Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Allahimmm ne gunler gorecegim daha. Kiz ben ne karacahilmisim du burda prof olcaz bundan umidim var.
Bende gidiim de cifle porcozden kombinasyon yapayim ortaya karisik birsey olsun

Hadi canım hiç duymadınız mı Youtube ta videoları bile var :)

Bu ay da fos çıktı
Dun cok daga kirmizydi bi umut koyulur dedim ama kacinilmaz son kırmızılar gelecek inşallah bidaha ki sefer olur off

Hakkımızda hayırlısı. Görmeyelim kırmızıları.

Saol canimsin. Bende giyinip gidim alayimda eger negatif ckarsa islerime bakayim kafa dagitayim :/

Aynen ya git al artik ben bile sabırsızlandım. Nasıl dayandın. Ben sabah yapacaktim. Ama dayanamayıp namaza kalktığmda yaptım :)

Adet günümü yaptınız kızlar testlerinizi?

Bir gün sonrası tahminen.

Adetime 3gün var test alsam cıkarmı ki acaba erkenmi daha

Valla kişiden kişiye değişiyormuş. Kiminin çıkıyor ama genelde adet geçerse yapın diyorlar. Dayanabileceksen bekle derim
Adet günü yolda olucam dayanamıcam midem cok bulanıyor eşimin yanına gidicem sürpriz yaparım belki negatifi yemezsem

BENİM DE ADETİME 2-3 GÜN VAR FAKAT BI 10 GÜNDÜR SOL KASIĞIMDA ÖZELLİKLE ARA ARA GİRİP ÇIKAN İĞNE BATAR GİBİ OLUP GEÇİO ÇOK ACIO DESEM YALAN OLUR ACIMIO DESEM YALAN OLUR KENDI HİSSTTİRİO YANI ACI
3-4 GÜNDÜR DE SANKİ ADETLİMİŞİM GİBİ BELİM ARA ARA AĞRIO BAZEN GAZ SANCISI OLUYOR BUNLAR BENDE ADET ÖNCESİ OLMAZDI BELİRTİ FALAN ADETLİYKEN OLURDU ŞUAN KASIKLARIMDA DA ARA ARA AĞRI OLUYOR AMA ÇOK DEĞİL ara ara da çok üşüyorum bazen de ateş basıyor
SİZCE ??????????????????????

Valla canım bence bir test yap belli olmaz şimdi belirtiden.. Çok belirtisi olan oluyor hamile olmadığını öğreniyor hiç belirtisi olmayan adet olcam diye beklerken hamile olduğunu öğreniyor.(bkz. konu sahibi Vişneli_Turtam ilk ay çok belirtisi var iken hamile olmadığını öğreniyor ama sonraki ay fazla belirti yokken hamile olduğunu öğrenmiş) Belli olmaz yani ne desek yanlış olur test yapmanı tavsiye ederim..

Kizlar testi yaptimmmm
Inanmiyorum ilk defa 2.cizgi cikti
@uterinaa canim senin sayende test yapmaya karar vermistim dun gece. Ne desem bilemiyorum suan yaa
(Not :bugun bat )

Sanirim ben hamileyimm ya

Harikaaaaa Tebrik ederim canım hani resim eklesene görelim çift çizgiyi bizde

şoktayım şuan

ayyy inanmıyorumm hamilesinn sen baya işte canım.
hemen kan testi yaptır da emin ol bence. Ama 2. çizgi bayağı belli etmiş kendini.

Benim bugün de gelmedi 30. günüm/ hiç bu kadar gecikmemişti.
yarın tekrar test yapacagım bende inşallah 2. çizgiyi görebilirimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…