Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

merhaba bugun 19. cu günüm adet olamadım bir hafta önce test yapıldı(19ekim pazartesi) 0.100 çıktı ogün kırmızı çizgi halinde kan gelmişti salıda devam etti.çarsamba yoktu sadece yumurta akı gibi olan akıntım devam ediodu..
perşembe cuma aralıklarla peceteye sildiğimde kahverngi lekelerim vardı. cumartesi yine kesildi. pazar yani dün kırmızı sulu kan geliodu peçeteye sildiğimde. oda sarı akıntıya dönmüş dünden beri sağ göğsüm ve sol göğsüm patlıycakmış gibi ağrıo . dünde sağ kasığıma iğne batıodu ara sıra. dündr miğde bulantılarım başladı. bugunde midem yanıo çok fena göğüs ağrılarımd devam edio ama dünkine nazaran daha az oluo baklım randevu alabilirsem doktora gidicem
Doktordan önce bi test yap bence hemen canım

Muhtemelen o yüzdendir canım ufak bi psikolojik destek alabilirsin bu konuda çünkü eşin de takılıyodur bu konuya muhtemelen üzülüyodur,kendini yetersiz hissediyodur :KK43:

Yok sıkıntı yok sadece bu bebek denemelerinde öyle oldu yoksa 1,5 senedir herşey yolunda ama ben çok kasıyorum bebek için olsun bitsinde yatıp bekleyeyim diye düşünüyorum.. Bundan sonra rahat olayım bari

Sen kendin evde test yaptın mı?
kan testinden sonra bidahaa yapmadım çünki reglinin gecikmesinde kan testi yaptırmıştım 0 çıkmıştı 17sinde kendim yaptım hafif çizgi vardı ama 19nda .0.100 çıktı o gnden beri de yapmıorum

Yok sıkıntı yok sadece bu bebek denemelerinde öyle oldu yoksa 1,5 senedir herşey yolunda ama ben çok kasıyorum bebek için olsun bitsinde yatıp bekleyeyim diye düşünüyorum.. Bundan sonra rahat olayım bari
Aynen bi de şöyle düşün bebeğin AŞK çocuğu olsun :D Baktıkça nasıl olsuğunu falan hatırlarsın ilerde :D hahaha :D ay biraz edepsizce oldu galiba ama valla içimden geldi napıyım :D

kan testinden sonra bidahaa yapmadım çünki reglinin gecikmesinde kan testi yaptırmıştım 0 çıkmıştı 17sinde kendim yaptım hafif çizgi vardı ama 19nda .0.100 çıktı o gnden beri de yapmıorum

Canım yap bence evde bir kere hafif çizgi de olsa bebek var diyor çoğu kişi

Korkucak bişey yok cnm çıkmazsa da yine gebelik olabilir,gebelik olmasa da yine yaparsın..hepimiz o durumdayız burda hepimiz yılmadan devam ediyoruz çalışmalarımıza rahat ol yalnız değilsin :)
ama bn hiç böle olmadım psikolojik desem o testten sonra bitmesi lazmdı hatta adet olucam sandım bu hafta ama yine fos çıktı işte

dioda bn o çiziyi iki kere gördüm ikisndede kanda sıfırlı sonuç çıktı bidahada cesaret edemedim
Belki de kimyasal gebelik geçiriyosun canım çünkü gölge gibi de olsa gebelik testlerindeki ikinci çizgi pozitiftir(1 marka hariç). Negatifte yanılma payı vardır ama pozitifte kesinlikle yok.

Belki de kimyasal gebelik geçiriyosun canım çünkü gölge gibi de olsa gebelik testlerindeki ikinci çizgi pozitiftir(1 marka hariç). Negatifte yanılma payı vardır ama pozitifte kesinlikle yok.
cnm kimyasal olsa daha ilk testte 0 çıkmaz ve arkasından adet olmam lazmdı bilmiorum inş. deildir bnm kullandığım test miratech bak buda 17sinde yaptığım test
IMG_20151017_224756.jpg

Kizlar bende birsey sorcam yardimci olursaniz sevinirim. 13 ekim regl gunumdu 7 gun surdu. Sizce tahmini yumurtlama gunu ne zaman normalde 28 gunde bir regl olurdum bu ay 4 gun gecikti. O yuzden yumurtlama gunu degismis olabilir mi? Birde yumurtlama gununde akinti cok olanlar akinti ne zaman azaliyor yardimci olursaniz sevinirim. Cunku benim dun cok akintim oldu bugunde yok gibi birsey.

cnm kimyasal olsa daha ilk testte 0 çıkmaz ve arkasından adet olmam lazmdı bilmiorum inş. deildir bnm kullandığım test miratech bak buda 17sinde yaptığım test Eki Görüntüle 1668719
Bi de başka marka test yap bence idrara geçen hcg nin kana henüz geçmemiş olması imkansız çünkü belki test bozuktur ya da kan testini tekrarla bakalım yükselme vardır belki

bilmiorum bi bilsem keşk ben o çizgilerde yanılıo olsamda sağlıklı bir hamile olasam yada başka kötü biiişi çıkmasa

Çıkmazdır canım ya fazla potasyum alınması da çift çizgi çıkmasına sebep olabilirmiş bazen en iyi doktorlar bilir ama bir ihtimal

Kizlar bende birsey sorcam yardimci olursaniz sevinirim. 13 ekim regl gunumdu 7 gun surdu. Sizce tahmini yumurtlama gunu ne zaman normalde 28 gunde bir regl olurdum bu ay 4 gun gecikti. O yuzden yumurtlama gunu degismis olabilir mi? Birde yumurtlama gununde akinti cok olanlar akinti ne zaman azaliyor yardimci olursaniz sevinirim. Cunku benim dun cok akintim oldu bugunde yok gibi birsey.

Yumurtlama bitince akıntı da bitiyor bende canım

Tam 28 günde oluyosa regl başlangıcından itibaren 14.gün yumurtalam gününüzdür.. ama 4 gün gecikti diyosun belki de mevsimsel değişiklikler olabilir.. 14-18 arası deneyin bence. Akıntı olayını ben de hala çözebilmiş değilim ama ince bi sızı olduğunu tespit ettim geçen çatlama gününde..

Back