• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ben bugunde olmadim dun testte negatifti agrim falan yok. Normalde hasta olmadan once gogsum agrirdi bu sefer bu gune kadar hic agrim olmamisti bugun agridi ama hala gelen giden yok anlamadim ne oldugunu sizce tekrar test mi yapiyim yoksa doktora mi gideyim kararsiz kaldim...o_O:KK69:

Ben bugunde olmadim dun testte negatifti agrim falan yok. Normalde hasta olmadan once gogsum agrirdi bu sefer bu gune kadar hic agrim olmamisti bugun agridi ama hala gelen giden yok anlamadim ne oldugunu sizce tekrar test mi yapiyim yoksa doktora mi gideyim kararsiz kaldim...o_O:KK69:

Kan tahlili en garantisi aslında ben yarın yaptırmayı düşünüyorum kanamam gelmezse

Kaç gün gecikti canım? Benim bugünde olmadı, ve sadece sol göğsümde yandan bastırinca biraz ağrı var. Ama bel ağrısı öldürüyor beni.

Bende yarin da bekleyip sali kesin gitmeyi dusunuyorum idrarda cikana hic guvenemiyorum ama iste insan umudunu once onda ariyor

Bende güvenemiyorum ama bugün haftaiçi olsa alıp yapardım herhalde :) zor kadınların işi ya hep stres hep beklemek sabah olsun hayrolsun salıyı bekleyebileceksen ne mutlu sana

Kaç gün gecikti canım? Benim bugünde olmadı, ve sadece sol göğsümde yandan bastırinca biraz ağrı var. Ama bel ağrısı öldürüyor beni.

Yarin 3. Gun olcak benimde az once karnim agrimaya basladi ama sabahtan beri hic oturmadim canim ev tasiyoruz surekli temizlik yaptim elim ayagim su icindeydi belki onunda etkisi vardir emin degilim ama hic gecikmezdi

Bende güvenemiyorum ama bugün haftaiçi olsa alıp yapardım herhalde :) zor kadınların işi ya hep stres hep beklemek sabah olsun hayrolsun salıyı bekleyebileceksen ne mutlu sana

Beklemeye caliscam canim dun test yaptim negatifti bir gunde ne degisir bilemedim o yuzden saliyi bekleyim dedim dayanabilirsem tabi :KK49:

Kızlar bu gün işe gitmesemmi diyorum. Çünkü benim iş biraz ağır. Bir matbaa da makina basindayim 8 saat ayakta ve 30 kiloya yakın paketler kaldırıp indiriyorum. kararsızım

kızlar sağlık ocağındayım 5. günüm gelen giden yok tahlil sonuçlarımı bekliorum dua edermisiniz bnm için sıra bi türlüde gelmek bilmio heyecandan kalbim duracak:KK17::KK17:

Kızlar bu gün işe gitmesemmi diyorum. Çünkü benim iş biraz ağır. Bir matbaa da makina basindayim 8 saat ayakta ve 30 kiloya yakın paketler kaldırıp indiriyorum. kararsızım

merhaba
ağır iş yapıyorsanız gitmeyin test yaptınız mı
bende bir matbaada çalışıyorum ama makina başında değilim muhasebe ve siparişlere bakıyorum görünce dayanamadım yazdım :KK16:
benim adetime daha var ayın 23-24 ünü bekliyorum olmazsam hayırlısıyla :anneadayı:

kızlar sağlık ocağındayım 5. günüm gelen giden yok tahlil sonuçlarımı bekliorum dua edermisiniz bnm için sıra bi türlüde gelmek bilmio heyecandan kalbim duracak:KK17::KK17:

Allah yardımcınız olsun hayırlısıyla vardır inşallah bebiş :anneadayı::KK49:

Back