• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ya bende yumurtlama gününden beri karin kasik agrisi vardı 2 gun çok aşırı siddetli ydi bata 10 gun vardı Karnım şişti kasiklar dolgunlasti kilo almış gibi hissediyordum aşırı iştahim açıldı çok su içmeye başladım ve cok uykum geliyor hafta sonu da acayip bi mide bulantisi oldu uyutmadi.bi de gebelikle ilgili bi rüya gordum:) Bata 3 gün var ve bu günde adet olcak mis gibi bel ağrım devam ediyor akşam idrar testi yapsam çıkar mı acaba

Öyle mi dersin:)) Ayy canım ins ya bu ay ilk denememiz ama yinede hevesleniyor insan akşam test yapmak istiyorum 3 gün kaldı çıkar mı ki

Canım bizim de ilk deneme, ben de seninle aynı şeyleri hissediyorum. Göğüslerim inanılmaz büyüdü, hatta eşim bile bu işte bi gariplik var dedi yani:KK22: bence test için acele etme, negatif çıkarsa üzülürsün boş yere. 3 güncük daha sabret. Bennim bat a daha 6 gün var...

30. güne 5 gün kaldı.herhangi bir tık yok.

Belirti olarak mı diyorsun tuğsemcim?

maşallah canım yaaaa, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....tebrik ederim seni, maşallah, maşallah size, darısı bizlere inşallahhh....

geçen bi yerde okudum kadın eşi eve gelince cep telefonundaki kendi numarasını evladım diye değiştirmiş ve eşine mesaj atmış baba ben geliyorum diye, adam telefona bakınca evladımdan mesaj var ve "baba ben geliyorum" kadın da kameraya çekmş bu anı, inanılmaz duygusal olmuş, fikir olsun diye yazmak istedim, çok hoşuma gitti benim de....

tekrardan çooook tebrik ederim, dua et bizlere lütfen biz de biran önce hamile kalalım

Ayy süper. Bende yapıcam :))

Ama canım 5 gün varken çıkmayabilir de benim yarın BAT :KK43: bu sabahki test negatif :KK43: Sanmıyorum yani bi mucize olmazsa :) Ama mucizelere de inanmıyo değilim :) Hayırlısı olsun :)

Rabbim en kisa zamanda nasip etsin inşallah canım benim. O beklemeyi bilirim. Eğer bi aksilik olmazsa hamileligimde şükürler olsun Allah bu sevinci sana ve hamile olmak ısteyen herkese en kisa zamanda yasatsin

Rabbim en kisa zamanda nasip etsin inşallah canım benim. O beklemeyi bilirim. Eğer bi aksilik olmazsa hamileligimde şükürler olsun Allah bu sevinci sana ve hamile olmak ısteyen herkese en kisa zamanda yasatsin
Amin canım inşallah Allah isteyen herkese versin.. Sen de inşallah bebeğini sağlıkla doğurur büyütürsün :KK200:

Back