- 18 Eylül 2015
- 2.047
- 2.540
- 63
Eee adet olucaktında neden ovu pozitif gösterdi ?
Ay kız şekerim ne bileyim biz pkoluların LH yüksek oluyormuş ya ondandır..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee adet olucaktında neden ovu pozitif gösterdi ?
Aaaaa tüh yaa o kadar takip ediyoruz nası şaşırdın canım yaa![]()
Neyse olsun kısmet canım önümüzdeki aya bakarız yapıcak bişey yok canını sıkmaYa benim geçen ay 15 gün sürünce bi afalladım daha 1 ay olmadı ya bilinç altım da hep daha var daha var diyordum ne bileyim günleri şaşırdım bi baktım meğersem ayın 3ü olmuş..
Ay başardım sonunda galiba :)) Eki Görüntüle 1676178
Silinmesini beklemesem mi ne dersin ? Silinmeye baslayinca catlamis oluyoya o yuzden kacirirmiyimki diye korkuyorum ama o zaman da??Vayy süperr tam kıvamında :)
Kizlar bu ay kendimi hic dinelemedim ev tasima isi temizlik surekli yoruldum 2 gundur dinlenme firsatim oldu bugunde adet olacak gibi karnim agriyor ama 10 kasimda olmam gerekiyor sol kasigimdada arada cok azcik batma oldu ben usuttum diye dusundum boyle adet oncesi agrisi olan oldu mu genelde adet gunu agri olur o gun kirmizilar gelir cok agrili geciririm ilk 3 gunu. Test yapmak istemiyorum bu ay o yuzden size sordum cok uzun oldu k.bakmayin![]()
Cnm stres yaptığımızdan mı yoksa bünye değişiyor diye midir nedir? Cocuk isteyenlerde günler çok bozuluyor gördüğüm kadarıyla. Bnm bir haftam kaldı şimdiden karnım agırmaya başladı erken gelecek galiba bnm baya bir erkenGünaydın canim. Benim adet 26 ekimde başladı. Dün sona erdi gibiydi ama bu sabah kahverengi lekelenme gibi geldi. Herhalde bugün biter. Bu sefer daha yogun ve uzun surdu. Bundan önce 3 ekimdi. Normalde daha yeni adet olmayi bekliyordum erken oldum. Bu ay yumurtlama hangi gün olur bilemiyorum kafam karıştı.
Cnm stres yaptığımızdan mı yoksa bünye değişiyor diye midir nedir? Cocuk isteyenlerde günler çok bozuluyor gördüğüm kadarıyla. Bnm bir haftam kaldı şimdiden karnım agırmaya başladı erken gelecek galiba bnm baya bir erkenGünaydın canim. Benim adet 26 ekimde başladı. Dün sona erdi gibiydi ama bu sabah kahverengi lekelenme gibi geldi. Herhalde bugün biter. Bu sefer daha yogun ve uzun surdu. Bundan önce 3 ekimdi. Normalde daha yeni adet olmayi bekliyordum erken oldum. Bu ay yumurtlama hangi gün olur bilemiyorum kafam karıştı.
Evet kesinlikle çocuk denemelerine başlayınca bünyede değişiyor. İnşallah gelmez adetin canım. Benim süreç bu pazartesi itibariyle başladı bakalim bu ay olacak miCnm stres yaptığımızdan mı yoksa bünye değişiyor diye midir nedir? Cocuk isteyenlerde günler çok bozuluyor gördüğüm kadarıyla. Bnm bir haftam kaldı şimdiden karnım agırmaya başladı erken gelecek galiba bnm baya bir erken![]()
Canım bir ovulasyon testi tecrübelisi olarak 2.çizgin baya koyulaşmış akşam testi tekrar etmeni öneririm.. Yarın da bikaç kere yapsan iyi olur takip açısından önemli olur.
Bilmiyorum ki canım. İnşallah seninki gebelikten böyle oluyordur.
Silinmesini beklemesem mi ne dersin ? Silinmeye baslayinca catlamis oluyoya o yuzden kacirirmiyimki diye korkuyorum ama o zaman da??
Kizlar bu ay kendimi hic dinelemedim ev tasima isi temizlik surekli yoruldum 2 gundur dinlenme firsatim oldu bugunde adet olacak gibi karnim agriyor ama 10 kasimda olmam gerekiyor sol kasigimdada arada cok azcik batma oldu ben usuttum diye dusundum boyle adet oncesi agrisi olan oldu mu genelde adet gunu agri olur o gun kirmizilar gelir cok agrili geciririm ilk 3 gunu. Test yapmak istemiyorum bu ay o yuzden size sordum cok uzun oldu k.bakmayin![]()
Günaydınlarr geri sayıma başladım ben on gün var geeçi daha ama şimdiden stresliyim hayırlısı olsun inşallah..