- 20 Haziran 2010
- 459
- 554
- 303
Canim 2. Cizgi gorunuyor![]()
Nöbetçi eczane bulup 2. testimi yapacagım yarın sabaha cnm. Ben bir tek kendim görmek istediğim için görüyorum sanıyordum, inşallah hamileyimdir gerçekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim 2. Cizgi gorunuyor![]()
Nöbetçi eczane bulup 2. testimi yapacagım yarın sabaha cnm. Ben bir tek kendim görmek istediğim için görüyorum sanıyordum, inşallah hamileyimdir gerçekten
Canım haklısın ççok çok silik bir çizgi var gibi eğer bebiş varsa yarın daha da koyulaşır yarın tekrar dene :)
ay maşallahh yaaa allah nazardan saklasın inşallah ikinizde hamilesinizdir![]()
Hikayen bnm kine cooook benziyor bnde iki yildir bekliyorum bir dis gebeligim var bu ay bayramdan dolayi gun asiri olmadi tam ovulasyonda da yapamadik adetime bes gun var yuzumde sivilceler cikti hic bir belirti yok gebelige dair insssallah sonuda seninkine benzer tebrikler:)
dua etmez miyim.. inşallah en kısa zamanda sizden de güzel haberler alırız. allah çok büyük, en umudunu kestiğin anda veriyor istediğini. biliyorum sizin de bekliyo bebeğiniz geleceği günü sabırsızlıkla.
Ayy hamilelik takvimi de açıldı, başkasının hamileliğine şahit olmak bile ne güzel bir duygu..
Yap canim insallah seninde guzel haberini aliriz burdan.Nöbetçi eczane bulup 2. testimi yapacagım yarın sabaha cnm. Ben bir tek kendim görmek istediğim için görüyorum sanıyordum, inşallah hamileyimdir gerçekten
ateşin nasıl canım? benim tek belirtim ateşimdi. geçen aylarda ovulayondan sonra en yüksek değerim 36,7 olurken dün ve bugün 37 idi. beni en çok şüphelendiren ve test yapmaya iten oydu yani.
Yüksek mi oluyor ateş canım? Benim 2 gün önce ateşim çıktı, o gün titredim soğuktan ama ölçtürmedim?? Ama normal seyreden sıcaklığım 35 benim, yani genelde ateşim düşük olur.
shoji canim bugun seninkide gelmesin hatta gecsin seninde pozitif ciksin ben kendimden cok sevincem. Takibindeyim umarim beni yaniltmazsin dua etcem. Butun bekleyen anne adaylarimizin yuzu gulsun
![]()
Cok saol cnm insallahhhinşallah canım, bebek gelmek istediğinde herşey yalan, belirtiydi testti, ovulasyon takibiydi... dualarım seninle, inşallah bu ay sen de güzel haberler alırsın
aynı bnm yaptığım test gibi dün benimdd öyle çıktıBir tane daha çektim şimdi. Yarına kadar yine regl olmazsam yine test yapacağım. Bi kaç gün sonra eşimin doğumgünü ve ona bu güzel hedieyi vermeyi çook istiyorum..
Teşekkür ederim tatlım Benim daha ilk deneme :) Bakalım Bugün yarın adet olmam lazım olmassam test yapacağım :)Canım ben seni takip edemedim kendi telaşımdan? Sen ne zamandır bebek bekliyorsun? Ne aşamadasın?
Teşekkür ederim tatlım Benim daha ilk deneme :) Bakalım Bugün yarın adet olmam lazım olmassam test yapacağım :)
sabah uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan ölç canım. hergün aynı saatte. benim ateşimi 2-3 gündür eşim de hissediyodu, yanıyosun sen diyodu her dokunduğunda. bence en büyük gösterge bu hamilelikle ilgili.
Ay inşallah canım, ovulasyon testi yapıyor musun? Ve rahim filmin çekildi mi?
Rahim filminin "kanalları açtığı için" hamilr kalmaya yardımcı oldugunu biliyorum çünki.
umarım uzun yıllar beklemezsin, allahım sana da nasip etsin inşallah. Etrafımda yanlışlıkla hamile kalıp üzgün olan insanları görünce üzülüyorum. Allah gerçekten isteyenlere versin.
Ben gördüm çizgi var orda :)))Normalde 25-28 gün aralıklarla regl olurdum. Bugün 28. günü ve belirti yok, regl olucam diye öyle korkuyorum ki..
Dün prodictor testi yaptım, önce ilginç şekilde yatay çizgi çıktı, sonra çook silik dikey şekilde çizgi oldu ama çokk silik.. Yoğunlaşınca görünüyor :)) fotoğrafını ekledim, sizce?
Canım ya çok tebrik ediyorum. Allah sağ saglim kucağına almayı nasip etsin , darısı diğer tüm isteyen anne adaylarına inşallahkızlar bunu yazdığıma inanamıyorum ama HAMİLEYİMMMMM... test sonucum çıktı 48,17 ... ağlamaktan napıcaamı bilmiyorum![]()