- 29 Ekim 2015
- 2.021
- 1.427
- 133
- 35
Allah tamamına erdirsin canım İnşallah benimde bata 8 gün kaldı bakalım hayırlısı olsunEki Görüntüle 1674646 Arkadaşlar su içtim içtim ve yine yaptım sonuç bu hemen belirdi 2 dkda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah tamamına erdirsin canım İnşallah benimde bata 8 gün kaldı bakalım hayırlısı olsunEki Görüntüle 1674646 Arkadaşlar su içtim içtim ve yine yaptım sonuç bu hemen belirdi 2 dkda
Canım ne yazıcağımı gerçekten bilemiyorum ama ben de erken menapoz riskiyle yüzyüzeyim yaklaşık 1 yıldır.. Ama hiç hormon ilacı falan vermedi bana doktorlar.. Bi anda menapoza girebilirsin dediler sadece ve ben bu süreçte 1 kez hamile bile kaldım.. O yüzden bence de ilaçları tek doktor önerisiyle almayarak iyi yapmışsın diye düşünüyorum.. Kendi doktorunu beklemen ve onun önerileriyle hareket etmen en iyisi.. Lütfen moralini bozma.. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin..kızlar merhaba, 2-3 gündür giremedim topiğimize. herkes iyidir umarım... ben en son doktor kontrolüne gidip hormon testi yaptırdım, aylardır hiç bir sorun çıkmayan bende bu ay doktor hormon değerlerin çok yüksek, erken menopoz dedi!!!! inanılır gibi değil, acayip sinirlerim bozuldu ve bana hormon hapı yazdı. yanından çıkıp doooğru eczaneye gidip hormon hapımı aldım ama başlamakta önce baya bi tereddüt ettim.
sonra yabancı ve yerli bir sürü kaynak araştırdım ve bir sürü makale forum vs okudum, hormon hapına başlamamaya karar verdim. öyle 1 test ile, 1 doktorun demesiyle, saat gibi işleyen bünyemi bozmamaya karar verdim ki, dış kaynaklı araştırmalarda bu hapların kullanımına başlamanın çok ciddi sonuçlar doğuracağını kesin teşhisten sonra uzun süreli kullanımlarının yapılması gerektiğini okudum. bu ay aptal gibi doktor değiştirdim, çünkü benim prof yurt dışında ve bir süre gelmeyecek ve ilgisizliğinden yakınıyordum başka doktora gideyim demiştim ama moralimi altüst etti...
ben erken menopozu asla kabul etmiyorum, hiç bir belirtim yokken, son derece düzenli regl oluyorken ve de gün içerisinde bile farklı ruh haline göre değişebilen hormon değerlerime bakarak hem de aylardır sonuçlar gayet düzgün çıkarken 1 seferlik rapor ile bana teşhis koyup hormon ilacı veremez...
sonuç itibariyle 2 gündür alternatif tıp ürünlerini araştırarak bazı kürlere başladım, ben Allahın izni ile o bebişi kucağıma alacağım, bu gerizekalı, hissiz robota bağlamış şaşkın tıp doktorlarına inat... neyse durum bu kendimi karantinaya aldım, kafein ve sigarayı bıraktım 3 gündür, pzt spor salonuna başlıyorum, kontrollü beslenme programı oluşturdum kendime, hayıt suyu, testere dişli aslan pençesi ve çörekotu kürlerine başladım, gelişmelerden haberdar ederim.
hepinizi çok öper, bu ay bebişlerimizi kucağımıza alacağımızın düşüncesi ile bol bol dua ederim hepimize..gelişmelerden haberdar ederim...
günaydın, iyi haftalar güzel hanımlar, herkes iyidir umarım![]()
Test sonuçlarını burda yorumlatmak doğru değil diye dşünüyorum.. En kısa zamanda doktorunuzla görüşün bence.. Geçmiş olsunmerhaba kizlar
benim tsh degerim 2,44 cikti :/ okuduguma göre 0,5 ile 1,5 arasinda olmasi ideal mis. aranizda böyle olupta hamile kalan varmi? teshisde progesteron degerimin düsük olmasi ve hypertroidimin cok fazla calismasi yazio :/ daha doktora gidemedim. neyapsamda bilemedim. vericekleri hap troidbezlerini düzene sokuyomus lütfen bi fikri olan varsa veya benim gibi olan varsa bi akil versin. kötümü sizce bu deger?
Test sonuçlarını burda yorumlatmak doğru değil diye dşünüyorum.. En kısa zamanda doktorunuzla görüşün bence.. Geçmiş olsun![]()
Şu sebeple söyledim, hepimiz bu testlerden yaptırıyoruz ama bazen oluyoki bir değer farklı yoruma sebep olabiliyo, doktorlar genel değerlendirme yapıyolar.. mesela bir arkadaşım tüp bebek yapmaya çalışıyo, sürekli hormon testleri biz kıyaslıyoruz hep aynı gibi gözüküyo ama doktor bu ay çok uygun falan diyo biz bi fark göremezken.. Başka girdileri çıktılarına göre değerlendiriyolar muhtemelen.. O yüzden burdaki yorumlar sizi yanıltmasın acelesi yoksa bence ilacı başka bi doktora gösterene kadar içmeyin.. Sonuçta doktorlar da insan bikaç görüş almakta fayda var.. Tekrar geçmiş olsun..biliyorum bu hafta ici gidicem ama bu degerde hap kullanan varmi diye merak ediyorum.. cünki degerim ikilem icinde gereksiz yere hap kullanmakta istemem.. ama saol yinede
Kızlar eşim yoktu yanımda o yüzden olmadı. Hemde ovulasyon testinde kopkoyu pozitif yakalamisken ...![]()
Şu sebeple söyledim, hepimiz bu testlerden yaptırıyoruz ama bazen oluyoki bir değer farklı yoruma sebep olabiliyo, doktorlar genel değerlendirme yapıyolar.. mesela bir arkadaşım tüp bebek yapmaya çalışıyo, sürekli hormon testleri biz kıyaslıyoruz hep aynı gibi gözüküyo ama doktor bu ay çok uygun falan diyo biz bi fark göremezken.. Başka girdileri çıktılarına göre değerlendiriyolar muhtemelen.. O yüzden burdaki yorumlar sizi yanıltmasın acelesi yoksa bence ilacı başka bi doktora gösterene kadar içmeyin.. Sonuçta doktorlar da insan bikaç görüş almakta fayda var.. Tekrar geçmiş olsun..
Hiç bir sakıncası yok canım sen çalışmalarına devam et aynen :) İnşallah başarmışsındır :)Kızlar mrb nasılsınız tatil Sonrası iş maratonu yoğundu yeni bakabildim yumurtlama dönemim bugün bitiyor ama son ana kadar devam etmelimiyiz yoksa hamile kaldıysam zararı olur mu acaba?
Eee? Bugün bize müjdeli haber vericek olan yok mu kızlar?? Bu ne sessizlikkk![]()
Kızlar mrb nasılsınız tatil Sonrası iş maratonu yoğundu yeni bakabildim yumurtlama dönemim bugün bitiyor ama son ana kadar devam etmelimiyiz yoksa hamile kaldıysam zararı olur mu acaba?
Gerçekten yazık bize şimdiden stres yapmaya başladım olucak mı oldu mu hafif ağrılarım oluyo adet olacakmış gibi bel ağrısı gibi stresten hep bunlar kafamızı nasıl boşaltırız acaba yok mu bi yolu