Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Günaydın kızlar :KK200: dün bende yaptım ovu testi ikinci çizgi diğerlerine göre daha belirgin gibiydi çokta akıntım vardı akşam çalışma oldu :oops: ama sonrasında çok minik kırmızılık oldu bakalım neler olacak bu ay... Sıkı diyetteyim :kk77: :stop: Leslie yapıyorum :KK49: bugün kendimi iyi hissediyorum :21:
Süpersin canım hadi bakalım heycanlı bekleyişler başlasınnn :)

Ay bak şimdi ovulasyon testlerini görünce ben de yine bi dürtüldüm :KK76: Bu ay kendimi rahat bırakmayı istiyodum ama yapsammı yaa testim de var.. Ovulasyon günlerine de yakınım ortalama.. Ayyyy bilemedim kafamı karıştırdınız kızlar yaaa :KK72::mad::oops:

kızlar kampım tam sürrat devam etmekte, 2 gündür sabahları 10 km tempolu yürüyüş yapıyorum, diyetim süper gidiyor, sigara, kafein ve nikotin hayatımdan çıktı, kürlerimi uyguluyorum bu arada adaçayının hamile kalmaya çok faydası olduğunu okudum, aklınızda olsun adet bitiminden itibaren ovulasyon gününe kadar içmişler ve hemen hemen hepsi hamişşş, ben de başladım içmeye :)

kızlar kampım tam sürrat devam etmekte, 2 gündür sabahları 10 km tempolu yürüyüş yapıyorum, diyetim süper gidiyor, sigara, kafein ve nikotin hayatımdan çıktı, kürlerimi uyguluyorum bu arada adaçayının hamile kalmaya çok faydası olduğunu okudum, aklınızda olsun adet bitiminden itibaren ovulasyon gününe kadar içmişler ve hemen hemen hepsi hamişşş, ben de başladım içmeye :)

günde bi fincandan fazlası zararlı canm çok fazla içme sigara olayını nasıl yaptın
?

günde bi fincandan fazlası zararlı canm çok fazla içme sigara olayını nasıl yaptın
?
sigara hayatımdan çıktı gitti, çook zorlanıyorum ama bitti o iş :) bebiş için katlanacağım. tatlım forumlarda okudum kadınlar kulübü, günde 2 fincan içip hamiş kalmışlar, östrojen hormonunu yükseltiyormuş

sigara hayatımdan çıktı gitti, çook zorlanıyorum ama bitti o iş :) bebiş için katlanacağım. tatlım forumlarda okudum kadınlar kulübü, günde 2 fincan içip hamiş kalmışlar, östrojen hormonunu yükseltiyormuş

:KK9::KK9::KK9: ben hala hamile kaldığımı öğrenmeden bırakabileceğimi sanmiyorum :KK42:

:KK9::KK9::KK9: ben hala hamile kaldığımı öğrenmeden bırakabileceğimi sanmiyorum :KK42:
bırakmak zorundaydım ben de bırakamam asla hamile kalınca bile içerim herhalde derdim, mecbur kalınca bırakılıyor, 4 ya da 5 gün oldu sanırım :) hele ki nescafe, kola olmadan yaşayamam derdim, yaşanıyormuş

Maşallah sana canım valla gıpta ediyorum nazarım değmesin.. Azmin bana moral güç veriyo.. Çok tebrik ederim gerçekten seni.. İnşallah Allah kalbine göre verir :KK33:

Maşallah sana canım valla gıpta ediyorum nazarım değmesin.. Azmin bana moral güç veriyo.. Çok tebrik ederim gerçekten seni.. İnşallah Allah kalbine göre verir :KK33:
Allah hepimizin gönlüne göre versin birtnem, pes etmek yakışmaz bize, okadar çok yazı okuyorum ki, olmaması için bir sebep yok, herkes almış bebişini kucağına, biz neden almayalım :)

Kızlar ben galiba adet oluyorum lekelenme oldu :( Geçen ay 15 gün sürünce takvime bakmak aklıma gelmedi bi baktım bugün ayın 3 ymüş.. Geçen ay 5inde olmuştum yani bugün 28. gün yine hayaller ve hayatlarda takılı kaldım galiba

Kızlar ben galiba adet oluyorum lekelenme oldu :KK43: Geçen ay 15 gün sürünce takvime bakmak aklıma gelmedi bi baktım bugün ayın 3 ymüş.. Geçen ay 5inde olmuştum yani bugün 28. gün yine hayaller ve hayatlarda takılı kaldım galiba

Hadi yaaaa. Ama dur bakalım belkide kanama farklı olur

Hadi yaaaa. Ama dur bakalım belkide kanama farklı olur

Yok kız şekerim zaten ovu testinde çizgide çıkmadı ki hiç bu ay adetimin bittiği gün çıktı bende daha olmaz diye çalışma yapmadım hayırlısı artık üzülmüyorum önümüzdeki aya bakıcaz artık :)

Kızlar ben galiba adet oluyorum lekelenme oldu :KK43: Geçen ay 15 gün sürünce takvime bakmak aklıma gelmedi bi baktım bugün ayın 3 ymüş.. Geçen ay 5inde olmuştum yani bugün 28. gün yine hayaller ve hayatlarda takılı kaldım galiba

shoji shoji kız sen daha bu sabah ovu test yapmadınmı. İki çizgi var diyordun. Ben mi karıştırdım :KK14:

Aaaaa tüh yaa o kadar takip ediyoruz nası şaşırdın canım yaa :(

Back