• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canım yaa yarın sabah tekrar yapalım ikimizde :)) bi de dr a ne zaman gideyim karar veremiyorum ben sen ne yapmayı dusunuyorsun
Canim ben gecen sefer kan testiyle tam BAT gunu pozitifi gordukten tam 10 gun sonra gitmistim :( 5.haftadan once ultrasonda gorunmuyo diye biliyorm

Kız sen hamile kalmış birisin neden umutsuzluk içine çöküyor... En azından ne eşinde ne sende sorun olmadığını biliyorsun sadece yumurtlama günlerini yakalaman lazım ya ben napayım hamile kalabilir miyim onu bile bilmiyorum..
Haklısın da işte ne bilim ya insan psikolojisi gelgitler yaşıyorum bi çok ii hissediyorum bi çok kötü bakalım adetten belkide :(

Kızlar adetim 2 gün geçti hiç gecikme yasamazdim sanki adet olacakmisim gibi kasiklarim ve belim agriyor sizce hamile olabilir miyim hemen de test yaptırmak istemiyorum

Ebis benim batada daha 6 gun var. Varmi belirtilerin:KK49:

Aylincim sol kasigimda batma, uyku hali gaz vardi, bi de goguslerim inanilmaz sisti. Ama bugun hic belirti yok, sadece goguslerim hala sis o kadar. Sende var mi belirti?

Ayy ağzından bal damlıyor yaa :KK15::21:bi can mi taşıyoruz biz şimdi inanamıyorum ben hala:anneadayı:
Canim telefondan giriyorum goremedim gecmisi, sen test yaptin pozitif mi cikti? Cok sevindim adina, rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin :KK200::KK200:

Kızlar adetim 2 gün geçti hiç gecikme yasamazdim sanki adet olacakmisim gibi kasiklarim ve belim agriyor sizce hamile olabilir miyim hemen de test yaptırmak istemiyorum
Bence bir test yapmalisin artik canim, bebis karnindadir belki:KK48:

Kızlar Günaydın dün akşam bata 3 gün kala test yapıp resim atmistim hayalet bi çizgi vardı bu sabah tekrarladim bi de buna bakın 2 gun var bata:)
Screenshot_2015-11-18-07-19-28.png

Kızlar testim kalmadığı için sabah idrarıyla yapamadım işe gelirken test aldım.. Gün içinde yapsam çıkar mı sizce?

Back