Ya ben hiç test yapmıyorum yumurtlama günü için. Ondanmi olmuyor acabaeskiden testmi vardı ya insanlar nasıl bi düzine çocuk yapıyormuş
duzensizlik yasiyorum uc dort aydir neyse kismet bekleyecem yapacak birsey yok su durumda gunum gecti ama ben yine h.sonunu bekleym test icin karin agrim oluyor ara ara sis de karnim belki gelir bosuna telaslandirmayayim kendimi tesekkur ederim cevabin icinCanım bizim bu konuda sana yardım etmemiz çok zor geçen aylarki adet günlerine göre belki bulursun
ayy canım ya onlar stres yapmıyomuş ve en önemlisi doğal besleniyorlarmış bizim yediğim içtiğimiz doğal değil en basiti o yüzden bi sürü hormonal düzensizlik yaşıyoruz Allah aşkına hiç annenin anneannenin göğüs ucunda kıl olur muydu mesela çok ayıp şeyler yazıyorum farkındayım ama nesil çürük anam nesil çürük
İnsallah canım Rabbim gonlundekini versin :)duzensizlik yasiyorum uc dort aydir neyse kismet bekleyecem yapacak birsey yok su durumda gunum gecti ama ben yine h.sonunu bekleym test icin karin agrim oluyor ara ara sis de karnim belki gelir bosuna telaslandirmayayim kendimi tesekkur ederim cevabin icin
15-20 yaşındayken her gün sevişerek canımYa ben hiç test yapmıyorum yumurtlama günü için. Ondanmi olmuyor acabaeskiden testmi vardı ya insanlar nasıl bi düzine çocuk yapıyormuş
canım senin yumurtlama dönemin yeni geçmemişmiydi. artık sen takip işini konuşma inşallah bat günü için geri sayım yap :)
aminnnnn hepimizin insallah hayirlisiylaİnsallah canım Rabbim gonlundekini versin :)
Kızlar sanırım hamileyimMmm eve geldim şimdi 2 farklı marka testle yaptım ayyyyyy coooookkkk heycanliyim mmm mm
Sağol canım elim ayağım titriyor 3 yıllık özlemim bitiyor inşallah.. Allah herkese nasip etsin eşimden gizli ağlıyorum şuan lavaboda çünkü ona demedim henüz süpriz yapıcam yarın kan testiyle.tebrikler cnm. sen hamişsin. gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah
Tebrik ederimmm eve hamilesindir süper bi haber. Darsisi bizim başımıza insallaaahhhKızlar sanırım hamileyimMmm eve geldim şimdi 2 farklı marka testle yaptım ayyyyyy coooookkkk heycanliyim mmm mm
ayy ne güzel hemen belirtileri paylaş.. Tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsinKızlar sanırım hamileyimMmm eve geldim şimdi 2 farklı marka testle yaptım ayyyyyy coooookkkk heycanliyim mmm mm
Kızlar sanırım hamileyimMmm eve geldim şimdi 2 farklı marka testle yaptım ayyyyyy coooookkkk heycanliyim mmm mm
bakTebrikler canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
bakshoji 3 yıl beklemiş oluyor muş demekki :)
Evet inşallah beni bekletmez Allah 3 yıl benim yaşım var maalesef
30 CANIMsen kaç yaşındasın cnm
3 yıl miii Allah sabrını vermiş gerçekten. Rabbim imtihan etmesinbakshoji 3 yıl beklemiş oluyor muş demekki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?