Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Çıkmazdır canım ya fazla potasyum alınması da çift çizgi çıkmasına sebep olabilirmiş bazen en iyi doktorlar bilir ama bir ihtimal
aile hekimide bazen dalgalanmalar oluo ona denk gelmiştir test dedi adet dönemine yakın dalgalanmalar oluo dedi falan filan püff çatlıycam artık ortadan ikiye... ben güzdüzleri eşimle kayın valideme gidiorum oyuzden mecbur eşim alıcak testleri alırmısın dedim alırım dedi ama bakalım

en doğrusu kan testini tekrarlayıp idrar testinin pozitif oluşunun ama kanda çıkmayışın sebebini de doktora sorarsınız biz de öğrenmiş oluruz öyle bişey de oluyomuymuş diye
aile hekimi dalgalanmalar oluo demişti ama bilmiorum olmaz die biliorum öle tessten sonra adet olmam lzmdı kimyasal olabilmesi içinde

aile hekimi dalgalanmalar oluo demişti ama bilmiorum olmaz die biliorum öle tessten sonra adet olmam lzmdı kimyasal olabilmesi içinde
Hayır bi de şöyle bi durum var bebek varsa da bu akıntılar kanamalar falan çok iyi şeyler değil diye biliyorum bi an önce tedbir alınır belki bence vakit kaybetme git doktora

Adetlerin hep düzenli midir peki ? Benimde bazen adetlerim senin anlattığın gibi az gelir damla damla ama bende PKO var.. Gerçi adet döneminde test yaptım hiç çift çizgi olmadı ama ...

Bugün sweet ve gamzonuru hiç göremedim buralarda, neredeydiniz kizlarrr ?

merhabalarr ii akşamlar kızlar nasılsınız kimyasal gebeliğin ardından biraz moralim düşük sanki tekrar yapmaya çalışasım bile yok gibi:-(

Back