• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Arkadaşlar predictor dışında güvenilir hangi marka alınabilir gebelik testi?

Predictorda 2. çizgi çok silik şekilde çıkmıştı, bir de farklı markayla deneyeceğim yarın..
bugün de regl olmadım.. heyecandan vakit geçmiyor...
5 tl lik kaset testlerden al cnm onlar predictörden daha iyi sonuç veriyor

Benim sabah kahverengi kanamam oldu ama leke leke. Normalde regli direk kırmızılarla açardım. Implante kanaması böyle mi oluyor? İnşallah regl değildirr...:KK17::KK17:

shoji shoji canim ben biseyi farkettim su senin pembelik gelmis ya aynisi banada gelmisti dundu galiba yada onceki gun suan hatirlamiyorum. Icimden bi ses hamile olabilirsin diyor bugun bat inda gecmek uzere yarinda gelmezse gelismelerden haberdar et beni insallah vardir :KK68:

Günaydın kızlarrr :KK25::KK25::KK25: Günaydın canım miniğim akşam adetim geldi benim, ya zaten hamile olsam gerçek bir mucize olurdu.. PKO hastası olarak tek tesellim hiç olmassa adetimin düzenli olması benim gibi olup senede iki kez adet görenler var.. Bakalım artık sonraki aylar kısmetse..

Benim sabah kahverengi kanamam oldu ama leke leke. Normalde regli direk kırmızılarla açardım. Implante kanaması böyle mi oluyor? İnşallah regl değildirr...:KK17::KK17:

Her zaman direkt kırmızı oluyorsa olabilir canım.. Çünkü okuduğum kadarıyla yerleşme kanaması her aykinden farklı oluyormuş.. İnşallah bebeğin seninledir.. :KK46:

Günaydın kızlarrr :KK25::KK25::KK25: Günaydın canım miniğim akşam adetim geldi benim, ya zaten hamile olsam gerçek bir mucize olurdu.. PKO hastası olarak tek tesellim hiç olmassa adetimin düzenli olması benim gibi olup senede iki kez adet görenler var.. Bakalım artık sonraki aylar kısmetse..

Canım ben de pko luyum, senin gibi adetlerim düzenli. Denedim denedim olmadı, sonra doktorum klomen verdi, 3. Ay hamile kaldım. Klomene başlamanı tavsiye ederim

Canım ben de pko luyum, senin gibi adetlerim düzenli. Denedim denedim olmadı, sonra doktorum klomen verdi, 3. Ay hamile kaldım. Klomene başlamanı tavsiye ederim

Canım bizim daha ilk deneme 2 ay daha deneyelim olmaz ise doktora gideceğim bende

Ay canım canım ağzından ball damlıyor . Hamilesin ya hissediyorsun dimi :p :)) buna inanmayı ne kadar istediğimi tahmin edemessin demicem, sanırım tahmin ediyorsundur. :) 1 senelik hasretim son bulsun benimde :)
:)) insallah canim benim. Nerelerdesin canim ben yeni geldim. Varmi gelen giden ? Yok dee :KK36:

Canim hosgeldin bende gec girmis oldum foruma.
Uzuldum canim beklemiyordum ama hayirlisi diyelim daha zamani var demekki :(
Her halimize sukur canim benm insallah en kisa zamanda olur takipte olcam seni :nazar::KK200:

Canim hosgeldin bende gec girmis oldum foruma.
Uzuldum canim beklemiyordum ama hayirlisi diyelim daha zamani var demekki :KK43:
Her halimize sukur canim benm insallah en kisa zamanda olur takipte olcam seni :nazar::KK200:

Amin canım... Sen kan testi yaptırdın mı ?

Yooookkkk cook sukur de her an gelme korkusu var hala :))
Antep yollarindayim. 2 gunluk kacamak yapiyorum :)
Hosgeldin snde. Nasilsin var mi mide bulantisi Vs :)
Ay sevindim gercekten. Dunden beri senle shoji aklimdaydiniz. Insallah olmamislardir diye mirildaniyordum.
Benim yerime de gez canim :)
Dun biraz bas donmesi mide bulantisi oldu ama o gecenlerdeki gibi siddetli degildi gecti. Bugun iyiyim hala bisey gelmedi. Kan verdim sabah dev.hastnesinde. daha sonucu almadim

Merhaba kızlar, benim bu durumum nolucak ya :( ne akıntı kaldı, nede herhangi bir ağrı. Kupkuru oldum. Adetime 2 gün var ve adet olacağım zaman akıntım olurdu o bile yok. Göğüslerim sönük balon gibi ... 14 ay olacak deneyeli... hiç bir şeyden zevk alamaz oldum. Son bir kaç gündür bana moral veren tek şey burdan aldığım hamilelik haberleri , kendimmis gibi seviniyorum Allah var. Herşeyin bir Vakti var ona amenna fakat beklemek ne kadar zor yaa . Bazen kendimi işe yaramaz hissediyorum :( :(

Merhaba kızlar, benim bu durumum nolucak ya :KK43: ne akıntı kaldı, nede herhangi bir ağrı. Kupkuru oldum. Adetime 2 gün var ve adet olacağım zaman akıntım olurdu o bile yok. Göğüslerim sönük balon gibi ... 14 ay olacak deneyeli... hiç bir şeyden zevk alamaz oldum. Son bir kaç gündür bana moral veren tek şey burdan aldığım hamilelik haberleri , kendimmis gibi seviniyorum Allah var. Herşeyin bir Vakti var ona amenna fakat beklemek ne kadar zor yaa . Bazen kendimi işe yaramaz hissediyorum :KK43: :KK43:
Canım o akıntılara memeler hiç takılma. Doktorlar da zaten, dur daha ne belirtisi diyolar bu dönemde. Ben hala daha hiç bişey hissetmiyorum, kan sonuçları olmasa inanmıcam hamile olduğuma. 2-3 gün daha sabret, inşallah güzel haberler alıcaz senden de :KK200:

Ay sevindim gercekten. Dunden beri senle shoji aklimdaydiniz. Insallah olmamislardir diye mirildaniyordum.
Dun biraz bas donmesi mide bulantisi oldu ama o gecenlerdeki gibi siddetli degildi gecti. Bugun iyiyim hala bisey gelmedi. Kan verdim sabah dev.hastnesinde. daha sonucu almadim

Saol cannim :) yaa dualarinizla insaAllah bende mujde alirim.
Test sonuclarini da bekliyoruz ;)

Back