bncede var yada biz görüyoz :)
Bugün adet günüm sizce var mı arkadaşlar :)Eki Görüntüle 1674635
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence hamilesin :) ama su içmak ne alakaymışkiiiEki Görüntüle 1674646 Arkadaşlar su içtim içtim ve yine yaptım sonuç bu hemen belirdi 2 dkda
Çişim gelsin diye :)))bence hamilesin :) ama su içmak ne alakaymışkiii
Çişim gelsin diye :)))
valla evde iş güç bitmiyo misafirlerimizde vardı pek vakit bulamadım o yüzden giremedimm bnde özledim sizi valla :) napiosunz bakiim keyifler nasıl![]()
Eki Görüntüle 1674646 Arkadaşlar su içtim içtim ve yine yaptım sonuç bu hemen belirdi 2 dkda
Selam kızlar napiyonuz ?
nie kaçırdın yashoji napim canım, makina başında kafa şişiriyorum. Bu ay yumurtlamayıda kaçırdık. Ben sadece okuyucu olarak burdayım
![]()
shoji napim canım, makina başında kafa şişiriyorum. Bu ay yumurtlamayıda kaçırdık. Ben sadece okuyucu olarak burdayım
![]()
iyiyiz cnm. sen ne yapıyorsun
tebrikleeeeerrrrSezen91 :)
shoji napim canım, makina başında kafa şişiriyorum. Bu ay yumurtlamayıda kaçırdık. Ben sadece okuyucu olarak burdayım
![]()
tatlım daha vakit var adetine bence ümidini kaybetme adet olacağın haftayı iyi değerlendirirsiniz
hay allah ya !!Kızlar eşim yoktu yanımda o yüzden olmadı. Hemde ovulasyon testinde kopkoyu pozitif yakalamisken ...![]()