• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canım ümitlendirmek istemiyorum ama normalde önceden ağrın olmuyosa sabah test yap derim. Ben adet olduğum gün ağrı başlardı, bu sefer akşam kasıklarım ve belim feci ağrıdı. Testi yapmamın en büyük nedenlerinden biri de buydu be pozitif çıktı adet günü.
Canim umitlendirmeme kısmını unut gitsin ben baya bi mutlu oldum :KK71::KK68:

Canim valla tebrik ediyorum iyi bi yerden tespit yaptin. Ben bunu hic dusunmemistim. Bende ancak adet olduktan sonra kasıklarim ve belim agrirdi. Onceden agrimaz yani.
Psikolojik olarak adet belirtisine adapteyim ya ondan hic farketmemisim vallahi. Yarin ben bi test alayim eger sabaha gelmezse :) supersin canim ya

Ay super o zaman yarin sabah ikimizde yapalım :) tabi gormeseem inş kırmızıları.
İkimizde müjde verelim ins

Canim valla tebrik ediyorum iyi bi yerden tespit yaptin. Ben bunu hic dusunmemistim. Bende ancak adet olduktan sonra kasıklarim ve belim agrirdi. Onceden agrimaz yani.
Psikolojik olarak adet belirtisine adapteyim ya ondan hic farketmemisim vallahi. Yarin ben bi test alayim eger sabaha gelmezse :) supersin canim ya

Ayy hadi inşallah yarın güzel haberlerini alırız senin de tatlım :KK50:

Hehe oy. Yok şükür biz eşimle kafaydik o konuda. İlk sene ikimizde istemedik. 1 senedir de istiyoruz ama olmuyor :)
Insallah bu sabah o 1 yila son verirsin insallah saglikli buyuyen bir bebegin tombis bir gobegin olur canim :) Allah isteyen herkese nasip etsin
Bende tam olarak istemiyordum hevesti sadece. O sorumluluga henuz giremeyebilirdim. Ondan problem yapmadim suan ikimizde istiyoruz gercekten. Allah verirse biz haziriz artik :) vermezse de yine sukurler olsun

Insallah bu sabah o 1 yila son verirsin insallah saglikli buyuyen bir bebegin tombis bir gobegin olur canim :) Allah isteyen herkese nasip etsin
Bende tam olarak istemiyordum hevesti sadece. O sorumluluga henuz giremeyebilirdim. Ondan problem yapmadim suan ikimizde istiyoruz gercekten. Allah verirse biz haziriz artik :) vermezse de yine sukurler olsun

İnsaAllah hatta birlikte bu hasrete son verelim canım amin amin amin :))
Bebisler gobuslere yerleşsin :) sağlıkla kucaklayalım. Ay insaAllah

Back
X