• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ya ben hiç test yapmıyorum yumurtlama günü için. Ondanmi olmuyor acaba :110: eskiden testmi vardı ya insanlar nasıl bi düzine çocuk yapıyormuş :63:
:KK70::KK70: ayy canım ya onlar stres yapmıyomuş ve en önemlisi doğal besleniyorlarmış :( bizim yediğim içtiğimiz doğal değil en basiti o yüzden bi sürü hormonal düzensizlik yaşıyoruz Allah aşkına hiç annenin anneannenin göğüs ucunda kıl olur muydu mesela:KK23: çok ayıp şeyler yazıyorum farkındayım ama nesil çürük anam nesil çürük :(

Canım bizim bu konuda sana yardım etmemiz çok zor geçen aylarki adet günlerine göre belki bulursun
duzensizlik yasiyorum uc dort aydir neyse kismet bekleyecem yapacak birsey yok su durumda gunum gecti ama ben yine h.sonunu bekleym test icin karin agrim oluyor ara ara sis de karnim belki gelir bosuna telaslandirmayayim kendimi tesekkur ederim cevabin icin

:KK70::KK70: ayy canım ya onlar stres yapmıyomuş ve en önemlisi doğal besleniyorlarmış :KK43: bizim yediğim içtiğimiz doğal değil en basiti o yüzden bi sürü hormonal düzensizlik yaşıyoruz Allah aşkına hiç annenin anneannenin göğüs ucunda kıl olur muydu mesela:KK23: çok ayıp şeyler yazıyorum farkındayım ama nesil çürük anam nesil çürük :KK43:
:KK49::KK49: ahh ahh ne diyelim folik le molik le toparlanmaya çalışıyoruz bizde. Çok özeniyorum ya güzel haber verenlere. Ama gerçekten insan burada kendi gibileri görünce biraz da olsa rahatliyor.:KK54:

duzensizlik yasiyorum uc dort aydir neyse kismet bekleyecem yapacak birsey yok su durumda gunum gecti ama ben yine h.sonunu bekleym test icin karin agrim oluyor ara ara sis de karnim belki gelir bosuna telaslandirmayayim kendimi tesekkur ederim cevabin icin
İnsallah canım Rabbim gonlundekini versin :)

Kızlar sanırım hamileyimMmm eve geldim şimdi 2 farklı marka testle yaptım ayyyyyy coooookkkk heycanliyim mmm mm

Eklentiler

• 2015-11-17 18.31.37.jpg
    2015-11-17 18.31.37.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 206
tebrikler cnm. sen hamişsin. gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah
Sağol canım elim ayağım titriyor 3 yıllık özlemim bitiyor inşallah.. Allah herkese nasip etsin eşimden gizli ağlıyorum şuan lavaboda çünkü ona demedim henüz süpriz yapıcam yarın kan testiyle.

Kızlar hepinize teşekkürler... Evet ben 3 yıl bekledim bu arada Dr gidiyordum ne bende ne eşimde problem yoktu... . Bana hep tüp bebege başvur diyorlardı ama ben hiç düşünmedim dedim içimde umudum var Rabbim nezaman uygun görürse ozaman olsun... o da bugunmus şuan neler hissettiğimi anlatamıyorum. . Benim gibi uzun zaman deneyip olmayanlar umudunu hiç yitirmesin Rabbime güvenin...
BuArada bişey söyleyim ben hep iliskiden sonra ayakları dikip 20 dk zor dayanıyordum hemen banyoya koşuyorum. . Burda bi topicte arkadaşın biri iliskiden sonra cenin pozisyonunda yani bacaklarınızı karniniza çekip sağ tarafa yatın dedi... bende bu ay hep öyle yaptım 20.dk bacaklarımı kaldırdım ondan sonra 2 saat cenin pozisyonunda sağ tarafa yattım. ..bunu sizinle paylaşmak istedim... inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin...

Back