Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Çok üzüldüm canım sen zaten minikten sonra ya benimki de kimyasal gebelikse diye korkuyordun yanlış hatırlamıyorsam

Evet korkuyordum başıma geldi gerçekten ama yıkıldım kanamam geldi devam ediyor bchg de 30 du yükselmemiş 150 falan olması lazımdı

Kızlar mide bulantısı erken başlamaz değilmi ?? Sabah bir mide bulantısı yaşadım durduk yere birden bi bulantı geldi BAT 21 Ekim 2 günüm var daha ??? Psikolojik mi acaba ???
Ben de aynı durumdayım 21 ekimde olmam gerekiyo normal adet belirtilerimden daha fazla belirtı oldu bu ay biri de mide şikyetlerim bulantı v.s. meraktan ölcem doktora gittim kan testi yapar diye ama yapmadı. bu belirtileri hamilelik belirtisi olarak saymak saçmalıkmış adetin geçmedem gellme dediiii

Evet korkuyordum başıma geldi gerçekten ama yıkıldım kanamam geldi devam ediyor bchg de 30 du yükselmemiş 150 falan olması lazımdı

Yıkılmışsındır tahmin edebiliyorum canım hamilelik şüphesi varken bile çift çizgi görmeyince yıkılıyoruz da hamile olduğunu öğrenip sonra böyle acı bir tecrübe yaşamak gerçekten tarif edilemez olsa gerek...Maalesef korktuğumuz başımıza geliyor gerçekten belki saçma gelecek ama ben inanıyorum biraz iyi düşünmek lazım çünkü benim başıma hep gelir ne zaman kötü düşünürsem yani çağırırsam o olur...

Kimyasal gebeliğin arkası sağlıklı gebelik oluyor derler inşallah en kısa zaman da yeniden bu mutluluğu yaşarsın...

Ben zaten şu an mide bulantımın sebebini anladım çünkü kahverengi bi akıntım geldi biraz önce sanırım regl oluyorum ondanmış bulantım da ( yalnız ben normal döngüme göre 21inde ancak ovulasyon günüme göre 23 ünde bekliyodum 4 gün önce regl olmam da biraz enteresan bi durum olucak gibi ( Canım çok sıkıldı ( Acaba yerleşme kanaması da olabilirmi diye düşünüp kendimi umutlandırmaya çalışıyorum henüz net bi kanamam yok çünkü ( Kafam yine çok karıştı ne zor işler bunlar uff (

Prolaktin seviyeni biliyor musun baktir mis miydin daha once.bende de bu tur sorunlar olmustu prolaktin cikti uc aydir ilac kullaniyorum

Tmm cnm bi sorarım doktoruma ama bende adet düzensizliği yok normalde zaten haziran ayında hamile kalmıştım ama bebek yaşamadı 9 haftalıkken alındı sonra adetlerim tekrar düzene girdi 2 adet sonraki bu ilk denememdi.. İnşallah öyle bişey yoktur da yerleşme kanamasıdır

Kesinlikle öyle baştan hiç olmasa daha ii di ama napalım yaşayacağım varmış demekki şuan kanama geliyor ya nefret ettim o kandan ilk kez bu kadar üzüldüm bi kanamaya.
Evet genelde hep öyle diyolar vücuk kendini hazırlıyo vs inşallah gerçekten öyledir adetim geçsin çalışmalara başlayacağım hemen

Insallah allah gonlundekini versin benim teshisim konuldugunda ilk gun koyu bir kanamam oldu sabah saatleri sonra kesildi ikinci gun yine ayni sey alti gun normal periyotum dort gun oldum.sorun olsa dr soylerdi herhalde gebelige engel cunku Benim de bes haftalik dusugum oldu bir bucuk yil once ondan sonra vucudum bir turlu duzelmedi

Slm kızlar benim bu ay 2 yumurtam oldu 21 m ve 23 mm iğne yapıldı adetime 5 gün kaldı çok şiddetli kasık ağrıların oluyo sanki adet olacakmışım gibi dayanamıyorum ağrısına sizdede oluyormu yada oldumu acaba

Slm kızlar benim bu ay 2 yumurtam oldu 21 m ve 23 mm iğne yapıldı adetime 5 gün kaldı çok şiddetli kasık ağrıların oluyo sanki adet olacakmışım gibi dayanamıyorum ağrısına sizdede oluyormu yada oldumu acaba

Çok geçmiş olsun cnm ( İnşallah düzelir inşallah bebeğin de olur moralini yüksek tut

Çok geçmiş olsun cnm ( İnşallah düzelir inşallah bebeğin de olur moralini yüksek tut
cok tesekkur ederim allah razi olsun insallah olacak ama zamani var galiba her ay bir umut bekliyorum iste,moral konusuna gelince yapimdan kaynakli olarak sabirsizim o yuzden cok cabuk morelim bozuluyor.guzel allahim isteyen herkese hayirli evlatlar versin insallahhhhhh

Amin canım

perihan08 tatlım şimdi okudum inan regl olduğum andaki gibi üzüldüm. Bozma moralini gibi saçma bir cümle kullanmiycam çünkü seni çok iyi anlayabiliyorum. Bende resmen bir yıkım yaşadım, ondan sonra bir kaç gün girmedim biraz kafam dagilsin diye. Eşimde telde agladigimi duyunca izin alıp hemen geldi . Biraz önce gitti işe. Haftasonları görüsebiliyoruz oda calismazsa ... Tatlım elimizden gelen bir şey yok, o yüzden hemen toparlanmamiz ve önümüzdeki umutlar için daha sağlıklı olmamız gerekiyor. Çok öptüm seni

Ben artık ne belirti arıycam nede test yapıcam. Hiç bir belirti ye inanmıyorum. Ben bebeğimin kalp atışlarını duyana kadar hamileyim demem. Seni çok iyi anlıyorum. Bende 14 aydır negatif gömekten çok yoruldum. Artık herşeyi oluruna bıraktım. Yoksa ruh sağlığımı bozucam. İnşallah sende bir an evvel özledigine kavusursun !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…