• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

niye yaa hep biz mi çekecez sıkıntısını boşver onlar da nasiplensin bebek stresinden :KK55:
Canım benimki yeterince nasipleniyor valla benim adet dönemimde çok sıkıntılı geçerdi adamcağız her ay yaşardı benim gel gitlerimi:KK71:

yaaa benim kafam cok karisti yardimci olur musunuz benim gecen ay reglim karisti biraz ovulasyon testinde 10.gun pozitif gordum yani 10 ekim sonra 11 ekim bekledim 12 ekim tekrar test yaptim pozitif bir hafta sonra yaptim negatifti bunu gectim reglim de 24 ekimde sabah cok az oldu sonra tum gun birsey yok ikinci gunu 25 ekim aksam yogunlasti.bu ay da yani 2 kasimda (iste kafami karistiran da burasi 9. gun mu 10. gun mu oluyor) ovulasyon testinde pozitif cikti simdi ben regli tarihimi nasil belirleyecem 14gun sonrasi 15 kasim mi 16 kasim mi???

Kızlar merhaba canlarım. . Pazar günü çoK cok silik çıkmıştı pazartesi yine silik ama pazar gününe göre daha belirgindi ve elimdeki testler bittiği için bu sabah test yapamadım... internetten gebelik Testi siparişi vermiştim azonce kargom geldi.... Yarın sabah yapıcam. Çok heycanliyim inşallah koyulasmistir..
Şuan işteyim nasıl olsa birsürü test aldım eve gidince yapabilirim :)

Kızlar merhaba canlarım. . Pazar günü çoK cok silik çıkmıştı pazartesi yine silik ama pazar gününe göre daha belirgindi ve elimdeki testler bittiği için bu sabah test yapamadım... internetten gebelik Testi siparişi vermiştim azonce kargom geldi.... Yarın sabah yapıcam. Çok heycanliyim inşallah koyulasmistir..
inşallah kopkoyu iki çizgiyi görürsün canım ama silik de olsa çıkmış ben olsam burdan çoktan hamişim diye yayınlardım :cool:

yaaa benim kafam cok karisti yardimci olur musunuz benim gecen ay reglim karisti biraz ovulasyon testinde 10.gun pozitif gordum yani 10 ekim sonra 11 ekim bekledim 12 ekim tekrar test yaptim pozitif bir hafta sonra yaptim negatifti bunu gectim reglim de 24 ekimde sabah cok az oldu sonra tum gun birsey yok ikinci gunu 25 ekim aksam yogunlasti.bu ay da yani 2 kasimda (iste kafami karistiran da burasi 9. gun mu 10. gun mu oluyor) ovulasyon testinde pozitif cikti simdi ben regli tarihimi nasil belirleyecem 14gun sonrasi 15 kasim mi 16 kasim mi???
Canım bizim bu konuda sana yardım etmemiz çok zor geçen aylarki adet günlerine göre belki bulursun

İnsallah canım biz o siligi dahi öğreniyoruz kaçıncı gunundesin peki

inşallah kopkoyu iki çizgiyi görürsün canım ama silik de olsa çıkmış ben olsam burdan çoktan hamişim diye yayınlardım :cool:
Canım sorma içim nasıl kıpır kıpır ama temkinli olmaya çalışıyorum :)

İnsallah canım biz o siligi dahi öğreniyoruz kaçıncı gunundesin peki
Canım BAT yarın :) 3 gün önceden silik çıkmaya başladı. . İnşallah hepimiz hamisizdir.. :)

2 sorum olacak arkadaşlar ben bu ay yenilgiyi kabul etmeye karar verdim çünkü hem negatif çıktı test hem de sanki adet geliyo gibi hissediyoprum netten ovulasyon ve gebelik testlerine bakıyorum şimdi çünkü mahrumiyet bölgesinde görev yapıyoruz eşimle ecz den test alırken pis pis bakışmalardan çok bunaldım.. nweyse o konuya girmeyeyim çıkamam .. sizce ovula nasıl bi marka bi de bir ay için kaç ovulasyon testi gerekli oluyo ona göre bi paket alayım

bi de strip test mi yoksa kaset test mi önerirsiniz farkeder mi

2 sorum olacak arkadaşlar ben bu ay yenilgiyi kabul etmeye karar verdim çünkü hem negatif çıktı test hem de sanki adet geliyo gibi hissediyoprum netten ovulasyon ve gebelik testlerine bakıyorum şimdi çünkü mahrumiyet bölgesinde görev yapıyoruz eşimle ecz den test alırken pis pis bakışmalardan çok bunaldım.. nweyse o konuya girmeyeyim çıkamam .. sizce ovula nasıl bi marka bi de bir ay için kaç ovulasyon testi gerekli oluyo ona göre bi paket alayım
Canım laboquick öneririm ;) Hem ovulasyon testi başarılı hem de gebelik testi adet günümde çok koyu bi çizgi çıkaracak kadar hassas ;)

Canım laboquick öneririm :KK66: Hem ovulasyon testi başarılı hem de gebelik testi adet günümde çok koyu bi çizgi çıkaracak kadar hassas :KK66:
tam onu da soracaktım ki sen yazmışsın canım benim çok saol o zaman ondan alayım ovulasyondan bir ayda kaç tane kullanılıyo acaba sen hiç ovulasyon testi yaptın mı

tam onu da soracaktım ki sen yazmışsın canım benim çok saol o zaman ondan alayım ovulasyondan bir ayda kaç tane kullanılıyo acaba sen hiç ovulasyon testi yaptın mı
Kullandım canım belli olmaz 6 testte de yakalayabilirsin 10 da da.. Sen çokca al elinde bulunsun uygun zaten fiyatları.. Aldıktan sonra da okuman konusunda yardımcı olmaya çalışırım ;)

Kullandım canım belli olmaz 6 testte de yakalayabilirsin 10 da da.. Sen çokca al elinde bulunsun uygun zaten fiyatları.. Aldıktan sonra da okuman konusunda yardımcı olmaya çalışırım :KK66:
tamam canım benim teşekkür ederim o zaman çoklu paketlerden alayım hemen ovulasyonla alakalı baya bi soru sorarım zaten :KK5:bi sonraki aya hazırlanayım da bari vücudum bi salsın kendini regl olmayayım diye kasmaktan odun gibi oldu her tarafım :stop:

Kızlar ovulasyon testi yapın sizde bu ay yoksa yapıyor muydunuz ?

evet hanımlar ovulasyon testini düzgün kullandığım ay hamile kaldım ben. bide çörek otu bal tarçın karışımını adetten sonra düzenli olmasada onu yedim bir iki kere inciri haşladım suyunu içtim . bidee tesbih çektim canlarım. cimadan önce besmele ile 3 ihlas okudum. hz. zekeriyanın duasını okudum. meryem suresini okudum. . Elhamdülillah şimdisonucu görüyorsunuz. sizde deneyin derim

Back