Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Gerçekten yazık bize şimdiden stres yapmaya başladım olucak mı oldu mu hafif ağrılarım oluyo adet olacakmış gibi bel ağrısı gibi stresten hep bunlar kafamızı nasıl boşaltırız acaba yok mu bi yolu

Valla bilmiyorum ki. Keşke bir yolu olsada bizde kurtulsak bu stresten. Ama ben bu ay çok sakin ve rahatım benim koca yoktu yani düşünecek bir şey de yok . Allah yardımcımız olsun. Geçen ay kafayı yemiş tim. Ya etrafimda o kadar çok hamile bayan varki yani utanmasam belirtilerini ve özel bir şey yaptımı diye soracam :KK53: nereye baksam bir hamiş görüyorum ne iş arkadaş yaw:KK47:

Adet günüm 10 kasimda olmasina ragmen zor tutuyorum kendimi koşup test almamak için, daha çok erken çıkmaz biliyorum amaaaa..
Dün akşam ve bugün bütün gün agladım, bazen ufacık birşeye gülüyorum, bazen herşey beni üzebiliyor ve resmen salya sümük aglıyorum.
Psikolojimde alt üst oldu, bu ay nedense çok umutlandım, eger yoksa baya bir üzecek beni :KK43:

Adet günüm 10 kasimda olmasina ragmen zor tutuyorum kendimi koşup test almamak için, daha çok erken çıkmaz biliyorum amaaaa..
Dün akşam ve bugün bütün gün agladım, bazen ufacık birşeye gülüyorum, bazen herşey beni üzebiliyor ve resmen salya sümük aglıyorum.
Psikolojimde alt üst oldu, bu ay nedense çok umutlandım, eger yoksa baya bir üzecek beni :KK43:

Tatlım bu psikolojiden ne yap et kurtul. Olan varsa da gidiyor. Kendi kendinin doktoru olmaya çalış. Sıkma kendini . Hoslandigin şeyler yap yani seni gevşetecek ve rahatlatacak. Üzülmek , kendini yiyip bitirmek çare değil maalesef. :(

Seni çok iyi anlıyorum. Geçen ay sırf o stresten hayatımda ilk defa adetim 7 gün gecikti. Kendini düşünmek zorundasın. Amannn bossverrrr de bazen. Gelirse buyursun gelsin gelmezse Allah büyüktür de . :KK68:
Tşk ederim canım moral verdigin için. Aslında bukadar kafayı takmamıştım ama ne olduysa bu ay çok umutlandım. Hatta daha aklımda bile yokken rüyasını görmeye başkadım. Son iki haftadır 3 sefer uyarıcı rüya gördüm,kii pek görmem. Hepimizin hakkımızda hayırlısı artık

Kızlar bu da benim bugün ki ovülasyon testim

Eklentiler

• 1446537432255-907297670.jpg
    1446537432255-907297670.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 185
Günaydın kızlar :KK200: dün bende yaptım ovu testi ikinci çizgi diğerlerine göre daha belirgin gibiydi çokta akıntım vardı akşam çalışma oldu :oops: ama sonrasında çok minik kırmızılık oldu bakalım neler olacak bu ay... Sıkı diyetteyim :kk77: :stop: Leslie yapıyorum :KK49: bugün kendimi iyi hissediyorum :21:

Sevindim canım, inşallah hamile olacaksın unutluyum senden ;)

Back