• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

İnşallah ya şimdilik bişi gelmedi ve gelmez diye dua ediyorum yoksa yine umutlar bi sonraki aya kalıcak:-(
inşallah 9ay boyunca gelmezde bebişin gelir sağ sağlim..
baktım yerleşme kanamsı her hamilede olmuuomuş şaşırdım kaldımo_O

Kızlar günaydın:KK59: yok mu güzel haberler veren? Günü gelenler ve geçenler hadi test yapınnnn:rolleyes:

Ben yaptırmıştım çıkmıştı ama olabilir kesin konuşmayayım arkadaşa katılıyorum idrar la yapsaydın :-)
silk çizgiyi görmesydim kan testini ztn erteliyecektim 5.nci günden sonra yaptırcktım ama gördüm oyüzdrn cuma kan verdim :)

silk çizgiyi görmesydim kan testini ztn erteliyecektim 5.nci günden sonra yaptırcktım ama gördüm oyüzdrn cuma kan verdim :)
genelde adetlerin düzenli midir?ben de adetimin en 3 -4 geçmesini bekleyeceğim. geçen ay 1 hafta erken gelerek beni şaşırttı ama inşallah bebeğin seninledir canım.

genelde adetlerin düzenli midir?ben de adetimin en 3 -4 geçmesini bekleyeceğim. geçen ay 1 hafta erken gelerek beni şaşırttı ama inşallah bebeğin seninledir canım.
evliliğimin ilk ayı sorun yaşadım genelde düzenli kısmet adetimin 4…günümdeyim adet olamadım kan testimi bekliorum

Back