- 9 Eylül 2015
- 431
- 443
- 53
Benim hic bilgim yok bu konuda ilk defa almayi dusunuyorumBenim bildigim silik bile olsa avar demek
Resim attBenim hic bilgim yok bu konuda ilk defa almayi dusunuyorum
Ben hic kullanmadim cajim diger arkadas kullaniyor simdi cikti o gelince resim atar :)Resim att
Tebrikler canim Allah kucagina almayi nasip etsinArkadaslar merahaba yaz boyunca olsun olsun diye cabaladim bebek olmasi icin ne gerekiyorsa yaptim elimde gebelik test geziyordum bu sefer olcak diyye ama ağustosta 31 afet olup gebelik testi elimde patladi sonra sinirlendim be biraktim bu arada ise tekar basladim eylul 7si gibiydi daha istemiyyrum dedim olursa mayis gibi olsn ise yeni girdim cunku dedim o ay hoc bir sey yapmadim hata hamile kalmamak icin ugrastim GÜNÜm gecti hamile olabilecegime ihtimal bile vermiyrdum 10 gun gecti SONRA test yaptim VEEE pozitif GÖRDÜM yani kizlar bekledigin zaman gelmiyor beliritiler de zaten gebeligi ogrendiktn snra yavas yavas basliyor
Aminnn canimm inss size de nasip etsin rabbim a takmadiginiz zamanda gelioyr bebekTebrikler canim Allah kucagina almayi nasip etsin
Canımm umut var bence olucak inşallahKızlar size acil bir sorum olucak. Şu an iş yerindeyim aceleden yazıyorum. Pazartesi sabahı eşim gitmeden çalışma yaptık. Bu gün yumurta çatlıyor, sizce bir umut varmı yoksa geçmi kaldık
Canımm umut var bence olucak inşallah
3 kasımda olman lazim normalde.döngü stresten öne çekmiş de olabilir bir de bildiğimiz adet kanaması mi yoksa lekelenme mi inşallah yerlesme kanamasidirArkadaşlar yorumlariniza ihtiyacım var başka bir topikte konu açtım ama yardımcı olamadılar sorum şu: ben 8 eylülde kurtaj oldum nerkozdan cikarcikmaz kanamam basladi ve 10 gün surdu akabinde tam 29 gün sonra normal döngü olarak 7 ekimde ilk adetim başladı buda 10 gün surdu temizlendikten sonra bir gün arayla calaismalara devam ettim normalde bat tarihim 6 kasım olması diye hesapladim cunku hep 28 gunde bir oluyorum sasmaz yanı 9 gün daha var dongum mu değişti anlamadım ama bugün lekelenmem başladı ve kasiklarim agriyor tek fark goguskerimde hiç bir acı ve hassasiyet yok bu lekelenme neyin nesi adet habercisimi eğer öyleyse bir ayda niye iki kez adet olucam normalde 9 gün varken anlamış değilim bana yardımcı olur musunuz.
Hayırlı haberler bekliyorum canım senden hadi inşallahInşallah canım yoksa eşim anca cumaya gelicek umutta kalmıyor
rahimfilmi çektirmek zormu cnm
Bata son 2... sivilceler ceeee dedi malesef bu seferde gelecek gelmeden gidesice
İnşallah Canım sıkı çalıştık ama soldan yumurtlamadiysam nafile =( sağ tüp tıkalı çünkü.Inşallah gelmez canım
İnşallah Canım sıkı çalıştık ama soldan yumurtlamadiysam nafile =( sağ tüp tıkalı çünkü.
Sen napiyosun gece gece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?