor silik çizgi :) ayy hadi inşallah :) yarın bidaha yap sabah daha belli olur :)
Valla dun gece yaptm bunu canim fotoda hic cikmiyodu kafayi yedim heralde diye dusunmustum artik :)) esime de gosteremedm surprizim bozulmasin diye.. ama sabah yaptigim testte golge bile yoktu ben de umidimi kaybettim :( simdi eve gelince dunki teste tekrar baktm cizgi sanki daha koyu gerci bekleyince gecerliligini kaybediyo ama zaten dun benim gordugum kadar cikti bugun fotoda..yaa kafayi yemedm dimi var oyle bi cizgi??? :KK1::KK47:

Valla dun gece yaptm bunu canim fotoda hic cikmiyodu kafayi yedim heralde diye dusunmustum artik :)) esime de gosteremedm surprizim bozulmasin diye.. ama sabah yaptigim testte golge bile yoktu ben de umidimi kaybettim :KK43: simdi eve gelince dunki teste tekrar baktm cizgi sanki daha koyu gerci bekleyince gecerliligini kaybediyo ama zaten dun benim gordugum kadar cikti bugun fotoda..yaa kafayi yemedm dimi var oyle bi cizgi??? :KK1::KK47:
Var canım gördüm bende yarın sabah bidaha yap :)

Ayy canım öyle mi dersin sabah yapacaktım dayanamadım 4 tane test almıştım hepsini yapcam adet gününe kadar Ayy çok garip şeyler hissediyorum şu an:-)

çok acayip bi duygu dimi. insan bi hoş oluyo düşündükçe içinde bi canlı oluşuyo . Hanımlar Rabbim cümlenize nasip etsin inşallah. bu duyguyu tatmayan kalmasın inşallahh

Canım bizim de ilk deneme, ben de seninle aynı şeyleri hissediyorum. Göğüslerim inanılmaz büyüdü, hatta eşim bile bu işte bi gariplik var dedi yani:KK22: bence test için acele etme, negatif çıkarsa üzülürsün boş yere. 3 güncük daha sabret. Bennim bat a daha 6 gün var...

Belirti olarak mı diyorsun tuğsemcim?
Ebis benim batada daha 6 gun var. Varmi belirtilerin:KK49:

çok acayip bi duygu dimi. insan bi hoş oluyo düşündükçe içinde bi canlı oluşuyo . Hanımlar Rabbim cümlenize nasip etsin inşallah. bu duyguyu tatmayan kalmasın inşallahh

Hemdr nasıl yaa çizgiyi görünce donup kaldım şaka gibi bisry ya senden bi can bi nefes ooy oyy ins netlessir de rahatlarim yaa

Y

Yaa gorunuyo dimi :KK73:test yanilmaz insallah :)) karnimda regl olcak gibi agrio ama :)) hayirlisi olsn insallah :))

Aynen benim Karnım la belimde regl olcakmis gibi ağrıyor yaaa ins testler doğrudur dr a ne zaman gitmeyi düşünüyorsun :)

Back