• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canım nasılsın valla gelen giden yok henüz bakalım dün bir ara peçetede minik bir pembelik gördüm dedim tamam adet oldum ama şuan gelen yok henüz bakalım benim zaten 28-30 arası değişiyor bugün 30 oldu gecikme diyemem bakalım hayırlısı artık seni merak ediyoruz yap testi de gel bakalım :)
shoji shoji canim ben biseyi farkettim su senin pembelik gelmis ya aynisi banada gelmisti dundu galiba yada onceki gun suan hatirlamiyorum. Icimden bi ses hamile olabilirsin diyor bugun bat inda gecmek uzere yarinda gelmezse gelismelerden haberdar et beni insallah vardir :KK68:

Kizlar testi yaptimmmm
Inanmiyorum ilk defa 2.cizgi cikti
aysecg aysecg canim senin sayende test yapmaya karar vermistim dun gece. Ne desem bilemiyorum suan yaa
(Not :bugun bat )

Sanirim ben hamileyimm ya :KK57:

Yaaaaaa nasıl sevindim anlatamam canım.... Çok tebrik ediyorum. Senin ağrılar benimkine çok benziyodu, bi de içime doğdu galiba, hani hamileyim ya:KK53: kan testini bugün git yaptır hemen. Neden dersen doktor 2 gün sonra bi test daha istiyo normal yükseliyo mu diye. O iki gün bi türlü geçmiyo. Benim bugünkü testim 234 çıktı, 2 gün önce 48 di. Doktorum bugün hıh şimdi gerçekten hamile olduğunu söyleyebiliriz dedi. Yani benim tavsiyem bu canım. Bi de sat nezamandı senin? Benim 5 eylül. Beraber doğurucazzzz:KK46:

shoji shoji canim ben biseyi farkettim su senin pembelik gelmis ya aynisi banada gelmisti dundu galiba yada onceki gun suan hatirlamiyorum. Icimden bi ses hamile olabilirsin diyor bugun bat inda gecmek uzere yarinda gelmezse gelismelerden haberdar et beni insallah vardir :KK68:

Tebrik ederim canım. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin , analı babalı büyüsün insallahhhhhh :KK6::KK9:

Yaaaaaa nasıl sevindim anlatamam canım.... Çok tebrik ediyorum. Senin ağrılar benimkine çok benziyodu, bi de içime doğdu galiba, hani hamileyim ya:KK53: kan testini bugün git yaptır hemen. Neden dersen doktor 2 gün sonra bi test daha istiyo normal yükseliyo mu diye. O iki gün bi türlü geçmiyo. Benim bugünkü testim 234 çıktı, 2 gün önce 48 di. Doktorum bugün hıh şimdi gerçekten hamile olduğunu söyleyebiliriz dedi. Yani benim tavsiyem bu canım. Bi de sat nezamandı senin? Benim 5 eylül. Beraber doğurucazzzz:KK46:
Senin sayende ogrendim canim ya iyi ki umitlendirmissin. :KK68: Benim sat da 04 eylul kiz ayniyiz :)) ne guzel denk geldik, bakalim benimki kaclarda cikacak :KK53:

ben en iyisi şu hamilelik testlerini bi' stoklayım..
çift çizgiyi görünceye kadar eczaneyi zengin etmeye devam yani..
sabah idrarıyla mı yapmak gerekiyor mutlaka? şimdi yapsam olmuyor mu biliyor musunuz?

ben en iyisi şu hamilelik testlerini bi' stoklayım..
çift çizgiyi görünceye kadar eczaneyi zengin etmeye devam yani..
sabah idrarıyla mı yapmak gerekiyor mutlaka? şimdi yapsam olmuyor mu biliyor musunuz?
varsa yine çıkar ama sabah idrarı daha doğru sonuç verir cnm

Senin sayende ogrendim canim ya iyi ki umitlendirmissin. :KK68: Benim sat da 04 eylul kiz ayniyiz :)) ne guzel denk geldik, bakalim benimki kaclarda cikacak :KK53:

Benim sat ta 4 eylul du . Keske bende mujdeleyebilsem sizi yaa ... anca negatif gördüm durdum. Ama kırmızılar da gelmedi hala. Sizi okudukça ister istemez hala umutlanıyorum. Eğer bebiş olmayacaksa göreyim kırmızıları da bari boşuna umitlenmiim :(
Bana dua edin hamiş hamis :)

Benim sat ta 4 eylul du . Keske bende mujdeleyebilsem sizi yaa ... anca negatif gördüm durdum. Ama kırmızılar da gelmedi hala. Sizi okudukça ister istemez hala umutlanıyorum. Eğer bebiş olmayacaksa göreyim kırmızıları da bari boşuna umitlenmiim :KK43:

Canım bize bakma sen biz erken öğrendik, biliyosun ki bat günü öğrenen çok azdır. İnşallah sen de aramıza katılırsın, bundan sonraki aşamaları üçümüz birlikte takip ederiz, çok isterim. Sen ümidini kaybetme:KK19:

Canım bize bakma sen biz erken öğrendik, biliyosun ki bat günü öğrenen çok azdır. İnşallah sen de aramıza katılırsın, bundan sonraki aşamaları üçümüz birlikte takip ederiz, çok isterim. Sen ümidini kaybetme:KK19:

Katilacagimi bilsem keske, sabırla beklerim. Ya da katılmadığımi bilsem önümüzdeki aya odaklanirim, sizin sevinciniz bana yeter :))) ama benimki iki arada bi derede kaldı . Ah görmesem de bu yol da birlikte yurusek

Hamile arkadaşları okudukça mutlu oluyorum Rabbim bizlere de nasip etsin inşaallah. Bugün belim kasiklarim bayagi ağrıyor ama sebebini bilemiyorum tabi. Perşembeye kadar test yapmaya devam edeceğim. Bakalım Rabbim bu sefer nasibimize yazmış mi... Hamısler beni de Dualariniza ekleyin lütfen sizin duaniz daha çabuk kabul olurmus:)

Kizlar testi yaptimmmm
Inanmiyorum ilk defa 2.cizgi cikti
aysecg aysecg canim senin sayende test yapmaya karar vermistim dun gece. Ne desem bilemiyorum suan yaa
(Not :bugun bat )

Sanirim ben hamileyimm ya :KK57:

Cok sevindim canim Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin :KK28: insallah isteyen herkesede tattirsin benimde cuma gunu regl gunum umudum yok bu aydan ama insallah seninki gibi guzel haber verebiliriz bizde bizim icin dua et :KK36:

Benim sat ta 4 eylul du . Keske bende mujdeleyebilsem sizi yaa ... anca negatif gördüm durdum. Ama kırmızılar da gelmedi hala. Sizi okudukça ister istemez hala umutlanıyorum. Eğer bebiş olmayacaksa göreyim kırmızıları da bari boşuna umitlenmiim :KK43:
Dua ediyorum ben canim hala gelmemesine sevindim. :KK68: Bir umut var ve insallahta bos degildir. Bat in kacti canim. Mesela benim en fazla 32 oluyordu o gun mutlaka olurdun 33ü ilk defa gorcem. Ona gore umitlenebiliriz :)

Back