- 5 Mart 2014
- 1.725
- 912
- 108
Çok sevindm canım koyulaşır inşallah, dünde bi arkadaşımın ögrendim tüp bebek yaptırmıştı tutmuş. Kasım ayı ugurlu gelcek sanırım :)Normal gebelik testi canım insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindm canım koyulaşır inşallah, dünde bi arkadaşımın ögrendim tüp bebek yaptırmıştı tutmuş. Kasım ayı ugurlu gelcek sanırım :)Normal gebelik testi canım insallah
Çok sevindm canım koyulaşır inşallah, dünde bi arkadaşımın ögrendim tüp bebek yaptırmıştı tutmuş. Kasım ayı ugurlu gelcek sanırım :)
İnşalllahh tatlımm :)inşallah Birtanem :) sizlerdende hamislik haberi alırız inşallah
Canim koltyk alti teri aslinda kokmaz oradaki bakteriler koku yapar.ama bir aydir okdu diyosan benim aklima hormonlarin mi com calismaya basladi acaba sorusunu getirdi.ama sana benim baska bironerim var gece yatmadan k ce koltuk altlarini karbonatli suyla yika ki koku yapan bakteriler ölsün. Umarim isine yarar canim.Deodorant vs kar etmiş sürekli ıslak mendille siliyorum gün içinde akşam duş almadan yatmıyorum ama ne çare
karbonatlı su deneyeceğim.bnde hiç ter kokusu olmazdı bir aydır oldu üstelik Bi anda başladı.geçen ayni kimyasal gebelkten sonraCanim koltyk alti teri aslinda kokmaz oradaki bakteriler koku yapar.ama bir aydir okdu diyosan benim aklima hormonlarin mi com calismaya basladi acaba sorusunu getirdi.ama sana benim baska bironerim var gece yatmadan k ce koltuk altlarini karbonatli suyla yika ki koku yapan bakteriler ölsün. Umarim isine yarar canim.
ne yıyorsan terıne o gecer son bır aydır yedıgın farklı bırsey var mıKızlar benim Bi sıkıntım var.bu ara acayip terliyorum ve terim kokuyor yani ben çok rahatsız oluyorum.vucud temizliğime çok önem veririm Bi suru deodorant rolon falan vatir kullandığım.bi aydır ne olduysa terim kokmaya başladı.var mı bunun Bi formülü?bide neden kaynaklanıyor acaba?
bilmiyorum ki Bi dusuneyimne yıyorsan terıne o gecer son bır aydır yedıgın farklı bırsey var mı
ayy bende gecen ay kımyasal yasadımkarbonatlı su deneyeceğim.bnde hiç ter kokusu olmazdı bir aydır oldu üstelik Bi anda başladı.geçen ayni kimyasal gebelkten sonra
muhtemelen canım benım adetım 8 gun gecıktı test yaptırdım 7 cıktı testten ıkı gun sora adet oldum bu kımyasal gebelık oluyo ısteBende gecen ay regl gunu de idrar testi yaptim silik bir cizgi cikti isiga tutuncada gozukuyodu ama hemen cope attim 5 gun gunum gecti acilde kan verdim ve bthcg 1 cikkti burda yazilanlari okuyunca aceba bendemi kimyasal yasadimmm
Bi nevi dusuk yani erken gerceklesen bi dusukkkmuhtemelen canım benım adetım 8 gun gecıktı test yaptırdım 7 cıktı testten ıkı gun sora adet oldum bu kımyasal gebelık oluyo ıste
yok bunlar tam anlamıyla dusuk olmadıgı ıcın dıger ayı etkılemıyor merak etme ben progesteronumu olçturudfum dusuk cıktı bıda tedavı oldugum zaman ( benım tedavıyle oluyo) 14. gunde progestan kullanmaya baslıycam ama bazen bozuk gebelık olabılıyor vucut bozuk dıye kabul etmıyorBi nevi dusuk yani erken gerceklesen bi dusukkk(( peki diger ay hamile kalmayi etkiliyomu nedeni ne olabilirmis bu kimyasal gebeliklerin cnm
canm döllenme oluyor ancak tutunamıyor yani adet zamanında kaybediyorsunYani kimyasal gebeligi bana bi aciklasaniz
sanki bana da öyle geldi cnm,rabbim utandırmasın inşKızlar sanırım hamileyim ben
cizgim koyulasiyor yaşasın bir lh bide gebelik testi yaptım buyrun