- 25 Eylül 2014
- 1.263
- 891
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahimmm ne gunler gorecegim daha. Kiz ben ne karacahilmisim du burda prof olcaz bundan umidim var.
Bende gidiim de cifle porcozden kombinasyon yapayim ortaya karisik birsey olsun![]()
Bu ay da fos çıktı
Dun cok daga kirmizydi bi umut koyulur dedim ama kacinilmaz son kırmızılar gelecek inşallah bidaha ki sefer olur off![]()
Saol canimsin. Bende giyinip gidim alayimda eger negatif ckarsa islerime bakayim kafa dagitayim :/
Adet günümü yaptınız kızlar testlerinizi?
Adetime 3gün var test alsam cıkarmı ki acaba erkenmi dahaHakkımızda hayırlısı. Görmeyelim kırmızıları.
Aynen ya git al artik ben bile sabırsızlandım. Nasıl dayandın. Ben sabah yapacaktim. Ama dayanamayıp namaza kalktığmda yaptım :)
Bir gün sonrası tahminen.
Adetime 3gün var test alsam cıkarmı ki acaba erkenmi daha
Adet günü yolda olucam dayanamıcam midem cok bulanıyor eşimin yanına gidicem sürpriz yaparım belki negatifi yemezsemValla kişiden kişiye değişiyormuş. Kiminin çıkıyor ama genelde adet geçerse yapın diyorlar. Dayanabileceksen bekle derim![]()
Izliyim ilk defa duydum hemen bakiyorum :))Hadi canım hiç duymadınız mı Youtube ta videoları bile var :)
Izliyim ilk defa duydum hemen bakiyorum :))
kesınlıkleee ben de okuycaM ESKI YAZDIKLARIMI HEL BI KUCAAMA ALIYIMMMallah iyilik versin abla evet eskileri yazdiklarimizi okumak o heyecani tekrardan yasattu bana cok guzel bisi :)
kesınlıkleee ben de okuycaM ESKI YAZDIKLARIMI HEL BI KUCAAMA ALIYIMMM
BENİM DE ADETİME 2-3 GÜN VAR FAKAT BI 10 GÜNDÜR SOL KASIĞIMDA ÖZELLİKLE ARA ARA GİRİP ÇIKAN İĞNE BATAR GİBİ OLUP GEÇİO ÇOK ACIO DESEM YALAN OLUR ACIMIO DESEM YALAN OLUR KENDI HİSSTTİRİO YANI ACI
3-4 GÜNDÜR DE SANKİ ADETLİMİŞİM GİBİ BELİM ARA ARA AĞRIO BAZEN GAZ SANCISI OLUYOR BUNLAR BENDE ADET ÖNCESİ OLMAZDI BELİRTİ FALAN ADETLİYKEN OLURDU ŞUAN KASIKLARIMDA DA ARA ARA AĞRI OLUYOR AMA ÇOK DEĞİL ara ara da çok üşüyorum bazen de ateş basıyor
SİZCE ??????????????????????
Kizlar testi yaptimmmm
Inanmiyorum ilk defa 2.cizgi cikti
@uterinaa canim senin sayende test yapmaya karar vermistim dun gece. Ne desem bilemiyorum suan yaa
(Not :bugun bat )
Sanirim ben hamileyimm ya![]()
HarikaaaaaTebrik ederim canım hani resim eklesene görelim çift çizgiyi bizde
şoktayım şuan
yolu yarıladık kuzum ama bızım için zaten onemlı olan zaman dılımı bıurası 22 28 arası ınsallah 28ı atlatınca rahat etcem bıraz dahaalirsin abla bak yolu coktan yarilamissin :) hayirlisi ile saglikla gelsin kuzumuz
şoktayım şuan