• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Mesela dün sizden öğrendiklerim,

İlişkiden sonra yüz üstü yatmak ve belinin altına yastık koymak,
Beline yakı yapıştırmak.

başka neler var acaba?

Mesela dün sizden öğrendiklerim,

İlişkiden sonra yüz üstü yatmak ve belinin altına yastık koymak,
Beline yakı yapıştırmak.

başka neler var acaba?
ayakları havaya dikmek :)
en önemlisi bence çocuk odaklı olmamak tamamen aşk odaklı olmak olayı farklı bi boyuta taşımak lazım yani :)

Ve 4 gün önceden kırmızı kart

maalesefki benimde her ay 24 ünde olurdu şimdi ise kafayı taktığım için eylül ayında 19 unda ekim ayında 17 isnde gelmeye başladı. stresten 5 gün 2 gün önce gelmeye başladı. eskiden takvime göre baktığımda ne gün yumurtlayacağını biliyordum ama şimdi maaleesef.

ayakları havaya dikmek :)
en önemlisi bence çocuk odaklı olmamak tamamen aşk odaklı olmak olayı farklı bi boyuta taşımak lazım yani :)

bencede öyle. bunu görev olarak yaptığında hiçbir şey iyi gitmiyor. ödev gibi yapıyorsun ve o yüzden ruhun bunu kabul etmior. :(

ben de sırt üstü diye biliyordum, dün bir arkadaş yüzüstü daha etkili dedi, 1 gün de onu deneyelim. bu arada keçiboynuzu pekmezini içirin eşinize kızlar, çok faydalı olduğu söyleniyor.

evettt önce uygun günleri hesaplayacağız. 14. gün mü ovulasyon, 10. günden itibaren çalışmalara başlayacağız ve gün aşırı olması gerekiyormuş sperm kalitesinin iyi olması için. 10.12.14. ve 16. günde yakı yapıştırmayı planlamaktayım. adetim başlar başlamaz tekrar tarçın, çörekotu, bal karışımına başlayacağım her sabah....

adet gününe kadar günaşırı ilişki, dün bir arkadaşımız yazmıştı, adet öncesi de olabiliyormuş döllenme, değerlendirelim bu tarihleri derim...

yüzüstü mü sırt üstü mü ? ayaklarını yukarı kaldırıp altına yastık koymak değilmiydi . ben mi yanlış biliyorum.

Valla bende sırt üstü ayakları havaya dikmek diye biliyordum dün burda yüzüstü yatıp altına yastık koymak daha etkili diye yazmışlardı bende bikere öyle denicem

hanımlar spermler 60 gün önce oluşuyormuş. yani bu ay ki spermler eşinize 2 ay önce ne yedirip içirdiyseniz onun meyvesini alacaksınız :)
keçiboynuzu sperm hareketliliğini arttırıyormuş, bence başlanmalı. geçen ay yedirdim ben eşime hala da devam ediyor

Back