- 8 Haziran 2015
- 2.906
- 2.107
- 133
yarına mutlu haberini bekliyoruz o zaman:)evliliğimin ilk ayı sorun yaşadım genelde düzenli kısmet adetimin 4…günümdeyim adet olamadım kan testimi bekliorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarına mutlu haberini bekliyoruz o zaman:)evliliğimin ilk ayı sorun yaşadım genelde düzenli kısmet adetimin 4…günümdeyim adet olamadım kan testimi bekliorum
inşallahyarına mutlu haberini bekliyoruz o zaman:)
silk çizgiyi görmesydim kan testini ztn erteliyecektim 5.nci günden sonra yaptırcktım ama gördüm oyüzdrn cuma kan verdim :)
inşallah amin...Ne kaldı yarına o zaman inşallah hayırlı haber alırsın bekliyoruzz
Aaa ozaman sen zaten hamilesinnnsilik çizgi çıktı cnm en son kinde bakalm kanda ne çıkacak
bakalım kısmet saol cnmAaa ozaman sen zaten hamilesinnnçok tebrik ederim canım, hayırlı olsun bebeğin
![]()
Ben hala adet olmadım. Test yapmiycam , bu seferde ben inat ettim :) sabah yataktan kalkmadan çok hafif bir mide bulantısı uğradı gitti ve biraz önce öksürünce sağlı , sollu kasık batması yaşadım resmen acı verdi. Karnım da acayip bir gurultu var. Bekliycez bakalım. Sanki her saniye geldi gelecek gibi hissediyorum ...
Ben hala adet olmadım. Test yapmiycam , bu seferde ben inat ettim :) sabah yataktan kalkmadan çok hafif bir mide bulantısı uğradı gitti ve biraz önce öksürünce sağlı , sollu kasık batması yaşadım resmen acı verdi. Karnım da acayip bir gurultu var. Bekliycez bakalım. Sanki her saniye geldi gelecek gibi hissediyorum ...
Benimde gece peçeteye kahverengi bulaşık geldi adet oldum dedim ped koydum uyıdum ama hala kanamam başlamadı adetime de bi hafta var normalde umarım arkası gelmezde hamileyimdir ama bende gelicek gibi hissediyoru. :-(
Bende gelicek gibi hissediyorum. Bir islaklik oluyor aha geldi diyorum wc ye kosuyorum ama beyaz akıntı hafif sarı gibi ve iç camasirim da leke bırakan bir şey. Yarına kadar gelmezse sabah doktora gidicem. Ama ben Biliyorum ki gelicek zıkkım şeykeşke karnimi açıp bakabilseymisim yani fermuar aç bak ha gebelik yok deyip kapatsaymisim hahaha iyice cildirdim
![]()
vallahi bende aynı durumdayım eşimle konuştum şimdi o da hiç umut vermiyo üzülmeyeyyim sonradan diye sanırım moralim iicce düşüyor iyiki bu siteyi buldum burda rahatlıyorum biraz inş gelmez adetlerimizde muradımıza ereriz
yani ağzından bal damlıyor :) hala bi kanamam yok bakalım geçmiyor zaman
yani ağzından bal damlıyor :) hala bi kanamam yok bakalım geçmiyor zaman
Bendede Bir değişiklik yok ama sadece belim agriyor birde akıntı![]()
sabaha kadar kanamam olmazsa herhalde hamileyimdir demi test yaparım ben yarın dayanamam daha bugün zor geçiyor
Tamam yarın sabah yap bakalım insallahhhhh pozitif çıkar. Sonucu bildir okeee![]()
Benim de bat 8 ekim di gelen giden yok henüz. Goguslerde yandan bastırinca ağrı arada bi bulantı ve kasiklarda dolgunluk hissi dışında birsey yok. Pkolu olduğum için zaten ilacsiz adet olamıyorum ama umitlenmeden de edemiyorum. Dun sabah yaptığım testi yukluyor um. Birsey yok sanırım yinekan testi yaptırıp negatifi görmekten bıktıgim için cesaret de edemiyorum...