Cok tesekkur ederim canim yaa hic beklemiyodum bugun boyle birsey. Cok duygulandimAllah'ım çok güzel ya hamilesin tatlım benim.. Çok Çok Çok sevindim. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah kendine çok dikkat et bundan sonra...
Insallah canimmayyy inanmıyorumm hamilesinn sen baya işte canım.
hemen kan testi yaptır da emin ol bence. Ama 2. çizgi bayağı belli etmiş kendini.
Benim bugün de gelmedi 30. günüm/ hiç bu kadar gecikmemişti.
yarın tekrar test yapacagım bende inşallah 2. çizgiyi görebilirimm..
Kizlar testi yaptimmmm
Inanmiyorum ilk defa 2.cizgi cikti
@uterinaa canim senin sayende test yapmaya karar vermistim dun gece. Ne desem bilemiyorum suan yaa
(Not :bugun bat )
Sanirim ben hamileyimm ya
Ayyy ne kadar güzel gözün aydin caniiim. Rabbim bizlere de nasip etsin inşaallahşoktayım şuan
Insallahta gormezsin canim cok tsk ederim. Bende senden haber bekliyorum. Bi yandan bende gorebilirim diye korkuyorumOh ya en azından senden aldım pozitif i. Çok sevindim canım coook mutlu oldum. Hemen kan testi yaptır. Dikkat et kendine :) bende hala kırmızıları görmedim...
Amin canimsin herkese bol bol dua ediyorum. Sizde beni sevindirinAyyy ne kadar güzel gözün aydin caniiim. Rabbim bizlere de nasip etsin inşaallah
Arkadaşlar merhaba, bu ay tam yumurtlama günlerinde birlikte olduk, ayın 4 ünde adet olmam gerekiyodu, 3 ünde önce kahverengi çamır gibi bir akıntı arkasından pembe-kahve bir akıntı oldu akşamına kesildi, 4ünde de öğlene doğru adetim başladı bazen açık sulu pembe bazen koyu yoğun ve kırmızıydı hatta her zamankinden daha çok oldum ilk gün olmasına rağmen , gece kasıklarım çok sızladı aşırı bir yorgunluk ve uyku hali vardı .bugün ise hiç bir kanamam olmadı bir damla bile, kasık ağrılarım bitmiş :| Bu yerleşme kanaması olabilir mi ki? Değilse ne olabilir ?İdrar testi yapsam çıkar mı kaç saat idrarımı tutmam lazım ki sonuç versin?
Insallahta gormezsin canim cok tsk ederim. Bende senden haber bekliyorum. Bi yandan bende gorebilirim diye korkuyorum
yolu yarıladık kuzum ama bızım için zaten onemlı olan zaman dılımı bıurası 22 28 arası ınsallah 28ı atlatınca rahat etcem bıraz daha
şoktayım şuan
Niye kız oyle deme daha gelmedi, bak biz dun gece burda kaynatirken ben hic ihtimal vermemistim uterinaa aklima girdi :) hele ki testi yaparken oylesine yapiyor gibiydim. Dunki agrima ne demeli. Esimde agridan kivrandigimi gorunce moral vermisti bende olmadi diye buruklanmistim. Beklenmedik anda umit kesilince oldu. 2. Cizgi Gordugum halde ya yoksa ,ya adet olursam fln diye dusunuyorum.Yok ya daha niye öyle düşünüyorsun gormicen sen bebisini kucaklamadanmoralini yuksek tut karamsarlık yok artik sana yasak. Bende artik umutlar tükendi. Bu ay ki hevesi attım artik ben boşver beni... :)
Amin canim cok sagol senin bebisin nasil iyimisiniz cimcime uyuyor mu :)hayirli olsun birtanem allah kucagina almayi nasip etsin
Niye kız oyle deme daha gelmedi, bak biz dun gece burda kaynatirken ben hic ihtimal vermemistim uterinaa aklima girdi :) hele ki testi yaparken oylesine yapiyor gibiydim. Dunki agrima ne demeli. Esimde agridan kivrandigimi gorunce moral vermisti bende olmadi diye buruklanmistim. Beklenmedik anda umit kesilince oldu. 2. Cizgi Gordugum halde ya yoksa ,ya adet olursam fln diye dusunuyorum.
Hakkimizda hayirlisi bitanem guzel dilegin icin cok tsk ederim
Bu arada bebis takvimimi yaptim ama insallah gercekten vardir
Amin canim cok sagol senin bebisin nasil iyimisiniz cimcime uyuyor mu :)
Karnimda hala adet sancisi varEvet farkettim ne güzelll :)))
Bu arada bebis takvimimi yaptim ama insallah gercekten vardir
Amin canim cok sagol senin bebisin nasil iyimisiniz cimcime uyuyor mu :)
Karnimda hala adet sancisi var
Amin canim cok saol. Masallah Allah uzun omur versin :)uyuyo canim aksamlari sukur iyiyiz buyuyoruz var var sen hic merak etme cizgin cok guzel benim cizgim cok acikti ogrendigimde senin gene iyi
cok sevindim allah utandirmasin
Insallah oyledir yoksa baya uzulurum.Yarin yaptirmayi dusunuyorum canim bakalim deger kac cikacak merak ediyorum normalmi anormalmi diye :)Ya o adet sancısı değildir iste bebistendir. Kan testi ne zaman yaptırcan hemen yaptır da için rahat etsin bari
Amin canim cok saol. Masallah Allah uzun omur versin :)
Benim adet agrim var her an olcakmisim gibi. Testten sonra adet olma ihtimalim var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?