Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok gecmis olsun canimHamilelik serüvenim kısa sürdü kimyasal gebelikmiş salı günü 28 di bchg şuanda 30 ve kanamam var:-(
Hamilelik serüvenim kısa sürdü kimyasal gebelikmiş salı günü 28 di bchg şuanda 30 ve kanamam var:-(
Hamilelik serüvenim kısa sürdü kimyasal gebelikmiş salı günü 28 di bchg şuanda 30 ve kanamam var:-(
Aynilari bende de var benim de adetime 1 hafta var bakalim ne olacak sonuc umarim bizi mutlu edecek seyler olurSelam kızlar regl 1 hafta kaldı belirtiler var Şöyle sıraliyim..
1: 8 gündür süren feci bel ağrım bu bazen bacaklarima vuruyor
2: kasigimda batma var özellikle solda. Karnım sis ve sert
3: göğüslerim zaten büyük ama dahada büyüdü uclarim hep dik :)
4: uyku hali hep yorgun ve bitkin hissediyorum
5: koku hassasiyeti.
6: ani ateş basması
7: durduk yere ağlama duygusallik :)
Kızlar sizce belirti olarak sayılır mi bu kadar erken olur mu en son 27 eylülde regl oldum 30 günde bir oluyorum acayip merak içindeyim test yapsam mi ?
Merhaba yeni uyeyim Benim de reglime bir hafta kaldi yasadigin belirtiler de koku hassasiyeti haric ayni belirtiler var sabirsizlikla bekliyorum insallah umdugumuza kavusuruz artik.benim prolaktin sorunum da var gunlerim kayiyor bazen umarim ayni seyleri yasamamAynilari bende de var benim de adetime 1 hafta var bakalim ne olacak sonuc umarim bizi mutlu edecek seyler olur
Bakalim.bende heyecanla bekliyorum ama içime doğuyor sanki bilmiyorum umarim psklojk degildir zaten bebek sahibi olmk beni cok korkutuyordu simdi oldu oldu bilmiyorum daha cesaret edebilirmiyimMerhaba yeni uyeyim Benim de reglime bir hafta kaldi yasadigin belirtiler de koku hassasiyeti haric ayni belirtiler var sabirsizlikla bekliyorum insallah umdugumuza kavusuruz artik.benim prolaktin sorunum da var gunlerim kayiyor bazen umarim ayni seyleri yasamam
Zamani geldiginde olacaktir her yonden hazir oldugunda guzel allahim hayirli olani versin insallahBakalim.bende heyecanla bekliyorum ama içime doğuyor sanki bilmiyorum umarim psklojk degildir zaten bebek sahibi olmk beni cok korkutuyordu simdi oldu oldu bilmiyorum daha cesaret edebilirmiyim
aminnnn demeden gecemedim :)Ahh ahh rabbim bu ovulasyon testlerinde gördüğümüz pozitifler betalarda gormeyi de nasip etsin hayırlısıyla
Aminnnnn insalahhhaminnnn demeden gecemedim :)
aminnnn demeden gecemedim :)
Aminnnnn insalahhh
Selam kizlar kisa bi aranin ardindan tekrar geldim araniza.. Adetimi bekliyorum yine. 4 gun var bakalim ne olacak. Olacak belli yine adet olcam gerci de.. İsteyip de beklemek cok zormus yasamayan anlayamiyor. Neyse hayirlisi olsun hepimizin hakkinda![]()
Aynilari bende de var benim de adetime 1 hafta var bakalim ne olacak sonuc umarim bizi mutlu edecek seyler olur
Amin inşallah moralim baya kötü ama umudum var kısa zamanda hamile kalırım inşallahAynısını ben de yaşadım ve çok aglamistim o ay. Hic üzülme canım biraz sabret vücudun kendini toparlayinca tekrar hamile kalırsın inşallah. En azından dogal yollardan hamile kalabildigini biliyorsun artık.
Benim kimyasaldan 4 ay sonra minik kizim geldi. Allah herkese nasip etsin inşallah. Hep dua ediyorum.
Amin inşallah moralim baya kötü ama umudum var kısa zamanda hamile kalırım inşallah