- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
tamam kaçtane alıyon 4 tanemi 14. güne kadar benim daha 8 günüm bugün.Evet canım 10 günden sonra başlıyorum bu ay zaten çift çizgiyi yakaladık hayırlısı Rabbim den
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam kaçtane alıyon 4 tanemi 14. güne kadar benim daha 8 günüm bugün.Evet canım 10 günden sonra başlıyorum bu ay zaten çift çizgiyi yakaladık hayırlısı Rabbim den
kalırsın tabikide canım.
Ben geçen ay yapmıştım ama bu ay yapmadım canım.. Ama yine yapmayı düşünüyorum.. Hatta yarın regl olur olmaz spariş vercem.. İlk hamileliğimde ilk denememde tutturmuştum.. Baya doğru tespit ediyo canım
Ben internetten aldım tatlım 50 tane ovu 8 kaset gebelik 28 tl ye memnunumtamam kaçtane alıyon 4 tanemi 14. güne kadar benim daha 8 günüm bugün.
evet canım ama ilk hamileliğim 18. ayda kalabilmiştim. bu sefer de 5 ayım kısmet vakti saati vardır canım ben inanıyorum sende kendine inan.İnşallah tatlım seninde bir oğlun vardı dimi
aslında bunlar bende de var ama bir gün kalmasına rağmen bi kaç saat önce yaptığım test negatif çıktı hayırlısı artık napalım negatif çıkmasına rağmen hala umutla bekliyorum ya çok arsızım galibacanım ben en çok mide ağrım ve mideden aşağı doğru kasılma olmuştu ondan şüphelenmiştim. bide uykuyu sevmeyen biri olaraksürekli uykulu geziyordum. bide son zamanlarda hiç doymak bilmiyordum yedikten bir saat sonra açlık hissediyordum :)
ovulasyon testi nasıl bişeyKızlar ovulasyon testi yapın sizde bu ay yoksa yapıyor muydunuz ?
Testim negatif, midem hala ara ara kalkıp oturuyo,sağ kasığımda ince bi batma oluyo sonra geçiyo.. Su içsem midem ekşiyo.. Artık hayırlısı neyse o olsun canım.. Negatif test sonucu beni bitirdi..Aynen tatlım inşallah regl olmassında hamilesindir tabi :)
ovulasyon testi nasıl bişeyişe yarar mı .. ovulasyon programları indirdim telefona ona uymaya çalışıyoruz ama doğru da olmayabilir sonuçta bu daha mantıklı olabilir mi deneyen var mı bi de nasıl yapılıyo kısaca anlatabilir misiniz lüttfenn
![]()
şu an tam anlamıyla aynı durumdayızTestim negatif, midem hala ara ara kalkıp oturuyo,sağ kasığımda ince bi batma oluyo sonra geçiyo.. Su içsem midem ekşiyo.. Artık hayırlısı neyse o olsun canım.. Negatif test sonucu beni bitirdi..
Benim bütün belortilerimi yaşamamaktadır rağmen hala negatif çıkması çok ilginç ya. Göğüs Rengim değişti hatta hafif karnimda çizgi belirginleşti. Bunlarda psikolojik olabiliyormu sizce?
Testim negatif, midem hala ara ara kalkıp oturuyo,sağ kasığımda ince bi batma oluyo sonra geçiyo.. Su içsem midem ekşiyo.. Artık hayırlısı neyse o olsun canım.. Negatif test sonucu beni bitirdi..
Valla bekleyip görcez canım kısmet napalım olmadıysa da bi dahaki sefere olur inşallahşu an tam anlamıyla aynı durumdayız![]()
Aynen canım zaten beklemekten başka çare yok :)Dur bakalım kuzum yarın olsun hele bi..
Evet ya gerçekten psikolojimi bozdu bu testler. Beklemek ne kadar zor bisey.
Adetin geçsin hele bi canım ya belli olmaz hemen ümitsizliğe kapılma bir daha da erken gebelik testi falan yapma bence insan kötü etkileniyor..
İlk denemeniz mi bu ay?Evet ya gerçekten psikolojimi bozdu bu testler. Beklemek ne kadar zor bisey.
Hayır 2. Denemem ama yumurtlama gününü tam olarak takip ettiğim ilk ayim canım yanı gogus ağrısı şişliği var sol kaşık ağrısı bel ağrısı var var da var ama sonuç negatifİlk denemeniz mi bu ay?