Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Allah'ım çok güzel ya hamilesin tatlım benim .. Çok Çok Çok sevindim. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah kendine çok dikkat et bundan sonra...
Cok tesekkur ederim canim yaa hic beklemiyodum bugun boyle birsey. Cok duygulandim

Insallah canimm
Ben bide testi yapar yapmaz fotograf ekledim uzerinden 5 dk gecti. Dahada belirginlesti. Herkese nasip olsun bu pozitifi gormek. Gormekle kalmayip saglikli bi sekilde kucagina almak nasip olsun butun isteyenlere.
Allah in mucizesi ya benim kronik bi rahatsizligim var
Bu yuzden hamile kalmaktan uzulerek korkuyordum ama istiyordum da. 2 gundur hamilelikten degilde burnumun iyiye gitmesinden suphelenmistim. Neden hapsurmuyorum niye peceteler yanimda degil diye.
Gecen sabah o kadar dua ettim ki en azindan hamileyken ve cocugu emzirme donemi bitene kadar iyi olayim diye cok dua etmistim. Dualarim kabulmu oldu simdi, ya bu cizgiye ne demeli inanamiyorum
Sukurler olsun

Kizlar testi yaptimmmm
Inanmiyorum ilk defa 2.cizgi cikti
@uterinaa canim senin sayende test yapmaya karar vermistim dun gece. Ne desem bilemiyorum suan yaa
(Not :bugun bat )

Sanirim ben hamileyimm ya

Oh ya en azından senden aldım pozitif i. Çok sevindim canım coook mutlu oldum. Hemen kan testi yaptır. Dikkat et kendine :) bende hala kırmızıları görmedim...

Arkadaşlar merhaba, bu ay tam yumurtlama günlerinde birlikte olduk, ayın 4 ünde adet olmam gerekiyodu, 3 ünde önce kahverengi çamır gibi bir akıntı arkasından pembe-kahve bir akıntı oldu akşamına kesildi, 4ünde de öğlene doğru adetim başladı bazen açık sulu pembe bazen koyu yoğun ve kırmızıydı hatta her zamankinden daha çok oldum ilk gün olmasına rağmen , gece kasıklarım çok sızladı aşırı bir yorgunluk ve uyku hali vardı .bugün ise hiç bir kanamam olmadı bir damla bile, kasık ağrılarım bitmiş :| Bu yerleşme kanaması olabilir mi ki? Değilse ne olabilir ?İdrar testi yapsam çıkar mı kaç saat idrarımı tutmam lazım ki sonuç versin?

Olabilir canım bence test yapmalısın :)

Insallahta gormezsin canim cok tsk ederim. Bende senden haber bekliyorum. Bi yandan bende gorebilirim diye korkuyorum

Yok ya daha niye öyle düşünüyorsun gormicen sen bebisini kucaklamadan moralini yuksek tut karamsarlık yok artik sana yasak. Bende artik umutlar tükendi. Bu ay ki hevesi attım artik ben boşver beni... :)

Yok ya daha niye öyle düşünüyorsun gormicen sen bebisini kucaklamadan moralini yuksek tut karamsarlık yok artik sana yasak. Bende artik umutlar tükendi. Bu ay ki hevesi attım artik ben boşver beni... :)
Niye kız oyle deme daha gelmedi, bak biz dun gece burda kaynatirken ben hic ihtimal vermemistim uterinaa aklima girdi :) hele ki testi yaparken oylesine yapiyor gibiydim. Dunki agrima ne demeli. Esimde agridan kivrandigimi gorunce moral vermisti bende olmadi diye buruklanmistim. Beklenmedik anda umit kesilince oldu. 2. Cizgi Gordugum halde ya yoksa ,ya adet olursam fln diye dusunuyorum.
Hakkimizda hayirlisi bitanem guzel dilegin icin cok tsk ederim

Bu arada bebis takvimimi yaptim ama insallah gercekten vardir

Amin canim cok sagol senin bebisin nasil iyimisiniz cimcime uyuyor mu :)

Evet farkettim ne güzelll :)))

Bu arada bebis takvimimi yaptim ama insallah gercekten vardir

Amin canim cok sagol senin bebisin nasil iyimisiniz cimcime uyuyor mu :)

uyuyo canim aksamlari sukur iyiyiz buyuyoruz var var sen hic merak etme cizgin cok guzel benim cizgim cok acikti ogrendigimde senin gene iyi
cok sevindim allah utandirmasin

uyuyo canim aksamlari sukur iyiyiz buyuyoruz var var sen hic merak etme cizgin cok guzel benim cizgim cok acikti ogrendigimde senin gene iyi
cok sevindim allah utandirmasin
Amin canim cok saol. Masallah Allah uzun omur versin :)
Benim adet agrim var her an olcakmisim gibi. Testten sonra adet olma ihtimalim var gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…