- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
- 73
inşallah. ama yerleşme kanamamda olmadı olmayabiliomuymuş öle bi durum tek kafamı karıştıran oHamilesinizdir inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah. ama yerleşme kanamamda olmadı olmayabiliomuymuş öle bi durum tek kafamı karıştıran oHamilesinizdir inşallah![]()
parça falan gelmediyse hayırlı olsun hamilesiniz o yerleşme kanaması
inşallah. ama yerleşme kanamamda olmadı olmayabiliomuymuş öle bi durum tek kafamı karıştıran o
inşallah 9ay boyunca gelmezde bebişin gelir sağ sağlim..İnşallah ya şimdilik bişi gelmedi ve gelmez diye dua ediyorum yoksa yine umutlar bi sonraki aya kalıcak:-(
İnşallah ;-)inşallah 9ay boyunca gelmezde bebişin gelir sağ sağlim..
baktım yerleşme kanamsı her hamilede olmuuomuş şaşırdım kaldım![]()
günüm 4.cü gün gelen gidenim yok yarın kan testim çıkıo şükür geldi pazartesi sonunda yaklaştı :)Kızlar günaydınyok mu güzel haberler veren? Günü gelenler ve geçenler hadi test yapınnnn
![]()
inşallah amin... evet baktm endişelenmeme gerek yokmuş sevindiim bi strestende kurtuldum :)İnşallah ;-)
Aynen o yüzden endişelenmene gerek yok![]()
günüm 4.cü gün gelen gidenim yok yarın kan testim çıkıo şükür geldi pazartesi sonunda yaklaştı :)![]()
bakmayı denedim işlem no lazm onu nerden bulcam?Sonuç çıkmıştır aslında internetten bakmayı denediniz mi çoğu hastanenin netten bakılabiliyor sonuçları
bakmayı denedim işlem no lazm onu nerden bulcam?
cnm sağlık ocağında yaptırdım :)Muayene için kağıt veriyolar ya onda yazıyodur atmadınız inşallah
mecbur yarını beklicem hcg sonuçları çıkmıpmuş ztn internette arkadaş birine demiştiHımm bilemedim o zaman
Eee idrar testi yapmadın mı kiiii?günüm 4.cü gün gelen gidenim yok yarın kan testim çıkıo şükür geldi pazartesi sonunda yaklaştı :)![]()
silik çizgi çıktı cnm en son kinde bakalm kanda ne çıkacakEee idrar testi yapmadın mı kiiii?
mecbur yarını beklicem hcg sonuçları çıkmıpmuş ztn internette arkadaş birine demişti
silk çizgiyi görmesydim kan testini ztn erteliyecektim 5.nci günden sonra yaptırcktım ama gördüm oyüzdrn cuma kan verdim :)Ben yaptırmıştım çıkmıştı ama olabilir kesin konuşmayayım arkadaşa katılıyorum idrar la yapsaydın![]()
genelde adetlerin düzenli midir?ben de adetimin en 3 -4 geçmesini bekleyeceğim. geçen ay 1 hafta erken gelerek beni şaşırttı ama inşallah bebeğin seninledir canım.silk çizgiyi görmesydim kan testini ztn erteliyecektim 5.nci günden sonra yaptırcktım ama gördüm oyüzdrn cuma kan verdim :)
evliliğimin ilk ayı sorun yaşadım genelde düzenli kısmet adetimin 4…günümdeyim adet olamadım kan testimi bekliorumgenelde adetlerin düzenli midir?ben de adetimin en 3 -4 geçmesini bekleyeceğim. geçen ay 1 hafta erken gelerek beni şaşırttı ama inşallah bebeğin seninledir canım.