• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

inşallah canım ya :KK51: beklemeye devam .. ne kadar zormuş annem dedi de ben dinlemedim bu kadar uzatmayın bırak korunmayı diye.. ben hemencecik pıt diye oluvericek sandım :110:
Kısmet işte canım öyle düşünme benim ilk denememde oldu ama kaybettim.. şimdi bu yeni dönemimin ikinci denemesi.. Kısmetten öteye yol yok herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için :)

inşallah canım ya :KK51: beklemeye devam .. ne kadar zormuş annem dedi de ben dinlemedim bu kadar uzatmayın bırak korunmayı diye.. ben hemencecik pıt diye oluvericek sandım :110:
Ahh ahhh al bendende okadar canım neyime güvendim ki bu kadar bekledim. Şimdide olsun diye cirpiniyorum. Annemde bana aynısını dedi ama dinlemedim

Kısmet işte canım öyle düşünme benim ilk denememde oldu ama kaybettim.. şimdi bu yeni dönemimin ikinci denemesi.. Kısmetten öteye yol yok herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için :)
umarım bir daha yaşamazsın böyle birşey.. sağlıkla alırsın kucağına.. doğru söylüyosun kısmetten öteye yol yok .. o zaman inşallah kısmetimizde tez zamanda bebiş vardır :) aminnnn :KK200:güzel haberlerinizi bekliyorum burda gördükçe ben de mutlu oluyorum inşallah tez zamanda kavuşuruz..

Ahh ahhh al bendende okadar canım neyime güvendim ki bu kadar bekledim. Şimdide olsun diye cirpiniyorum. Annemde bana aynısını dedi ama dinlemedim
demekki yaşamamız gerekiyormuş bu süreci de canım .. ne diyelim sonu güzel olsun yeterki beklemeye değer.. en azından burası var ya yoksa çatlardım ben çok geç keşfettim sizleriiEn Büyük KK

umarım bir daha yaşamazsın böyle birşey.. sağlıkla alırsın kucağına.. doğru söylüyosun kısmetten öteye yol yok .. o zaman inşallah kısmetimizde tez zamanda bebiş vardır :) aminnnn :KK200:güzel haberlerinizi bekliyorum burda gördükçe ben de mutlu oluyorum inşallah tez zamanda kavuşuruz..
Amin canım Allah kimseye öyle bişey yaşatmasın.. Dualarım bile öyle Allahım diyorum alıcaksan hiç verme.. İnşallah Allah herkese duasını versin :)

demekki yaşamamız gerekiyormuş bu süreci de canım .. ne diyelim sonu güzel olsun yeterki beklemeye değer.. en azından burası var ya yoksa çatlardım ben çok geç keşfettim sizleriiEn Büyük KK
Öyle tabiki Rabbim en hayırlı zamanda nasip edecektir şüphem yok bundan. Hepimiz ins bugün mutlu haberlerimizi veririz burdan

erken gebelik testi ile çıkar cnm. gerçi ben normal gebelik testi ile yapmıştım üç önceden çıkmıştı ama ikinci çizgi silikti biraz battan bir önce de gidip kan verdim bir önce olmasına rağmen 270 çıkmıştı. seninde öyle olabilir. biliyorsun herkesin bünyesi faklı cnm
benimde 6 gün var kasıklarımda ve gögüslerimdeki batmalar hergün devam ediyor... Umurım psikolojik değildir. Hamilemiyimdir acaba kıslarrrrr

Bebek sevdasına sıyırmassak iyi :KK47:
aynenn canım ben pek normal olduğumu düşünmüyorum mesela.. bi de gerginleşmeye başladım son günlerde geçen gün eşime yanıma gel ya mutfakta dur sıkılıyorum dedim normalde yemek yaparken falan gelir yanıma sohbet ederiz.. yok ya ne gelicem azarlayıp duruyosun iki gündür beni dedi.. o an farkettim gerçekten gerginim..

Back