Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

merhabalarr ii akşamlar kızlar nasılsınız kimyasal gebeliğin ardından biraz moralim düşük sanki tekrar yapmaya çalışasım bile yok gibi:-(
Bende bu ay çok umitliydim, her şeyi denemiştim, inan ben de çok üzgünüm ama pes etmek yok, nasılsa gelecek bebislerimiz... Az sabir

Merhaba kizlar.. size bir kac sorum olucak , eger cevab verirseniz cok mutlu olurum :)
Daha once de yazmistim 2 senelik evliyim 2 aydir deniyoruz ama olmadi henuz.. ilk kontrol icin gittgm doktor bana 3 ay dene olmaynca gel hormon bakariz demisti. Ben de buradan okuyorum forumlarda asilamalar catlatma igneleri bazi ilaclar falan.. sizce kasim da da olmazsa hemen gideyim mi ? Neler yapar ki doktor sadece hormon bakmasi yetermi , organlarima da bakmasi gerekmez mi , belki ilaca asilamaya gerek gorur falan ??

Ne dersiniz , tecrubeleriniz varsa paylasirmisiniz ..

3 ay için bence bu testlere çatlatma iğnelerine gerek yok cok erken olur en azından 6 ay 1 sene bekleyin tabi ki yaş durumun nedir

Cnm ben yurtdisindayim burda 2 sene dolmadan herhangi bir işlem yapmıyorlar eğer yaşınız genç ise çünkü 2 sene gebe kalmak için normal olarak düşünüyorlar

Cnm ben yurtdisindayim burda 2 sene dolmadan herhangi bir işlem yapmıyorlar eğer yaşınız genç ise çünkü 2 sene gebe kalmak için normal olarak düşünüyorlar
Aaa cok sasirdim hic bilmiyordum sagol cnm..

Burda nasil ki ? Yazan arkadaslar oluyor asilamadir ignedir merak ediyorum :KK49:

Merhaba kizlar.. size bir kac sorum olucak , eger cevab verirseniz cok mutlu olurum :)
Daha once de yazmistim 2 senelik evliyim 2 aydir deniyoruz ama olmadi henuz.. ilk kontrol icin gittgm doktor bana 3 ay dene olmaynca gel hormon bakariz demisti. Ben de buradan okuyorum forumlarda asilamalar catlatma igneleri bazi ilaclar falan.. sizce kasim da da olmazsa hemen gideyim mi ? Neler yapar ki doktor sadece hormon bakmasi yetermi , organlarima da bakmasi gerekmez mi , belki ilaca asilamaya gerek gorur falan ??

Ne dersiniz , tecrubeleriniz varsa paylasirmisiniz ..
Canim bence bir doktora gorun, zaten hamile kalmaya karar verdiğin an gorunmelisin, tüm tetkikler yapılsın ki kist, miyom, polip vs var mi, hormon bozukluğu var mi? Varsada çok kısa sureli ilaç tedaviyle çözülüyor sıkıntılar.ama basit bir sıkıntı bile başta çözülmezse sonra gebe kaldığında anlaşılırsa Allah korusun düşük vs, sıkıntılara yol açabilir. O sebeple en başta tüm kontrollerin yapılması şart diyor uzmanlar

Günaydın :)

Eklentiler

• FB_IMG_1444110063487.jpg
    FB_IMG_1444110063487.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 13
Back