• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

arkadaşlar, gebelik testleri ile ilgili herkesin tereddütü vardır ya hani, her doktor da farklı şeyler söyler erken geç diye. az önce doktorum aradı beni, ne yaptın merak ettim diye. adetimi bekliyorum, 2 gün var dedim. idrar testi yapsana dedi. erken değil mi daha dedim. ovulasyondan sonraki 10. gün çıkar, %10 yanılma payı olur sadece dedi. sabah ilk idrarla yapayım o zaman dedim. o farketmez dedi. yani benim doktorumun bu konudaki düşünceleri bunlar. bir uzman görüşünü daha sizlerle paylaşmak istedim :KK66:

Ovulasyon testi yaptım iki gun once koyulasti yazmissin ya e adet günüme de 1 gun var yazmissin. O yuzden ne zaman yumurtladigini anlamaya çalışıyorum :) sen boşver simdi bunu kirmizilar geldi mi onu söyle :) inşallah yoktur
Yok canim gelmedi kirmizilar gunun adet gunum seffaf akinti var sadece test yaptm sabah ama negatif attim resmini sabah 7 de yaptm 2. Idrarla yarn sabahta yapcan ilk idrarla

Eklentiler

• 20151001_101321.webp
    20151001_101321.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 48
Yok canim gelmedi kirmizilar gunun adet gunum seffaf akinti var sadece test yaptm sabah ama negatif attim resmini sabah 7 de yaptm 2. Idrarla yarn sabahta yapcan ilk idrarla

Ay resmen telefonu evirdim cevirdim silik de olsa var mi ki diye :D hayirlisi olsun canim inşallah zamanla gozukur ve hamilesindir

arkadaşlar, gebelik testleri ile ilgili herkesin tereddütü vardır ya hani, her doktor da farklı şeyler söyler erken geç diye. az önce doktorum aradı beni, ne yaptın merak ettim diye. adetimi bekliyorum, 2 gün var dedim. idrar testi yapsana dedi. erken değil mi daha dedim. ovulasyondan sonraki 10. gün çıkar, %10 yanılma payı olur sadece dedi. sabah ilk idrarla yapayım o zaman dedim. o farketmez dedi. yani benim doktorumun bu konudaki düşünceleri bunlar. bir uzman görüşünü daha sizlerle paylaşmak istedim :KK66:

Teşekkür ederim canim kendi adıma :) yaa ne gguzel seni merak edip arayan doktorun var :)

Ya kim bilir gec yumurtladiysan belki gec dollenmistir yaaa kirmizilar gelmeden pes.etmek yok :) tabi cok kaptirmadan. Benim 6 gun kaldi
Aynen canim oylede olabilir diye dusunuyorm bakalm 2 tane program indirmistim birinde adet tarihin 1 i digerinde 2 si yarin belli olur ne oldugu

Teşekkür ederim canim kendi adıma :) yaa ne gguzel seni merak edip arayan doktorun var :)

rica ederim canım :KK52:aslında doktorum benim sınıf arkadaşım, birlikte doktora yapıyoruz. sağolsun çok ilgileniyor benimle ve benden daha heyecanlı şuanda:KK73:

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım 13 aylik evliyim malesef benimde çocuğum yok bu ay benimde kasiklarimda batma özellikle sol kasıgımda karnımda gerilme idrar da koyuluk sabah uyandığımda ve aciktigimda mide bulantisi yaşıyorum adet gunume 1 gun kaldi ınsallah hamileyimdir

Merhaba kızlar bende aramıza yeni katıldım 13 aylik evliyim malesef benimde çocuğum yok bu ay benimde kasiklarimda batma özellikle sol kasıgımda karnımda gerilme idrar da koyuluk sabah uyandığımda ve aciktigimda mide bulantisi yaşıyorum adet gunume 1 gun kaldi ınsallah hamileyimdir

Ayni benim gibisin benim de bat yarin . Ama bugün dayanamayıp test yaptım. Negatif.. bakalım kırmızıları ne zaman görcem. Keske meleğim bana saka yapmış olsa :) inş sizinde hamilelik belirtisidir

Ayni benim gibisin benim de bat yarin . Ama bugün dayanamayıp test yaptım. Negatif.. bakalım kırmızıları ne zaman görcem. Keske meleğim bana saka yapmış olsa :) inş sizinde hamilelik belirtisidir
Bugun bende test yapicak tim tuttum kendimi:))inşallah kırmızılari görmezsin meleğin seniledir

Son 3 gunum kaldı.:KK37:
Sabah Dr.'a gidicem insallah vardir biz ilk aydan cok alistik sanki varmis gibi. Eger yoksa neler hissetcegimi suan kestiremiyorum. Allah isteyen herkese saglikli hayirli bebekler nasip etsin.

Benim 12 günüm var daha belirti de yok zaten en son test yaptıgımda eşimde bende ağladık o yüzden bi daha erkenden test yapmıcam :(

bugün 36. günüm , test yaptım sabah sonuç negatif , gögüs agrısı devam ediyor . peki niye böyle gecikti anlamıyorum
kızlar , sizce doktora gideyim mi ? bekliyim mi :mad::mad::KK17:

bugün 36. günüm , test yaptım sabah sonuç negatif , gögüs agrısı devam ediyor . peki niye böyle gecikti anlamıyorum
kızlar , sizce doktora gideyim mi ? bekliyim mi :mad::mad::KK17:
Merhaba gecen ay bende senin gibi gecikme yaşadım kaç tane test yaptim hatirlamiyorum bile en sonunda kan testi yaptirdim sonucu almaya giderken adet oldum 1hafta gecikmeyle bunu bi arkadasimla paylastim vucudun gebelige hazırlanirken bu tür gecikmeler olabiliyormus.

Back
X