Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

yani ovü. testinde aynı koyulukta iki çizgiyi gördüğümz gün doğru gün oluyo dimi yanlış anlamadm :)

ben de bu ay alacağım şu testlerden, demek ki yumurta çatlama tarihini bilemiyorum :( geçen ay adetin 10.12.14. ve 16. gününde çalışmıştık ama tutmayabiliyor demek ki...

Sabaha doğru yine regl ağrısı geldi ama gelen giden yok keşke bütün testleri yapmasaydim şimdi testiz kaldım :)

ben de bu ay alacağım şu testlerden, demek ki yumurta çatlama tarihini bilemiyorum :KK43: geçen ay adetin 10.12.14. ve 16. gününde çalışmıştık ama tutmayabiliyor demek ki...

Al canım ben internetten aldım Laboquik marka kullanıyorum.. 50 tane ovu testi 8 tane de kaset gebelik testi aldım 38 tl ye.. Eczaneden de alabilirsin tabi ki dijital olanlar da var ama biraz pahalı..

Var mı belirti bişey falan?

Yok canım ben bu ay erken yumurtladım ya yumurtlama sonrasi 14 gun saydim cumartesi adet görmem gerek. Aşağı yukarı yani. Kasigimda ki batmalar dışında bi değişiklik yok bende o da zaten hep batar adete yakın :)

Ya kızlarcım size de sorayım bir ayıpçı soru...:oops::oops::oops:

İlişki sırasında kadının orgazm olması hamileliği kolaylaştırıyormuş diye okudum..

Hamile kalamayanlar ve hamile kalanlar yada kimyasal gebelik geçirenler siz ilişkinizde orgazm olmuş muydunuz ?

Bu sorunun cevabını merak ediyorum.. Çünkü hamile kalanların çoğu orgazm kolaylaştırıyor hamileliği demiş..

Ya kızlarcım size de sorayım bir ayıpçı soru...:oops::oops::oops:

İlişki sırasında kadının orgazm olması hamileliği kolaylaştırıyormuş diye okudum..

Hamile kalamayanlar ve hamile kalanlar yada kimyasal gebelik geçirenler siz ilişkinizde orgazm olmuş muydunuz ?

Bu sorunun cevabını merak ediyorum.. Çünkü hamile kalanların çoğu orgazm kolaylaştırıyor hamileliği demiş..
Orgazm sırasındaki rahim kasılmaları sanırım yumurtayla spermin birbirine ulaşmasını kolaylaştırıyo.. Ben sadece hamile kaldığım ilişkimde değil her ilişkimde orgazm oluyorum çok şükür ki ;)

Orgazm sırasındaki rahim kasılmaları sanırım yumurtayla spermin birbirine ulaşmasını kolaylaştırıyo.. Ben sadece hamile kaldığım ilişkimde değil her ilişkimde orgazm oluyorum çok şükür ki :KK66:

Ben olamıyorum mesela görev gibi düşündüğüm için heralde ...

merhaba bugun 19. cu günüm adet olamadım bir hafta önce test yapıldı(19ekim pazartesi) 0.100 çıktı ogün kırmızı çizgi halinde kan gelmişti salıda devam etti.çarsamba yoktu sadece yumurta akı gibi olan akıntım devam ediodu..
perşembe cuma aralıklarla peceteye sildiğimde kahverngi lekelerim vardı. cumartesi yine kesildi. pazar yani dün kırmızı sulu kan geliodu peçeteye sildiğimde. oda sarı akıntıya dönmüş dünden beri sağ göğsüm ve sol göğsüm patlıycakmış gibi ağrıo . dünde sağ kasığıma iğne batıodu ara sıra. dündr miğde bulantılarım başladı. bugunde midem yanıo çok fena göğüs ağrılarımd devam edio ama dünkine nazaran daha az oluo baklım randevu alabilirsem doktora gidicem

merhaba bugun 19. cu günüm adet olamadım bir hafta önce test yapıldı(19ekim pazartesi) 0.100 çıktı ogün kırmızı çizgi halinde kan gelmişti salıda devam etti.çarsamba yoktu sadece yumurta akı gibi olan akıntım devam ediodu..
perşembe cuma aralıklarla peceteye sildiğimde kahverngi lekelerim vardı. cumartesi yine kesildi. pazar yani dün kırmızı sulu kan geliodu peçeteye sildiğimde. oda sarı akıntıya dönmüş dünden beri sağ göğsüm ve sol göğsüm patlıycakmış gibi ağrıo . dünde sağ kasığıma iğne batıodu ara sıra. dündr miğde bulantılarım başladı. bugunde midem yanıo çok fena göğüs ağrılarımd devam edio ama dünkine nazaran daha az oluo baklım randevu alabilirsem doktora gidicem

Sen kendin evde test yaptın mı?

Back