• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

canım ben en çok mide ağrım ve mideden aşağı doğru kasılma olmuştu ondan şüphelenmiştim. bide uykuyu sevmeyen biri olaraksürekli uykulu geziyordum. bide son zamanlarda hiç doymak bilmiyordum yedikten bir saat sonra açlık hissediyordum :)
aslında bunlar bende de var ama bir gün kalmasına rağmen bi kaç saat önce yaptığım test negatif çıktı hayırlısı artık napalım negatif çıkmasına rağmen hala umutla bekliyorum ya çok arsızım galiba

Kızlar ovulasyon testi yapın sizde bu ay yoksa yapıyor muydunuz ?
ovulasyon testi nasıl bişey :110: işe yarar mı .. ovulasyon programları indirdim telefona ona uymaya çalışıyoruz ama doğru da olmayabilir sonuçta bu daha mantıklı olabilir mi deneyen var mı bi de nasıl yapılıyo kısaca anlatabilir misiniz lüttfenn:KK200::KK200:

Aynen tatlım inşallah regl olmassında hamilesindir tabi :)
Testim negatif, midem hala ara ara kalkıp oturuyo,sağ kasığımda ince bi batma oluyo sonra geçiyo.. Su içsem midem ekşiyo.. Artık hayırlısı neyse o olsun canım.. Negatif test sonucu beni bitirdi..

Benim bütün belortilerimi yaşamamaktadır rağmen hala negatif çıkması çok ilginç ya. Göğüs Rengim değişti hatta hafif karnimda çizgi belirginleşti. Bunlarda psikolojik olabiliyormu sizce?

ovulasyon testi nasıl bişey :110: işe yarar mı .. ovulasyon programları indirdim telefona ona uymaya çalışıyoruz ama doğru da olmayabilir sonuçta bu daha mantıklı olabilir mi deneyen var mı bi de nasıl yapılıyo kısaca anlatabilir misiniz lüttfenn:KK200::KK200:

Gebelik testine benzer, bebek isteyen çiftlerin ilişkiye girmeleri gereken dönemi gösterir canım yani yumurtlama dönemini..

Benim bütün belortilerimi yaşamamaktadır rağmen hala negatif çıkması çok ilginç ya. Göğüs Rengim değişti hatta hafif karnimda çizgi belirginleşti. Bunlarda psikolojik olabiliyormu sizce?

Adetin geçsin hele bi canım ya belli olmaz hemen ümitsizliğe kapılma bir daha da erken gebelik testi falan yapma bence insan kötü etkileniyor..

Back