Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımmmm mm çok sevindim süper bir haberKızlaaaar dün hasta oldum diye ağlarken bu sabah yaptığım sonuca bakın . Sevincten Ağlıyorum suan :'( allahim sizlerede nasip etsin en yakın zaman da.
Aynen canım inşallah hayırlısı olsun :)Canım yaa anlayabiliyorum hissettiklerini ama sende biliyorsun ki geç döllenme diye bişey var ve burda bunun bi çok ornegiyle karşılaştık bu kadar sıkma canını hem olmadiysa da sıkma Allah büyüktür bu ay olmaz bi daha ki ay olur ins
Ya bende yumurtlama gününden beri karin kasik agrisi vardı 2 gun çok aşırı siddetli ydi bata 10 gun vardı Karnım şişti kasiklar dolgunlasti kilo almış gibi hissediyordum aşırı iştahim açıldı çok su içmeye başladım ve cok uykum geliyor hafta sonu da acayip bi mide bulantisi oldu uyutmadi.bi de gebelikle ilgili bi rüya gordum:) Bata 3 gün var ve bu günde adet olcak mis gibi bel ağrım devam ediyor akşam idrar testi yapsam çıkar mı acaba
Öyle mi dersin:)) Ayy canım ins ya bu ay ilk denememiz ama yinede hevesleniyor insan akşam test yapmak istiyorum 3 gün kaldı çıkar mı ki
30. güne 5 gün kaldı.herhangi bir tık yok.
Bu ateş olayına önümüzdeki ay ben de başlıycam kızlar
hadi hayırlısı shoji beraber kalalım :)
belki hamilesindir bu ay :)Bu ateş olayına önümüzdeki ay ben de başlıycam kızlar![]()
Ayy inşallah canım ama sanmıyorum ümitsizim testim negatifbelki hamilesindir bu ay :)
Bunlar bebek belirtileri bitanem :)))Öyle mi dersin:)) Ayy canım ins ya bu ay ilk denememiz ama yinede hevesleniyor insan akşam test yapmak istiyorum 3 gün kaldı çıkar mı ki
Benim test Adetime 5 gün varken negatifti:)))Ayy inşallah canım ama sanmıyorum ümitsizim testim negatif![]()
maşallah canım yaaaa, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....tebrik ederim seni, maşallah, maşallah size, darısı bizlere inşallahhh....
geçen bi yerde okudum kadın eşi eve gelince cep telefonundaki kendi numarasını evladım diye değiştirmiş ve eşine mesaj atmış baba ben geliyorum diye, adam telefona bakınca evladımdan mesaj var ve "baba ben geliyorum" kadın da kameraya çekmş bu anı, inanılmaz duygusal olmuş, fikir olsun diye yazmak istedim, çok hoşuma gitti benim de....
tekrardan çooook tebrik ederim, dua et bizlere lütfen biz de biran önce hamile kalalım
hadi hayırlısı shoji beraber kalalım :)
Ama canım 5 gün varken çıkmayabilir de benim yarın BATBenim test Adetime 5 gün varken negatifti:)))
Ama canım 5 gün varken çıkmayabilir de benim yarın BATbu sabahki test negatif
Sanmıyorum yani bi mucize olmazsa :) Ama mucizelere de inanmıyo değilim :) Hayırlısı olsun :)
Nasil yani
sen midem bulanıyor gecikmem var dememişmiyim.Ama canım 5 gün varken çıkmayabilir de benim yarın BATbu sabahki test negatif
Sanmıyorum yani bi mucize olmazsa :) Ama mucizelere de inanmıyo değilim :) Hayırlısı olsun :)
Amin canım inşallah Allah isteyen herkese versin.. Sen de inşallah bebeğini sağlıkla doğurur büyütürsünRabbim en kisa zamanda nasip etsin inşallah canım benim. O beklemeyi bilirim. Eğer bi aksilik olmazsa hamileligimde şükürler olsun Allah bu sevinci sana ve hamile olmak ısteyen herkese en kisa zamanda yasatsin