• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Hamilelik serüvenim kısa sürdü kimyasal gebelikmiş salı günü 28 di bchg şuanda 30 ve kanamam var:-(

Hamilelik serüvenim kısa sürdü kimyasal gebelikmiş salı günü 28 di bchg şuanda 30 ve kanamam var:-(

Aynısını ben de yaşadım ve çok aglamistim o ay. Hic üzülme canım biraz sabret vücudun kendini toparlayinca tekrar hamile kalırsın inşallah. En azından dogal yollardan hamile kalabildigini biliyorsun artık.

Benim kimyasaldan 4 ay sonra minik kizim geldi. Allah herkese nasip etsin inşallah. Hep dua ediyorum.

Kızlar maalesef bende bu ay da bir şey yok. Dün adet oldum. Her ay aynı hikaye.. Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık. Moral bozmak yok! :)

Selam kızlar regl 1 hafta kaldı belirtiler var Şöyle sıraliyim..
1: 8 gündür süren feci bel ağrım bu bazen bacaklarima vuruyor

2: kasigimda batma var özellikle solda. Karnım sis ve sert

3: göğüslerim zaten büyük ama dahada büyüdü uclarim hep dik :)

4: uyku hali hep yorgun ve bitkin hissediyorum

5: koku hassasiyeti.

6: ani ateş basması

7: durduk yere ağlama duygusallik :)

Kızlar sizce belirti olarak sayılır mi bu kadar erken olur mu en son 27 eylülde regl oldum 30 günde bir oluyorum acayip merak içindeyim test yapsam mi ?
Aynilari bende de var benim de adetime 1 hafta var bakalim ne olacak sonuc umarim bizi mutlu edecek seyler olur

Aynilari bende de var benim de adetime 1 hafta var bakalim ne olacak sonuc umarim bizi mutlu edecek seyler olur
Merhaba yeni uyeyim Benim de reglime bir hafta kaldi yasadigin belirtiler de koku hassasiyeti haric ayni belirtiler var sabirsizlikla bekliyorum insallah umdugumuza kavusuruz artik.benim prolaktin sorunum da var gunlerim kayiyor bazen umarim ayni seyleri yasamam

Merhaba yeni uyeyim Benim de reglime bir hafta kaldi yasadigin belirtiler de koku hassasiyeti haric ayni belirtiler var sabirsizlikla bekliyorum insallah umdugumuza kavusuruz artik.benim prolaktin sorunum da var gunlerim kayiyor bazen umarim ayni seyleri yasamam
Bakalim.bende heyecanla bekliyorum ama içime doğuyor sanki bilmiyorum umarim psklojk degildir zaten bebek sahibi olmk beni cok korkutuyordu simdi oldu oldu bilmiyorum daha cesaret edebilirmiyim

Bakalim.bende heyecanla bekliyorum ama içime doğuyor sanki bilmiyorum umarim psklojk degildir zaten bebek sahibi olmk beni cok korkutuyordu simdi oldu oldu bilmiyorum daha cesaret edebilirmiyim
Zamani geldiginde olacaktir her yonden hazir oldugunda guzel allahim hayirli olani versin insallah

Selam kizlar kisa bi aranin ardindan tekrar geldim araniza.. Adetimi bekliyorum yine. 4 gun var bakalim ne olacak. Olacak belli yine adet olcam gerci de.. İsteyip de beklemek cok zormus yasamayan anlayamiyor. Neyse hayirlisi olsun hepimizin hakkinda :KK51:

Günaydın kızlar iyi haftalar herkesee :KK37::KK37: bakalım bu hafta kimler çift çizgiyi görecek :)

Selam kizlar kisa bi aranin ardindan tekrar geldim araniza.. Adetimi bekliyorum yine. 4 gun var bakalim ne olacak. Olacak belli yine adet olcam gerci de.. İsteyip de beklemek cok zormus yasamayan anlayamiyor. Neyse hayirlisi olsun hepimizin hakkinda :KK51:

İnşallah hamilesindir canım :anneadayı:

Ben Doğurdum kızım 3 aylık darısı başınıza ama ben bu belirti lerden sonra adet oldum 1 ay sonra hamile oldugumu öğrendim ki üstüne gormusum :)
Inşallah vardır

Kızlar mide bulantısı erken başlamaz değilmi ?? Sabah bir mide bulantısı yaşadım durduk yere birden bi bulantı geldi BAT 21 Ekim 2 günüm var daha ??? Psikolojik mi acaba ???

Aynısını ben de yaşadım ve çok aglamistim o ay. Hic üzülme canım biraz sabret vücudun kendini toparlayinca tekrar hamile kalırsın inşallah. En azından dogal yollardan hamile kalabildigini biliyorsun artık.

Benim kimyasaldan 4 ay sonra minik kizim geldi. Allah herkese nasip etsin inşallah. Hep dua ediyorum.
Amin inşallah moralim baya kötü ama umudum var kısa zamanda hamile kalırım inşallah

Back