- Emoji Skoru
- 211
- Puanlar
- 33
çok erken dimi test yapmak içinValla canım belirtilere bakarsan hepimiz hamileyizdir ama gel görelimki testler bizimle aynı fikir değil![]()
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok erken dimi test yapmak içinValla canım belirtilere bakarsan hepimiz hamileyizdir ama gel görelimki testler bizimle aynı fikir değil![]()
Allah bendende okadar çok agresifim. Dün kırgın çiçekleri izlerken eşim espiribyapti diye kizdim tavır yaptım. Neden çünkü ağlamak istiyorum izleyip izleyip. İyi değilim bendeaynenn canım ben pek normal olduğumu düşünmüyorum mesela.. bi de gerginleşmeye başladım son günlerde geçen gün eşime yanıma gel ya mutfakta dur sıkılıyorum dedim normalde yemek yaparken falan gelir yanıma sohbet ederiz.. yok ya ne gelicem azarlayıp duruyosun iki gündür beni dedi.. o an farkettim gerçekten gerginim..
kesinlikle erken hiç boş yere üzülme diycem ama adetin geçmiş bile olsa test yapsan ve negatif çıksa bile insan kırmızıyı görmeden inanmak istemiyo kiçok erken dimi test yapmak için(((
Aksam yada yarın sabah yapmayı düşünüyorum yaaBebek sevdasına sıyırmassak iyi![]()
Allah bendende okadar çok agresifim. Dün kırgın çiçekleri izlerken eşim espiribyapti diye kizdim tavır yaptım. Neden çünkü ağlamak istiyorum izleyip izleyip. İyi değilim bende![]()
Tabi erken daha ben yumurtlamadan sonra hep AĞRIDI kasigim ve goguslerim son 4 e girdim hala bisey yok.çok erken dimi test yapmak için(((
bihayaldi senin kaç günün var bataAyy sorma yaa bende xok sinirli gerginim herkesi tersleyesim geliyo töbe ya Rabbim yaa
En kesini kan testi ama oda negatif çıkarsa tüm umitlerim tükenir diye yapmadım daha. Cesaretin varsa sen yaptır canimAksam yada yarın sabah yapmayı düşünüyorum yaa
bihayaldi senin kaç günün var bata
off yaaa nasıl geçicek zaman... zaten bu ayda olmazsa önümüzdeki ay tüp bebeğe başlıyoruz bizTabi erken daha ben yumurtlamadan sonra hep AĞRIDI kasigim ve goguslerim son 4 e girdim hala bisey yok.
En kesini kan testi ama oda negatif çıkarsa tüm umitlerim tükenir diye yapmadım daha. Cesaretin varsa sen yaptır canim
Kızlar bi fikrim var bursa herkes birbirine atarlansin rahatlayalim eşlerden cikarmayalim acimizi yazık yaaAyy sorma yaa bende xok sinirli gerginim herkesi tersleyesim geliyo töbe ya Rabbim yaa
testini yapınca buraya da yazar mısın gerçi 3 gün varmış daha çıkmaz belki varsa bile. benim son gün test yaptım negatif ama yine de bi umut bekliyorum birileri buraya hamile olduğunu yazınca daha çok rahatlıyorum ve seviniyorum gerçekten umarım burası yakında hamişlerle dolarBat 20 Kasım canım son 3
İdrar testinde de görenek kadarrr... Çift çizgiye hastet kaldım. Tek çizgiden nefret ediyorummmmmCanım aynen bende kan testine cesaret edemiyorum idrar testi yapacagim orda görürsem kan testi yaptiririm
Kızlar bi fikrim var bursa herkes birbirine atarlansin rahatlayalim eşlerden cikarmayalim acimizi yazık yaa![]()
birde kan verip bekleyip daha çok heveslenmesi var bu işin.... en iyisi önce idrar testi yapmakCanım aynen bende kan testine cesaret edemiyorum idrar testi yapacagim orda görürsem kan testi yaptiririm
Canım yaa kacinci ayin senin?off yaaa nasıl geçicek zaman... zaten bu ayda olmazsa önümüzdeki ay tüp bebeğe başlıyoruz biz
niye yaa hep biz mi çekecez sıkıntısını boşver onlar da nasiplensin bebek stresindenKızlar bi fikrim var bursa herkes birbirine atarlansin rahatlayalim eşlerden cikarmayalim acimizi yazık yaa![]()
Kız biz sert ortagiyizda kocalarımız ne hahaAyy ama bizde dert ortagiyiz yoldasiz olur mu oyle
![]()
Yazmaz miyim canım yaa hele bi çıksında instestini yapınca buraya da yazar mısın gerçi 3 gün varmış daha çıkmaz belki varsa bile. benim son gün test yaptım negatif ama yine de bi umut bekliyorum birileri buraya hamile olduğunu yazınca daha çok rahatlıyorum ve seviniyorum gerçekten umarım burası yakında hamişlerle dolar![]()