• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canım bizim de ilk deneme, ben de seninle aynı şeyleri hissediyorum. Göğüslerim inanılmaz büyüdü, hatta eşim bile bu işte bi gariplik var dedi yani:KK22: bence test için acele etme, negatif çıkarsa üzülürsün boş yere. 3 güncük daha sabret. Bennim bat a daha 6 gün var...

Belirti olarak mı diyorsun tuğsemcim?

Canım ya haklısın beklemem lazım ama yapmak istiyorum heyecanlaniyor insan ister istemez ://

Öyle mi dersin:)) Ayy canım ins ya bu ay ilk denememiz ama yinede hevesleniyor insan akşam test yapmak istiyorum 3 gün kaldı çıkar mı ki

erken gebelik testi ile çıkar cnm. gerçi ben normal gebelik testi ile yapmıştım üç önceden çıkmıştı ama ikinci çizgi silikti biraz battan bir önce de gidip kan verdim bir önce olmasına rağmen 270 çıkmıştı. seninde öyle olabilir. biliyorsun herkesin bünyesi faklı cnm

yeni hamile kalmış biri olduğun sana sormak istedim canım belirtilerin neydi acaba bata 1 günüm kaldı oturamıyorum oturduğum yerde :KK17:

canım ben en çok mide ağrım ve mideden aşağı doğru kasılma olmuştu ondan şüphelenmiştim. bide uykuyu sevmeyen biri olaraksürekli uykulu geziyordum. bide son zamanlarda hiç doymak bilmiyordum yedikten bir saat sonra açlık hissediyordum :)

erken gebelik testi ile çıkar cnm. gerçi ben normal gebelik testi ile yapmıştım üç önceden çıkmıştı ama ikinci çizgi silikti biraz battan bir önce de gidip kan verdim bir önce olmasına rağmen 270 çıkmıştı. seninde öyle olabilir. biliyorsun herkesin bünyesi faklı cnm
Çok haklısın canım bende bu aksam ya da yarin sabah yapmayı düşünüyorum hayırlısı olur ins :)

Ben yapmıyordum ama sanırım netten sipariş vericem umutsuzluk çöküyor yüreğime nasıl olucak bu işler bilmiyorum böyle oldukça hiç olmayacak gibi geliyor

Kız sen hamile kalmış birisin neden umutsuzluk içine çöküyor... En azından ne eşinde ne sende sorun olmadığını biliyorsun sadece yumurtlama günlerini yakalaman lazım ya ben napayım hamile kalabilir miyim onu bile bilmiyorum..

Canım ya haklısın beklemem lazım ama yapmak istiyorum heyecanlaniyor insan ister istemez ://
O heyecan çok fena zaten, bizi tetikliyor, hemen test yapmaya itiyor. Kolay değil beklemek. İnşallah beklediklerimize kavuşuruz.

gün olarak. belirti filan yok görünürde.

Bütün belirtileri yaşayıp hamile olmayanlar da oldu, içini karartma bence, 5 gün daha sabret bakalım..

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Bu erken gebelik testlerine güveniyor musunuz? Çıkıyor mu sizce kesin sonuç?

Kızlar benimde adetime 4 gün var. Az önce miratech erken hamilelik testi yaptım. Tek çizgi :KK61: ama bütün belirtileri yaşıyorum gerçekten anlam veremedim ya tek çizgi görmekten çok Yoruldum. Böyle olupta hamile kalanını varmı?

Kız sen hamile kalmış birisin neden umutsuzluk içine çöküyor... En azından ne eşinde ne sende sorun olmadığını biliyorsun sadece yumurtlama günlerini yakalaman lazım ya ben napayım hamile kalabilir miyim onu bile bilmiyorum..
kalırsın tabikide canım.

O heyecan çok fena zaten, bizi tetikliyor, hemen test yapmaya itiyor. Kolay değil beklemek. İnşallah beklediklerimize kavuşuruz.

Bütün belirtileri yaşayıp hamile olmayanlar da oldu, içini karartma bence, 5 gün daha sabret bakalım..

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Bu erken gebelik testlerine güveniyor musunuz? Çıkıyor mu sizce kesin sonuç?
Canım az önce bende yaptım adetime 4 gün var ama maalesef negatif. Guvenmelimiyim bilmiyorum.çok canım sıkıldı

Back