- 18 Eylül 2015
- 2.047
- 2.540
- 63
Aktardan aldim canim ben ama ise yaramadi yakin olsaydik verirdim sana :)
niye yaramadı canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aktardan aldim canim ben ama ise yaramadi yakin olsaydik verirdim sana :)
Cok kotu kokusu var canim kaynatinca ben bile bardaga bosaltirken midem bulandi esimde sadece bir gece birde sabah icti ertesi gun gece midem bulaniyo kotu kokuyo dedi icmedi :)niye yaramadı canım?
Cok kotu kokusu var canim kaynatinca ben bile bardaga bosaltirken midem bulandi esimde sadece bir gece birde sabah icti ertesi gun gece midem bulaniyo kotu kokuyo dedi icmedi :)
hmm anladım canım o zaman benimki hiç içmez...
Valla benim esim normalde sivi tuketmez 1 bardak suyu bile bitiremez bunu icerim dedi ama icemedi eger icmezse hic yapma onun yerine pekmezini al sabah aksam onu yesin
Arkadaslar merahaba yaz boyunca olsun olsun diye cabaladim bebek olmasi icin ne gerekiyorsa yaptim elimde gebelik test geziyordum bu sefer olcak diyye ama ağustosta 31 afet olup gebelik testi elimde patladi sonra sinirlendim be biraktim bu arada ise tekar basladim eylul 7si gibiydi daha istemiyyrum dedim olursa mayis gibi olsn ise yeni girdim cunku dedim o ay hoc bir sey yapmadim hata hamile kalmamak icin ugrastim GÜNÜm gecti hamile olabilecegime ihtimal bile vermiyrdum 10 gun gecti SONRA test yaptim VEEE pozitif GÖRDÜM yani kizlar bekledigin zaman gelmiyor beliritiler de zaten gebeligi ogrendiktn snra yavas yavas basliyor
Arkadaslar merahaba yaz boyunca olsun olsun diye cabaladim bebek olmasi icin ne gerekiyorsa yaptim elimde gebelik test geziyordum bu sefer olcak diyye ama ağustosta 31 afet olup gebelik testi elimde patladi sonra sinirlendim be biraktim bu arada ise tekar basladim eylul 7si gibiydi daha istemiyyrum dedim olursa mayis gibi olsn ise yeni girdim cunku dedim o ay hoc bir sey yapmadim hata hamile kalmamak icin ugrastim GÜNÜm gecti hamile olabilecegime ihtimal bile vermiyrdum 10 gun gecti SONRA test yaptim VEEE pozitif GÖRDÜM yani kizlar bekledigin zaman gelmiyor beliritiler de zaten gebeligi ogrendiktn snra yavas yavas basliyor
Yok canim keciboynuzunu kirip suda kaynatiyorduk cok faydaliymis ama icemeyince zorlamadim tiksinmesin diyeHee pekmez değil mi senin bahsettiiğin ben pekmez sanıyordum valla alıcam bulursam bakalım
Beliritiler zaten ogrendiktn sonra çıkıyor hayrlisi olsun canm Allah isteyen herkeze versinCok guzel Allah bizede nasip etsin bende hep istiyorum hazirandan beri ama bu ayda istemiyorum acikcasi hem cumartesi tasiniyorum ev toparliyorum yoruluyorum hemde doktora gideyim diye ama kismette varsa olsun yoksa bu ay hic belirti bile aramiyorum :)![]()
Amin canim ALLAH isteyen herkese evlat versin sana da versn hayrlosiyla canmmTebrikler Allah kucağına almayı nasip etsin canım benim bize de dua et nolurr.. Darısı başımıza
Beliritiler zaten ogrendiktn sonra çıkıyor hayrlisi olsun canm Allah isteyen herkeze versin
Canim sen ovulasyon tesi kullaniyorsun demi memnun musun birde hangi markadan aldin.hmm anladım canım o zaman benimki hiç içmez...
Canim sen ovulasyon tesi kullaniyorsun demi memnun musun birde hangi markadan aldin.
Valla ben daha çift çizgi görmedim (tabi bu benden kaynaklı) ama memnunum Laboquik marka canım.. İnternettten aldım 50 tane ovu test 8 gebelik testi 38 tlye eczanelerde 7 tanesi 70 tl baktım kullananlar memnun bende internetten aldım..
Hangi siteden aldin canim bende diger ay almayi dusunuyorum eczanelerde fiyatlar bir turlu tutmuyor birde sorunsuz geldi mi internetten siparisin emin olamadim ya bozuk olursa falan diye
Tamam canim sagol. Sen neden cift cizgi goremedim dedinmesaj atarım sana canım şimdi
Tamam canim sagol. Sen neden cift cizgi goremedim dedin
Uzulme canim belki gec oluyordur. Herkeste 14. Gunlere yakin olmuyordur benceYa bilmiyorum işte çizgi oluyor da yeterli koyulukta değil... Yumurtlama dönemi olduğunda t çizgisi ile c çizgisi aynı koyulukta olması lazım yazıyor testte yada t çizgisi cden daha koyu olması lazımmış ama benim t silik çıkıyor hep![]()
Benim bildigim silik bile olsa avar demekUzulme canim belki gec oluyordur. Herkeste 14. Gunlere yakin olmuyordur bence