Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Günaydın kızlar ... Bu hafta öğlenciyim 14.00 - 22.00 çalışıyorum. Eşimi biraz önce yolcu ettim haftaya kadar görüsemiycez yine ... fazla yazamam ama gözüm üzerinizde güzel haberlerinizi bekliyorum :KK15:

adet bitince başşladım yapmaya ama her gün yapmadım 2 günde bir yaptım yumurtalama dönemimde hergün yaptım canm

yani şimdi bu telefonlarda takvim programı falan varya orda ortalama çıkarıyo zatende heralde
yumurtlama günüm orda görünen diğil
bakalm bende denicem netten toplu almıstım evde durcagna bide bunu deniyim bakalım neler olcak
bilgi için teşekkürler :)

yani şimdi bu telefonlarda takvim programı falan varya orda ortalama çıkarıyo zatende heralde
bakalm bende denicem netten toplu almıstım evde durcagna bide bunu deniyim bakalım neler olcak
yumurtlama günleri kişiden kişiye değişiyor cidden. ben en son 22 eylül de regl oldum 5 ekim de doktora gittim doktor yumurtlamışsın çatlamak üzere dedi. yani 14 gün geçmiş reglinin üzerinden daha çatlamamış yumurtam.

Evet bende telefondan takip ediyorum canım

yumurtlama günleri kişiden kişiye değişiyor cidden. ben en son 22 eylül de regl oldum 5 ekim de doktora gittim doktor yumurtlamışsın çatlamak üzere dedi. yani 14 gün geçmiş reglinin üzerinden daha çatlamamış yumurtam.

Evet akıntıdan da takip etmek lazım sadece telefondan olmaz :)

Benim ilk ay sadece bi gün denedik 8 yaşında kızım var düşünmuyorduk ikincisini ama kızım çok istiyor sırf o yüzden:) hergün soruyo karnında bebek var mi diye başka kim vsr tek çocuk var diyor:)

bende seninle aynı durumdayım. 12 yaşında kızım var.sürekli sızlanıyor. herkes abla oldu. ben bu yaşımdayım bi tane kardeşim yok diyor. :KK61: bende çok istiyorum ama geçen ayda olmadı umudum 30ekim yumurtlama günü. inşallah iyi haberalırım. tabiki buradaki bütün hanımlarda :110:

yumurtlama günleri kişiden kişiye değişiyor cidden. ben en son 22 eylül de regl oldum 5 ekim de doktora gittim doktor yumurtlamışsın çatlamak üzere dedi. yani 14 gün geçmiş reglinin üzerinden daha çatlamamışti yumurtam.
Bizim senle ayni :) bende 5 ekimde gitmistim catlamisti yumurtam 2 gun icinde catlar demisti sali carsaba persembe ilski onermisti

Evet bende bu ay yapıyorum ama hiç aynı koyulukta çift çizgi yakalayamadım daha yumurtlamıyorum diye moralim bozuldu hatta ama akıntım var bizde çalışıyoruz bakalım neler olacak...
hanımlar o yumurtlama testlerinde ikiside aynı netlikte kırmızı olmuyor zaten. ben 6 gün kullandım. yumurtamın çatlamasından bir gün önce testin ikiside kırmızıydı fakat bi tanesi daha az kırmızıydı. bunu net olrak söyleyebilirim. 2 ekimde test yaptım öyleydi. 17 ekimde adet oldum. yani 3 ü çatlama günümmüş. testte biri açık kırmızı onu görürseniz bi gün sonra çatlıyor. demektir.bilginize ...

Bizim senle ayni :) bende 5 ekimde gitmistim catlamisti yumurtam 2 gun icinde catlar demisti sali carsaba persembe ilski onermisti
aynıymış cidden :) biz salı cinsel ilişkiye girdik. sonra yatak döşek grip olduk. bir daha ki pazartesiye kadar bir faaliyetimiz olmadı. ben bu yüzden bu ay hamile kalmam diye düşünüyordum. hayırlısı bakalım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah:KK46:

Ovulasyon testini ben de tavsiye ederim kızlar.. Bi sürü arkadaşım onunla hamile kaldı ben de öyle kaldım hem de ilk denemede geçen sefer.. Bu sefer çatlama gününde eşim şehir dışındaydı önceki günki spermler yetişemediler demekki olmadı ama denemeye devam ;)

Nasıl takip ettin canım peki bende pkoluyum ama adetlerim her ay düzenli sadece bu ay ilk defa 15 gün sürdü şimdi çalışmalara başladık
hep karambole ilişkiye giriyorduk. gün aşırı olmak kaydıyla. fakat bu ay 5 ekimde doktora gittim. yumurtlamışsın dedi. ertesi günü ilişkiye girdik. doktora gitmeden bir gün önce de ilişkiye girmiştik gerçi. hiç ummuyordum ama oldu işte. nasipmiş demekki. İnşallah seninde böyle hiç ummadığın bir anda hamileliğin gerçekleşir. daha önce strestan 8 gün falan adetim gecikirdi. hep test yapar dururdum. bu ay pek umutsuzdum.

benmde yaklaştı aslında adet tarihim bugün ve yarın.ama aşılama olunca muallakta kaldın 16 sında aşılamamı oldum 14 gün sonra belli oluır diyo herkes perşembe gününe kadar nasıl beklicem

hep karambole ilişkiye giriyorduk. gün aşırı olmak kaydıyla. fakat bu ay 5 ekimde doktora gittim. yumurtlamışsın dedi. ertesi günü ilişkiye girdik. doktora gitmeden bir gün önce de ilişkiye girmiştik gerçi. hiç ummuyordum ama oldu işte. nasipmiş demekki. İnşallah seninde böyle hiç ummadığın bir anda hamileliğin gerçekleşir. daha önce strestan 8 gün falan adetim gecikirdi. hep test yapar dururdum. bu ay pek umutsuzdum.

Ay inşallah canım.. Allah razı olsun.. İnşallah sende bebğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın..

benmde yaklaştı aslında adet tarihim bugün ve yarın.ama aşılama olunca muallakta kaldın 16 sında aşılamamı oldum 14 gün sonra belli oluır diyo herkes perşembe gününe kadar nasıl beklicem

Sabır sabır sabır canım yapçak bişey yok inşallah hamilesindir de beklediğine değer :)

Back