- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
geçmiş olsun canım, hiç bozma moralini, vardır vakti, Rabbim hayırlısını versin, ben de yerim 1-2 güne kırmızı kartı, sağlık olsun, önümüzdeki maçlara bakarız biz de :)Ve 4 gün önceden kırmızı kart
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım, hiç bozma moralini, vardır vakti, Rabbim hayırlısını versin, ben de yerim 1-2 güne kırmızı kartı, sağlık olsun, önümüzdeki maçlara bakarız biz de :)Ve 4 gün önceden kırmızı kart
Rabbim hayırlısını bilirgeçmiş olsun canım, hiç bozma moralini, vardır vakti, Rabbim hayırlısını versin, ben de yerim 1-2 güne kırmızı kartı, sağlık olsun, önümüzdeki maçlara bakarız biz de :)
Neler denicez banada söyle :)kızlar kasım ayına çok iyi organize olmalıyız, tüm taktikleri araştırıp hepsini deneyelim derim ben :)
evet şimdiden bi liste yapalım :)kızlar kasım ayına çok iyi organize olmalıyız, tüm taktikleri araştırıp hepsini deneyelim derim ben :)
kızlar kasım ayına çok iyi organize olmalıyız, tüm taktikleri araştırıp hepsini deneyelim derim ben :)
Tavsiyeleri bekliyoruz canım
ayakları havaya dikmek :)Mesela dün sizden öğrendiklerim,
İlişkiden sonra yüz üstü yatmak ve belinin altına yastık koymak,
Beline yakı yapıştırmak.
başka neler var acaba?
Yakı ne işe yarıyor ki?
Mesela dün sizden öğrendiklerim,
İlişkiden sonra yüz üstü yatmak ve belinin altına yastık koymak,
Beline yakı yapıştırmak.
başka neler var acaba?
Ve 4 gün önceden kırmızı kart
ayakları havaya dikmek :)
en önemlisi bence çocuk odaklı olmamak tamamen aşk odaklı olmak olayı farklı bi boyuta taşımak lazım yani :)
yüzüstü mü sırt üstü mü ? ayaklarını yukarı kaldırıp altına yastık koymak değilmiydi . ben mi yanlış biliyorum.
Valla bende sırt üstü ayakları havaya dikmek diye biliyordum dün burda yüzüstü yatıp altına yastık koymak daha etkili diye yazmışlardı bende bikere öyle denicem
yüzüstü mü sırt üstü mü ? ayaklarını yukarı kaldırıp altına yastık koymak değilmiydi . ben mi yanlış biliyorum.
keçiboynuzu sperm hareketliliğini arttırıyormuş, bence başlanmalı. geçen ay yedirdim ben eşime hala da devam ediyorhanımlar spermler 60 gün önce oluşuyormuş. yani bu ay ki spermler eşinize 2 ay önce ne yedirip içirdiyseniz onun meyvesini alacaksınız :)