• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

aynenn canım ben pek normal olduğumu düşünmüyorum mesela.. bi de gerginleşmeye başladım son günlerde geçen gün eşime yanıma gel ya mutfakta dur sıkılıyorum dedim normalde yemek yaparken falan gelir yanıma sohbet ederiz.. yok ya ne gelicem azarlayıp duruyosun iki gündür beni dedi.. o an farkettim gerçekten gerginim..
Allah bendende okadar çok agresifim. Dün kırgın çiçekleri izlerken eşim espiribyapti diye kizdim tavır yaptım. Neden çünkü ağlamak istiyorum izleyip izleyip. İyi değilim bende :KK6::KK9:

Allah bendende okadar çok agresifim. Dün kırgın çiçekleri izlerken eşim espiribyapti diye kizdim tavır yaptım. Neden çünkü ağlamak istiyorum izleyip izleyip. İyi değilim bende :KK6::KK9:

Ayy sorma yaa bende xok sinirli gerginim herkesi tersleyesim geliyo töbe ya Rabbim yaa

En kesini kan testi ama oda negatif çıkarsa tüm umitlerim tükenir diye yapmadım daha. Cesaretin varsa sen yaptır canim

Canım aynen bende kan testine cesaret edemiyorum idrar testi yapacagim orda görürsem kan testi yaptiririm

Bat 20 Kasım canım son 3
testini yapınca buraya da yazar mısın gerçi 3 gün varmış daha çıkmaz belki varsa bile. benim son gün test yaptım negatif ama yine de bi umut bekliyorum birileri buraya hamile olduğunu yazınca daha çok rahatlıyorum ve seviniyorum gerçekten umarım burası yakında hamişlerle dolar:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

testini yapınca buraya da yazar mısın gerçi 3 gün varmış daha çıkmaz belki varsa bile. benim son gün test yaptım negatif ama yine de bi umut bekliyorum birileri buraya hamile olduğunu yazınca daha çok rahatlıyorum ve seviniyorum gerçekten umarım burası yakında hamişlerle dolar:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Yazmaz miyim canım yaa hele bi çıksında ins:anneadayı::KK200:

Back