- 27 Eylül 2015
- 103
- 45
- 13
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok zor ya yaşamayan bilmiyo malesefKızlar....
Çok zor ya yaşamayan bilmiyo malesef
bu ay çok ümitliydim ama yine olmadı hem de günümden önce regl oldum![]()
canım üzülme demek ki zamanı değil henüz...ben ısrarla istedim istedim de noldu 6haftalıkken kaybettim. çok zordu o sancıları cekmek coook anlatamam. demem o ki biz isteyince allah veriyor ama hayırlısını isteyelim rabbim hayırlı zamanlarda ver diyelim isyan etmeden umut kaybetmeden yolumuza devam edelım canım benım uzulme
perihan08 tatlım şimdi okudum inan regl olduğum andaki gibi üzüldüm. Bozma moralini gibi saçma bir cümle kullanmiycam çünkü seni çok iyi anlayabiliyorum. Bende resmen bir yıkım yaşadım, ondan sonra bir kaç gün girmedim biraz kafam dagilsin diye. Eşimde telde agladigimi duyunca izin alıp hemen geldi . Biraz önce gitti işe. Haftasonları görüsebiliyoruz oda calismazsa ... Tatlım elimizden gelen bir şey yok, o yüzden hemen toparlanmamiz ve önümüzdeki umutlar için daha sağlıklı olmamız gerekiyor. Çok öptüm seni
Selam canim iyiyiz cok sukur sen nasilsinSelam kızlar nasılsınız ?
evet çok haklısın canım ama insan çok ümitlenince bi anda hayal kırıklığı ile doğru olmayan tepkiler veriyor.. umarım Allah herkesin kalbindekini nasip eder. Senin durumun da gerçekten çok zormuş ne güzel olumlu ve mantıklı bakabiliyorsun durumlara .. biraz böyle olgun düşünebilmek gerekiyo gerçekten ne diyelim hayırlısı ne ise o olsun..
Günaydın kızlar ...
Günaydınn :)Günaydın kızlar ...
Kızlar bu da benim ablamın testi bugün çok mutlu bi haberle güne uyandm bende teyze oluyorum yuppii:)
Benim adetim de çok garip oldu bu ay 15 gün sürdü gibi bişey ama damla damla korktum bile bi ara.. En son dün peçeye pembelik oldu bugün bişey yok... İncir kürü falan yapıyordum bıraktım ondandır diye...